Bildirim
Bisiklet almak istiyorum ( fazla param yok seçenekler kısıtlı )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Buradan niye yazmıyorsun? -
bir ara link koymuştum ceza yemiştim nedense. -
Sahibinden.com linki yuzunden sorun olacagini zannetmiyorum.. Pm ile zor olur, buraya koy bilenler yorum yapsin bence..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman buyurn beyler acil cevap verirseniz sevinirim bugün ikisinden biriyle konuşmaya gidicem yaş 17-18 arası.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-21-vites-cift-amortisorlu-castello-new-montana-96832148/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-butun-parcalari-sifir-degistirdim-96957215/detay
-
Hocam böyle bisikletlere boşuna para harcama madem bütcen kısıtlı Taksit Taksit al evkur gibi yerler veriyor öyle -
quote:
Orijinalden alıntı: jeavenn58
Hocam böyle bisikletlere boşuna para harcama madem bütcen kısıtlı Taksit Taksit al evkur gibi yerler veriyor öyle
hocam hiç girmek istemiyorum o işlere ailemden parada isteyemem şuanda arkadaşlarla şehirde turlucak bişiler lazım açıkcası -
Hocam açıkçası bunlarla gezmekten zevk alacağını sanmıyorum. -
Bunlara binersen bisikletten soğursun.
İkisinin de kendi capinda dezavantajlari var, celik kadro agirlik, cift amortisor ise gucunun bosa harcanmasi (duz yol icin)..
Bence ikisi arasindaki tercihini daha az hirpalanmis, daha saglam gozukenden yana kullan..
quote:
Orijinalden alıntı: EDDIEDz
Bisiklet almak istiyorum fazla paramda yok sahibinden.comdan falan ikinci el bisikletlere bakıyorum 2 tane seçtim ama hangisi karar veremedim anlayanlar bi bakarsa sevinirim pm yazanlara ilanların link atıcam
eger ankarada olsaydiniz 90tlye 21 vites umit markayi verirdim daha yepyeni enfazla 10kere binmisimdir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlar en fazla 50 lira edicek bisikletler çevreden araştır eminim daha iyileri çıkıcaktır kadrosu sağlam olsun yeter.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X