Şimdi Ara

Bis aboneliği olmadan Blackberry (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
49.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar vodafonenin 7,99 luk cep neti blacberry ile kullanılmaz mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabri3L

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Bende gittim sordum curve 8520 yi 400 liraya iptal ettirebiliyoruz o 9.9 lık paketi yarın alacağım bende

O zaman çok iyi bu kampanya bitmeden para bulmam lazım :D

Birde şöyle 1 video buldum gayet açıklayıcı yani wi-fi ayarlarını yapıp nete nasıl girdiğini anlatmış gayet hoş olmuş.

Sadece axcess kart ile vade farksız 12 taksite bölüyorlar anlaşma yapmışlar. Bende axcess ile alacağım yarın aylık 33 liraya denk geliyor. Ufak bir meblaya blackberry sahibi olmak var ^^

• arkadaşlar 8900 kullanıcısıyım acilen ve bedava olan e-book reader programı ednmek istiyorum birde bedava nav. programı warmı 1 senedr e book yükleyemiyorum e72 fiyatı düşmüşken alsammı diyorum sırf böle uygulama bulamadığımdan ötürü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

arkadaşlar vodafonenin 7,99 luk cep neti blacberry ile kullanılmaz mı acaba?

Arkadaşın sorunsana bende ekliyim bişeyler normal net paketi olsa BIS olmasa facebook prog. msn. blackberry app. fln bunları kullanamazmıyız bu lanet BIS denen şey olamdan hiç bir uygulama kullanılmıyormu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dadvi

quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

arkadaşlar vodafonenin 7,99 luk cep neti blacberry ile kullanılmaz mı acaba?

Arkadaşın sorunsana bende ekliyim bişeyler normal net paketi olsa BIS olmasa facebook prog. msn. blackberry app. fln bunları kullanamazmıyız bu lanet BIS denen şey olamdan hiç bir uygulama kullanılmıyormu arkadaşlar.

İnternet paketiyle appworlde girebilirsiniz.. ama facebook msn kullanamazsınız, bunlar için bis gerekir.. ama facebooku tarayıcıdan, msnide başka bir program indirerek kullanabilirsiniz..

Bis ile ilgi bi başlık açmıştım buradan bakabilirsiniz.. Bis ile yapılabilecek ve yapılamayacak şeyler yazıyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_47686412/tm.htm

• Snatptu ile bis olmadan facebook ve twitter kullanabilirsiniz. Ancak blackberry'nin kendi uygulamalarını kullanamazsınız.
  • Teşekkürler bdurmus ve 9700 dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dadvi -- 25 Mart 2011; 14:07:56 >
  • arkadaşlar bi sorm olcak bu bis aboneliğinde sağ üstte edge yazısı varsa hep kotadan yiyormu yoksa tarayıcı ile internete girmeden kotadn bir eksilme olmuyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şinanay

arkadaşlar bi sorm olcak bu bis aboneliğinde sağ üstte edge yazısı varsa hep kotadan yiyormu yoksa tarayıcı ile internete girmeden kotadn bir eksilme olmuyormu?

edge yazısı hep olmalı zaten orda.. telefonun çektiği her yerde edge yada 3g yazar hep hangisi açıksa yani.. onun orda durması veri alışverişi olduğunu göstermez.. ama yine sağ üst köşede oklar çıkar onun anlamı veri alışverişi oluyo demek.. ama öyle durduğu yerde de kotayı bitirmez merak etme.. bazı uygulamalar arkada falan çalışırsa onların veri alşışverişi olabilir falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: şinanay

arkadaşlar bi sorm olcak bu bis aboneliğinde sağ üstte edge yazısı varsa hep kotadan yiyormu yoksa tarayıcı ile internete girmeden kotadn bir eksilme olmuyormu?

edge yazısı hep olmalı zaten orda.. telefonun çektiği her yerde edge yada 3g yazar hep hangisi açıksa yani.. onun orda durması veri alışverişi olduğunu göstermez.. ama yine sağ üst köşede oklar çıkar onun anlamı veri alışverişi oluyo demek.. ama öyle durduğu yerde de kotayı bitirmez merak etme.. bazı uygulamalar arkada falan çalışırsa onların veri alşışverişi olabilir falan..

saolasın sonradan vah tuh dememek için bştan sorayım dedim teşekkrler...

• Bu bis internet harici birşeyde bi kısıtlama getiriyor mu telefonda?

Klavyeli hoş bi telefon almak istiyorum BB 8520 çok hoşuma gitti fiyatıda uygun.Telefonda kullacağım özellikler mesaj yazmak konuşmak ve radyo dinlemekten öteye gitmez .Bu nedenle bi kaç sorum olucak...

Normal bir görüşmede karşıdan gelen ses kalitesi ve yüksekliği nasıl? (kullaklarım biraz az işitiyoda )

Telefon hızlı mı?

Ve son olarak telefonda radyo yok,biraz aradım anladığım kadarıyla mevcut radyo programları hep internet üzerinden çalışıyor.Tamamen bedava ve internete gerek duymadan radyo dinleyebileceğim bir radyo programı var mı?

• nimbuzz yükledim ama bağlantı ayarlarını kontrol edın dıye hata alıyorum nedenını bılen varmı

edit: tcp ye internet yazınca cozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 29 Kasım 2011; 16:08:34 >
  • şirket vodafone ile anlaştı. mega paket tanımlandı. bunun içinde BİS yok mu yaw? ayda 95TL veriyoruz oha BİS yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roy Fokker

Bu bis internet harici birşeyde bi kısıtlama getiriyor mu telefonda?

Klavyeli hoş bi telefon almak istiyorum BB 8520 çok hoşuma gitti fiyatıda uygun.Telefonda kullacağım özellikler mesaj yazmak konuşmak ve radyo dinlemekten öteye gitmez .Bu nedenle bi kaç sorum olucak...

Normal bir görüşmede karşıdan gelen ses kalitesi ve yüksekliği nasıl? (kullaklarım biraz az işitiyoda )

Telefon hızlı mı?

Ve son olarak telefonda radyo yok,biraz aradım anladığım kadarıyla mevcut radyo programları hep internet üzerinden çalışıyor.Tamamen bedava ve internete gerek duymadan radyo dinleyebileceğim bir radyo programı var mı?

Hızlı ve pratik mesajlaşma için Blackberry uygun bir cihaz.

Görüşmelerdeki ses seviyesi en yüksekteyken, ağır işiten birinin rahat duyabileceğini zannetmiyorum. Kulaklık falan kullanmanız gerekebilir. Ses kalitesi açısından tatmin edici.

Hızlı veya yavaş göreceli, karşılaştırmaya gereksinim duyulacak kavramlar, hangi cihaza göre hızlı diye sorabiliriz ? 8520 Evet, yavaş sayılmaz ancak hızlı da değildir.

Radyo programlarını bazen BİS ile bile kullanmanız mümkün olmayabiliyor. İnternet Apn'nin dahil olmadığı bazı BİS paketlerinde, radyo uygulamalarının kullanımı ekstra ücretlendiriliyor. Tabi mevcut bütün programlara bakmak lazım, sınırsız BİS aboneliğinin kapsadığı uygulamalarda sıkıntı çekmezsiniz ancak internet erişimi olmadan kullanmanız zor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.