Şimdi Ara

bisiklet almayi dusunuyorum lutfen cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salcano city fun 60 almayi dusunuyorum nasildir onerir misiniz salcanonun servisi kotu diyorlar ama bisikletin kalitesi nasil gercekten hic anlamiyorum.
    Vede fiyati bu civarlarda bunu alsan daha iyi olur diyeceginiz bisiklet var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bu fiyata Salcano ''NG'' serisinden hidrolik disk frenli iyi bir bisiklete bakabilirsin.
  • city sport 60 kullanıyorum şehir içinde ideal bisikletlerdir alabilirsiniz ancak city fun 60 yerine düz maşalı olan 70 modelini almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knry1907

city sport 60 kullanıyorum şehir içinde ideal bisikletlerdir alabilirsiniz ancak city fun 60 yerine düz maşalı olan 70 modelini almanızı tavsiye ederim.

Surekli goruyorum bu masa fln ne oluyor bu masa farklari nedir soyler misin bisikletten hic anlamiyorum

• maşayı nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama gidonla(direksiyon) tekerlerin arasındaki bağlantıyı sağlayan parçadır google dan aratıp bakabilirsiniz. amortisörlü ve düz çeşitleri var. city fun 60 ta amortisörlü maşa var ancak pek randımanlı değil olmasa daha iyi onun için city fun 70 alın bence onun maşası düz ve hafif daha akıcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knry1907

maşayı nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama gidonla(direksiyon) tekerlerin arasındaki bağlantıyı sağlayan parçadır google dan aratıp bakabilirsiniz. amortisörlü ve düz çeşitleri var. city fun 60 ta amortisörlü maşa var ancak pek randımanlı değil olmasa daha iyi onun için city fun 70 alın bence onun maşası düz ve hafif daha akıcı olur.

Zaten sehir icinde kullancam bakalim bisikletcide karar veririm artik birde duz yolda egimi nerdeyse 0 olan bir yerde ne kdr hiz yaparim ortalama gunde 11km gidis 11km donus yapicamda

• Bu çok ucu açık bir soru sizin kondisyonunuza aldığınız bisiklete göre değişir. saatte 20 km alışınca 30 km ortalama tutturulabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.