Şimdi Ara

***Bisan mı Bianchi*** (baska bişemi?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

***Bisan mı Bianchi*** (baska bişemi?)

(En Son Oy Tarihi: 12.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: arti

BİSAN

Alıntıları Göster
    BMX
  • quote:

Orijinalden alıntı: berxarp

BMX

Alıntıları Göster
    Şimdiyi bilmem de eski bisanlar 10 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: icg

Şimdiyi bilmem de eski bisanlar 10 numara

Alıntıları Göster
    bisan iyidir. markaya para vermenin anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beorn26

bisan iyidir. markaya para vermenin anlamı yok.

Alıntıları Göster
    CASTELLO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacknight

hepsine bindim bisana binmemiştim binecem galba yakında

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Xry

hepsine bindim bisana binmemiştim binecem galba yakında

aman hocam dikkat et annadın sen

bmx en iyisidir sonra bianchi

• bisan yerli malı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

bisan yerli malı
    Cannondale, Amoeba, Scott, Giant veya Trek. Gerisini boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

Cannondale, Amoeba, Scott, Giant veya Trek. Gerisini boşver

Alıntıları Göster
    bi bmx dedik bmx gidiyo sakın söylediklerimize kanıp bmx almaya çalışma bmx çocuk bisikleti üretiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicious Bee

bi bmx dedik bmx gidiyo sakın söylediklerimize kanıp bmx almaya çalışma bmx çocuk bisikleti üretiyo

Alıntıları Göster
    ya bizim müdür dedide trafik dersiydi.en iyi bisiklet CASTELLO diyodu.onada bi arkadaşı demişti.bisikletçi arkadaşı demiş en iyi castello bisiklet diye.hem hafifmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: spice boy

ya bizim müdür dedide trafik dersiydi.en iyi bisiklet CASTELLO diyodu.onada bi arkadaşı demişti.bisikletçi arkadaşı demiş en iyi castello bisiklet diye.hem hafifmiş.

Alıntıları Göster
    en ıyı bısıklet markası dıye bır sey yok pek cok bısıklet markası var Türkiye'de bianchi ve bisan eski markalardır özellikle bianchi nin Tr ye getırilen ıtalyada uretılmıs ılk modellerı cok kalıtelıydıler ama artık oyle deıl. o yuzden bianchi hepımızın kucuklugunun bır sımgesı halıne halıne gelmıs 'bianchimi al abı ıyıdır'... ama ısın aslı oyle deıl, bugun bianchı ve bısan markalarının urettıgı ust model dıye getırdıklerı bisikletlerin fıyatlarıyla cok daha kalıtelı giris sevıyesı bısıkletler alınabılır kron, sedona,salcano vs
    ancak profosyonel olarak kullanılacaksa 1 mılyardan 13 mılyara kadar bısıklet bulabılmek mumkun bunlar arasında scot,conondalle, trek, corratec, simplon gibi markalar ılk aklıma gelenler.. tabı bu saydıgım markalar bu ısı prosofyonelce yapmak ısteyenler ıcın sadece canım sıkıldıgımda bıneyım gezeyım, ısden eve goturup getırsın dıyorsan o zaman alıcagın bısıkler yanı bıanchı, bisan, beldeyama vs gıbı markaların arasında pek bır fark olmadıgını dusunuyorum..
    incelemek ısteyenler
    www.yesilbisiklet.com
    www.deltabisiklet.com
    www.erdoganlarbisiklet.com
    www.bikeandoutdoor.com
    sıtelerınden bılgı edınebılırler..

• quote:

Orijinalden alıntı: razumuhin

en ıyı bısıklet markası dıye bır sey yok pek cok bısıklet markası var Türkiye'de bianchi ve bisan eski markalardır özellikle bianchi nin Tr ye getırilen ıtalyada uretılmıs ılk modellerı cok kalıtelıydıler ama artık oyle deıl. o yuzden bianchi hepımızın kucuklugunun bır sımgesı halıne halıne gelmıs 'bianchimi al abı ıyıdır'... ama ısın aslı oyle deıl, bugun bianchı ve bısan markalarının urettıgı ust model dıye getırdıklerı bisikletlerin fıyatlarıyla cok daha kalıtelı giris sevıyesı bısıkletler alınabılır kron, sedona,salcano vs
    ancak profosyonel olarak kullanılacaksa 1 mılyardan 13 mılyara kadar bısıklet bulabılmek mumkun bunlar arasında scot,conondalle, trek, corratec, simplon gibi markalar ılk aklıma gelenler.. tabı bu saydıgım markalar bu ısı prosofyonelce yapmak ısteyenler ıcın sadece canım sıkıldıgımda bıneyım gezeyım, ısden eve goturup getırsın dıyorsan o zaman alıcagın bısıkler yanı bıanchı, bisan, beldeyama vs gıbı markaların arasında pek bır fark olmadıgını dusunuyorum..
    incelemek ısteyenler
    www.yesilbisiklet.com
    www.deltabisiklet.com
    www.erdoganlarbisiklet.com
    www.bikeandoutdoor.com
    sıtelerınden bılgı edınebılırler..

