Şimdi Ara

Bisiklet değerini belirlememde yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar, bundan bi 9-10 sene öncesi "Merida Big Seven 100" modeli almıştım. yaklaşık 1 sene falan normal koşullarda kullandım. Sonrasında kullanmaya fırsatım olmadı. Hatırladığım kadarıyla çok hafif ve konforlu bir bisikletti. Performansıda çok iyiydi. 1 sene kullandıktan sonra koydum otoparka. 3 senede bir falan bakımlarını yaptırdım. En son 2022'de bakımını yaptırmıştım. Sonrasında hiç kullanmadım.

Şuan tertemiz adeta sıfır. Boşta duruyor diye elden çıkartayım dedim fakat piyasa analizi yapamadım referans alabileceğim bir fiyatlama yok. Piyasasından anlayan arkadaşlar ne kadara gider, minimum şu fiyata koymalısın vs gibi yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim. Fotoğraflarını da koyayım.

• Aldığın fiyat belli 10 yıllık bisiklet kafanda oluşan fiyata göre satışa kay. Arayan olmazsa düş. Kimse almadıktan sonra 5 bin yazsan ne 50 bin yazsan ne.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

13K yazmış biri referans olabilir. Bir rakamdan koy favori vs olmazsa düşersin bir de Facebook vs alım satım gruplara sor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tutenali

Aldığın fiyat belli 10 yıllık bisiklet kafanda oluşan fiyata göre satışa kay. Arayan olmazsa düş. Kimse almadıktan sonra 5 bin yazsan ne 50 bin yazsan ne.

hocam aldığım fiyatı hatırlayamadığım için zaten problem orda. kaldı ki hatırlasam 10 sene önceki piyasa fiyatı ne kadar referans verir tartışılır.

Hocam bu ilanı gördüm fakat böyle bir model için fiyat baya düşük geldi ki zaten bir diğer ilanda 29.000'e koyulmuş. bir diğerinde ise sadece kadrosu 6.000'e verilmiş. bana bu ilan ya hasarlı olarak geldi ya da bilgisizce yazılmış gibi. Parayı çöpe atmayalım. 27'ye 25'e gidecek bir ürünü 10'a vermek biraz ahmaklık olur.

O zaman facebook vs de bu bisikletleri bilen birisine sormak lazım. Ben bir süredir tekrar bisiklete merak sardım piyasa açısından fikrim yok sadece gençlerin şimdilerde daha çok elektrikli bisikletlere yöneldiğini biliyorum yüksek bütçede satış zorlayabilir bilen gerçekten hobiye yatırım yapacak birisi alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Storm Raider

O zaman facebook vs de bu bisikletleri bilen birisine sormak lazım. Ben bir süredir tekrar bisiklete merak sardım piyasa açısından fikrim yok sadece gençlerin şimdilerde daha çok elektrikli bisikletlere yöneldiğini biliyorum yüksek bütçede satış zorlayabilir bilen gerçekten hobiye yatırım yapacak birisi alabilir.

Doğru hocam. Facebooktaki gruplarda daha sağlam bilgi alınabilir. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.