Şimdi Ara

Bisiklet almak istiyorum ( fazla param yok seçenekler kısıtlı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bisiklet almak istiyorum fazla paramda yok sahibinden.comdan falan ikinci el bisikletlere bakıyorum 2 tane seçtim ama hangisi karar veremedim anlayanlar bi bakarsa sevinirim pm yazanlara ilanların link atıcam

• Buradan niye yazmıyorsun?
  • bir ara link koymuştum ceza yemiştim nedense.
  • Sahibinden.com linki yuzunden sorun olacagini zannetmiyorum.. Pm ile zor olur, buraya koy bilenler yorum yapsin bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam böyle bisikletlere boşuna para harcama madem bütcen kısıtlı Taksit Taksit al evkur gibi yerler veriyor öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeavenn58

Hocam böyle bisikletlere boşuna para harcama madem bütcen kısıtlı Taksit Taksit al evkur gibi yerler veriyor öyle

hocam hiç girmek istemiyorum o işlere ailemden parada isteyemem şuanda arkadaşlarla şehirde turlucak bişiler lazım açıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam açıkçası bunlarla gezmekten zevk alacağını sanmıyorum.
  • Bunlara binersen bisikletten soğursun.

• İkisinin de kendi capinda dezavantajlari var, celik kadro agirlik, cift amortisor ise gucunun bosa harcanmasi (duz yol icin)..

Bence ikisi arasindaki tercihini daha az hirpalanmis, daha saglam gozukenden yana kullan..

• quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

Bisiklet almak istiyorum fazla paramda yok sahibinden.comdan falan ikinci el bisikletlere bakıyorum 2 tane seçtim ama hangisi karar veremedim anlayanlar bi bakarsa sevinirim pm yazanlara ilanların link atıcam

eger ankarada olsaydiniz 90tlye 21 vites umit markayi verirdim daha yepyeni enfazla 10kere binmisimdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar en fazla 50 lira edicek bisikletler çevreden araştır eminim daha iyileri çıkıcaktır kadrosu sağlam olsun yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.