Şimdi Ara

Bisan Effect Yerine Astro 212 veya NG 650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 26 Temmuz 2013; 14:13:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 km için (ki o da max imiş) masraf yapmazdım şahsen hele astro hiç almazdım alete yazık o mesafe için.Lastik ve vites sorunu halledilebilir ufak şeyler zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

10 km için (ki o da max imiş) masraf yapmazdım şahsen hele astro hiç almazdım alete yazık o mesafe için.Lastik ve vites sorunu halledilebilir ufak şeyler zaten.
    --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 26 Temmuz 2013; 14:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

quote:

10 km için (ki o da max imiş) masraf yapmazdım şahsen hele astro hiç almazdım alete yazık o mesafe için.Lastik ve vites sorunu halledilebilir ufak şeyler zaten.

Bu mesafeler şimdilik. 13 yaşımdayım beni 5 sene ufak bakımlar dışında sorunsuz götürebilecek bir bisiklet istiyorum. Ama bu işkenceye dönmesin diye yeni bir bisiklet baktım. Astro diğerine göre çok mu üstün ki yazık olsun?

Ng650'ye oranla çok üstün bir bisiklet Astro 212.Bence ufak mesafeler için masrafa değmez ama karar senin elbet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

quote:

Bu mesafeler şimdilik. 13 yaşımdayım beni 5 sene ufak bakımlar dışında sorunsuz götürebilecek bir bisiklet istiyorum. Ama bu işkenceye dönmesin diye yeni bir bisiklet baktım. Astro diğerine göre çok mu üstün ki yazık olsun?

Ng650'ye oranla çok üstün bir bisiklet Astro 212.Bence ufak mesafeler için masrafa değmez ama karar senin elbet.

Alıntıları Göster
    --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 26 Temmuz 2013; 14:14:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.