Şimdi Ara

sadfghf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekbiumursanmaz -- 18 Eylül 2023; 18:42:5 >

• Merhaba, ben motosiklet kullaniyorum bu sebepten kilolar aldi basini gitti spor salonuna giderken haftanin 4 gunu gidis gelis icin( toplam gunluk 5 km) bisiklet ariyorum, 182 boy ve 106 kiloyum. Rahat edebilecegim sizinde onerebileceginiz bisiklet turu hangisidir bisiklet seciminde bu kosullari goz onunde tutarak nelere dikkat etmem gerekir? Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    5km günde zevkine kalmış hem performans hem rahatlık istiyorsan city fun salcano derim ama yollar çok iyi değilse ince lastik değilde biraz daha kalın lastik öneririm bianchi speed serisi olabilir veya ng650 . Zevkine kalmış yani çok iyi donanıma sahip ile orta seviye düşük seviye ihtiyacını karşılayabilir.
    Ucuz bir şey arıyorsan decathlondan 400 liralık 340 rockride alabilirsin.

• Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim. 5 km icin yolum İstanbul Beyoglu- Şişli arasi. Önerdiğiniz bisikletlere hafta sonu bakmayi dusunuyorum sarachane, karakoy, forum istanbul decathlon umarim buralarda bulabilirim.

Peki bu boy ve kiloda biri icin bisiklette neye dikkat etmeliyim ozellikle saglamlik acisindan?

Orijinalden alıntı: ottomansoldier

Bisikletin lastikleri üzerinde 55 psi yazıyor bende benzicideki göstergeleri pompayı ayarlıyorum ama 25 psi den yukarı çıkmadan duruyo sebebi nedir

benzincideki pompada sıkıntı olabilir 70psi a kadar normal basıyor benzincideki pompalar. başka bir benzincide deneyin bence

Orijinalden alıntı: pekbiumursanmaz

quote:

Orijinalden alıntı: ottomansoldier

Bisikletin lastikleri üzerinde 55 psi yazıyor bende benzicideki göstergeleri pompayı ayarlıyorum ama 25 psi den yukarı çıkmadan duruyo sebebi nedir

benzincideki pompada sıkıntı olabilir 70psi a kadar normal basıyor benzincideki pompalar. başka bir benzincide deneyin bence

Ama tekerler taş gibi yani bence bastı göstermiyor yada okadar hava alıp göstermiyo

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim. 5 km icin yolum İstanbul Beyoglu- Şişli arasi. Önerdiğiniz bisikletlere hafta sonu bakmayi dusunuyorum sarachane, karakoy, forum istanbul decathlon umarim buralarda bulabilirim.

Peki bu boy ve kiloda biri icin bisiklette neye dikkat etmeliyim ozellikle saglamlik acisindan?

Kilo önemli değil çünkü sen kendini değil bisiklet seni taşıcak o yüzden saglam bisiklet arıyorsan genelde herkes alüminyum kadro yada karbon fiber parçalardan oluşan bir bisiklet önerir bende öneriyom fakat günde 5 km için hi-ten çelik( buda sağlamdır ama ağır kalır) parça idealdir . Her ne kadar iyi olursa olsun bakım yapmazsan hepsi çöptür .

Boy ise nasıl olsa biz profesyonel değiliz öyle ahım şahım cmlerle uğraşmak kafamızı agrıtır ben 180 im 28 jant kullanıyorum büyüklastik daha iyi performans demek ve uzun boylar için ideal ve kadro boyu var bence kadro boyuna bakmadan gidip bisikleti görmelisin seleye binermiş gibi kadroya binin dik durun eğer iki bacağınız arası( cinsel yer ) kadronun demirine degiyorsa size uygun olmaz işaret parmağı kadar bir boşluk olması gerek. Ve cmlerle uğraşmak isterseniz isternetten kadro boyundan boyuna uygun kadroyu bulabilirsiniz

• Cevaplar için tesekkur ederim, bisikleti secerken gozonunde bulunduracagim soyledikelrinizi.

• Benim bütçem 1000 (+-100) lira carraro 224 1.100tl sedona 410 1.380 tl mosso legarde 1624 950tl f/p olarak hangi bisikleti tavsiye edersiniz ? Bütçemi zorlayıp sedona almaya değermi ? Yoksa mosso iyimidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamigenc -- 5 Ağustos 2016; 15:25:11 >
  • Üç bisiklet de fiyatına göre gayet güzel. Bütçeniz 1000+-100 ise bence bisikleti mosso alın üzerine kalan parayla kask eldiven ve teri dışarı atan üst alt forma-elbise, bisikletinize güzel bi kilit ve ön arka far alın
    bu ekipmanlarda çok önemli. Zaten ekipmanlar 300 tlye yakın para tutuyor tek seferde alamayabilirsiniz.
    O yüzden bütçenizi çok zorlamaya bence gerek yok. Pazarlık yapmayı unutmayın :)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.