Şimdi Ara

Bis ile calisan radyo !!! ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiginiz gibi vodafone`da wap ve diğer Apn kullanan program uygulama v.s. ler için ayrıca ücret alıniyor,

Bundan bir kac ay once BIS ile calisan radyo diye konu basligi acmistim, fakat sonuc almamistim, Daha once bircok radyoyu kurdum ama cogunlugu ya wifi ile calisiyordu yada Turkiye destegi yoktu.. Daha sonra yRadio`yu kesfettim , blackberry world te var bu uygulama, ve Vodafone`da BIS haricinde baska bir internet paketi olmaksizin calisiyor, gece usenmekten kapamadan sarjdayken sabaha kadar banamisin demiyor , :/ uygulama 100 KB civari basit bir arayuzu var ancak 50.000 `nin uzerinde radyo kanallarina sahip.. Giris paketi kullaniyorum ve hiz 96 kbps ye duserek sinirsiz (2G/3G) radyo dinleyebiliyorum ..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmasx -- 14 Temmuz 2013; 3:42:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler hocam Tunein Radio uygulamasını kullanıyordum fakat vodafone bis ile çalışmıyordu bahsettiğiniz uygulamayı en kısa sürede indireceğim.

Bu arada diğer apn'lerden ücret almasını engellemek için 542'yi arayıp bis hariç tüm apn'leri kapatırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosKing -- 14 Temmuz 2013; 3:00:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosKing

Teşekkürler hocam Tunein Radio uygulamasını kullanıyordum fakat vodafone bis ile çalışmıyordu bahsettiğiniz uygulamayı en kısa sürede indireceğim.

Bu arada diğer apn'lerden ücret almasını engellemek için 542'yi arayıp bis hariç tüm apn'leri kapatırabilirsiniz.

Rica ederim, evet ben kapmistim tum wap cikislarimi, Vodafone`de diger apn leri kapsamadigindan bu tur radyo vs calismiyordu bis paketiyle, bu basit ancak digerlerinde olan radyolarin kapsadigi gibi 100 lerce kati var, disarida cok rahat 2G de bile dinlenebiliniyor.. !!

• App World'den baktım ücreti 0,99$'mış App World'den indireceğim ilk ücretli uygulama bu olabilir :) Birde şeyi sorucam hocam Türkiye'deki radyolar yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosKing -- 14 Temmuz 2013; 3:11:11 >
  • Turkce var hocam , international bolumunden Turkish`i secin 60 civari turkce radyo kanali bulunmakta !!

• Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hemen indiriyorum :)
  • Rica ederim, suanda diger apn lerim kapali, kota asimi var, 2G de dinliyorum, tunein gibi beklemeyin ara yuzunu ama cokta kotu degil, ayrica begendiginiz yabanci/Turkce radyo istasyonlarini favorilerime ekleyin daha sonra binlerce radyo arasinda bulmak zorunda kalmazsiniz!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.