Alıntıları Göster
    bisan valla tank gibin bisiklet

• quote:

Orijinalden alıntı: nightwatchersking

bisan valla tank gibin bisiklet

Alıntıları Göster
    ben herzaman derim bisan(bisiklet sanayi) diye ama dinlemiyolar ki.benim bisikletin üretim tarihi 1991 ama o yarıs tipine benzeyen uzuuunnnnnn hayvan gibi olanlardan.simdiye kdr sadece tarafımdan bolası cizildi.baska hicbirseyi yok.bi ara kafam esti ön masayı amartisörlü yaptım okdr.24vites.shimano vites sistemi.ve yarıslar icin harika.

4EVER-BİSAN
    edit:alet celik konstrisyon ve kaldırılımıyo bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lord_of_the_Rogue_ -- 17 Temmuz 2007; 12:03:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lord_of_the_Rogue_

ben herzaman derim bisan(bisiklet sanayi) diye ama dinlemiyolar ki.benim bisikletin üretim tarihi 1991 ama o yarıs tipine benzeyen uzuuunnnnnn hayvan gibi olanlardan.simdiye kdr sadece tarafımdan bolası cizildi.baska hicbirseyi yok.bi ara kafam esti ön masayı amartisörlü yaptım okdr.24vites.shimano vites sistemi.ve yarıslar icin harika.

4EVER-BİSAN
    edit:alet celik konstrisyon ve kaldırılımıyo bile.

Alıntıları Göster
    Ufak yaşta ön-arka amortisörlü Bianchilerden birine (Model : RCX-202) sahip olmuştum. İlk gezerken bütün mahalle hayranlıkla bakıyordu.6 sene oldu , 7 sine girecek hala tıkı yok bisikletin bir sorunu olmadı.

Hiçte adam gibi sürdüğümü sanmayın haa caddelerin korkulu rüyasıyım. Virajları dönerken o kadar yatırıyom ki aleti pedallar yere sürtüyo.

Yıl 2007, çinde yapılan bisikletler 60-70ytl 21 vites benim bisikletten aynı özelliklere sahip ama onlardan kullananlar bile geçerken yanımdan hala benim bisiklete imrenerek bakıyo.

Lastiği bile patlamadı kabak olmadı bu yıla kadar.

Kısacası Bianchi bu işin ustası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 17 Temmuz 2007; 11:39:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exit to DOS

Ufak yaşta ön-arka amortisörlü Bianchilerden birine (Model : RCX-202) sahip olmuştum. İlk gezerken bütün mahalle hayranlıkla bakıyordu.6 sene oldu , 7 sine girecek hala tıkı yok bisikletin bir sorunu olmadı.

Hiçte adam gibi sürdüğümü sanmayın haa caddelerin korkulu rüyasıyım. Virajları dönerken o kadar yatırıyom ki aleti pedallar yere sürtüyo.

Yıl 2007, çinde yapılan bisikletler 60-70ytl 21 vites benim bisikletten aynı özelliklere sahip ama onlardan kullananlar bile geçerken yanımdan hala benim bisiklete imrenerek bakıyo.

Lastiği bile patlamadı kabak olmadı bu yıla kadar.

Kısacası Bianchi bu işin ustası.

Alıntıları Göster
    Sedona Vitra kullanıoyorum. Giriş seviyesi için mükemmel bir bisiklet ve fiyatındaki bianchi lerden çok daha kalite komponent kullanılmış. Bence görmeden karar verme..

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSsPoOL

Sedona Vitra kullanıoyorum. Giriş seviyesi için mükemmel bir bisiklet ve fiyatındaki bianchi lerden çok daha kalite komponent kullanılmış. Bence görmeden karar verme..

Alıntıları Göster
    arkadaslar basıma kötü bir olay geldi. annem sen kalk ben isteyken bizim komsunun kızına bisikleti ver,kızda salak anlamıyo bi b*ktan.sıcmıs arka vites mekanizmasına gitti güzelim shimano.ben yenisini alsam degistirebilirmiyim?biraz abuk bi soru oldu ama bugüne kdr vitesle hicbisorunum olmamıstı cünkü.yardım edin bana yaa.degistirebilirsem alacam bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lord_of_the_Rogue_ -- 21 Temmuz 2007; 11:38:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lord_of_the_Rogue_

arkadaslar basıma kötü bir olay geldi. annem sen kalk ben isteyken bizim komsunun kızına bisikleti ver,kızda salak anlamıyo bi b*ktan.sıcmıs arka vites mekanizmasına gitti güzelim shimano.ben yenisini alsam degistirebilirmiyim?biraz abuk bi soru oldu ama bugüne kdr vitesle hicbisorunum olmamıstı cünkü.yardım edin bana yaa.degistirebilirsem alacam bugün.

Alıntıları Göster
    Pinokyo (ne bisikletti yahu) 80lerde herkeste vardı neredeyse

ilk bisikletim BMX ti 86 yılıydı galiba zorla aldırmıştım bizimkilere

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

Pinokyo (ne bisikletti yahu) 80lerde herkeste vardı neredeyse

ilk bisikletim BMX ti 86 yılıydı galiba zorla aldırmıştım bizimkilere

Alıntıları Göster
    Cannondale

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi-Knight

Cannondale

Alıntıları Göster
    BMX freestyle en iyisi bence

Forever BMX
  • quote:

Orijinalden alıntı: b-real

BMX freestyle en iyisi bence

Forever BMX

Alıntıları Göster
    Peugeotnun acayip süper modelleri var bakmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

Peugeotnun acayip süper modelleri var bakmanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Mercedes-Benz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.