Şimdi Ara

Bisiklet güvenlik acil bi yardım önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm beyler yeni almış olduğum city sport 40 modelini koyacak yer bulamıyorum koskoca aprtmanda
    Ben bisiklete bir sürü mantıklı ve bilinçli harcama yaptım ve aksesuarlar topladım bisikletimle olanca gücümle fazla yere gitmeyi kendime amaç edindim ama işin kötü tarafı bisikletimin güvenliği tehlikede
    Koskoca 20 dairelik apartmanda bisiklete uygun yer bulamıyorum çıldıracam
    Bisikleti apt. Dışına bağlasam çalınacak ki bundan bi önceki bisikletim ordan çalındı
    Yok apt. İçine bağlasam geçen hırsızlar 2.kata çıkıp bebek arabası çaldılar komediye bak ya
    Eve çıkarayım desem 2 kat merdiven günlük anam ağlar asansör 4-5 kişilik bisiklet anca dikey sığıyor bisiklete kapı felan çarpıyor bu seçeneklerde eleniyor
    En son dedim apartmanın girişin ileri kısmında sağda bodruma inilen yerin orda bi duvar müsait oraya bisiklet askısı mı yaptırsam diyorum hani askının son uç kısmına bi halka kaynattırırsam kilit de vurabilirim bu seçeneğin tek sıkıntısı bi 100 tlye patlardiye düşünmem(hiç bi bilgim yok fiyat tamamen tahmin)
    Amacım alıp koyarken rahat bi şekilde hareket edeyim aynı zamanda güvenli olsun..
    Sizdn ricam ne olur gelin bi bisiklet sevdalısına yardımcı olun tecrübe eden bilen duyan varsa bana bi yol gösterin çizim bilgi link ne varsa kabulum bana lütfen bi rehber olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bisikletiniz muhtemelen tasınmayacak kadar agır degildir.Ben hergun 3 kat cıkarıp dairemin onundeki korkuluklara pedalı sabitliyorum.Sonra kilitliyorum.Ayrıca aksesuarları ustunde bırakmam eve taşırm.Sadece binmeden once 1-2 dk hazırlık süreci gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok boş vede gereksiz bir konu...Arkadaş güzel önerilede bulunmuş....
  • Bisikletinizi gözüne kestiren ahlak fakiri vatandaşların bu amaca ulaşmak için ne tür yöntemler geliştirdiklerini hayal bile edemezsiniz.
    Alarmlı kilit + zincir kombinasyonunu özel bir dondurucu sprey kullanarak etkisiz hale getiren profesyonel hırsızlardan bahsediyorum.
    Benim bisikletim 2013 Sedona 301, her seferinde 4 kat çıkarıp evdeki yerine koyuyorum. Asansöre dikey olarak yerleştirmek güzel bir yöntem aslında, ortada kimseler yokken gayet rahat çıkarılıyor.
    Bisiklete dışarıdan erişilebilir şekilde bir askılık, kafes vb yaparsanız ya kesip açmayı ya da sökebildikleri parçaları almayı deneyeceklerdir. Eve çıkarmak ve içeri sokmak haricinde kesin bir çözüm bulunmuyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kattan bişe olmaz hergün yaptığımız şey yoksa bisiklet gg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.