Şimdi Ara

Birzamanlar Knight online bölümü....(SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img214.imageshack.us/my.php?image=komedi1yd9.jpg

Eskilerden bir hatıra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOAGANOSİE -- 31 Ocak 2008; 16:30:45 >

• Maşallah dövülmedik kişi bırakmamışlar
  • EsKıden Harbı SAcma SeyLer yazıoRLarMıS ve 50 lwl warrıor kasmak kadar kolay sey yok sımdı adam o zmn almak ıcın dosya acıor
  • muahahah orda bi konu dikkatimi çekti bir char nasıl hacklenir die konu açmış adam koptum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hero_memo

EsKıden Harbı SAcma SeyLer yazıoRLarMıS ve 50 lwl warrıor kasmak kadar kolay sey yok sımdı adam o zmn almak ıcın dosya acıor

belki sen bilmezsin ama.. eskiden bu bölüm çok daha güzeldi....en azından insanlar..şimdiki gibi birbirni dolandırmazdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOAGANOSİE -- 31 Ocak 2008; 16:49:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

quote:

EsKıden Harbı SAcma SeyLer yazıoRLarMıS ve 50 lwl warrıor kasmak kadar kolay sey yok sımdı adam o zmn almak ıcın dosya acıor

belki sen bilmezsin ama.. eskiden bu bölüm çok daha güzeldi....en azından insanlar..şimdiki gibi birbirni dolandırmazdı...

diyorsun.........
    hırsız ve dolandırıcılara bir gönderme yapıyorsun

• quote:

quote:

haklısın kardesım nerde eskı forum be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Demek...
    17 yıl önce açıldı
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muahha benim bile konum var
  • eskiden çok güzeldi ya herkez bi konuda toplanırdı günde toplasan 10 -15 tane konu acılırdı sohbet vardı birbirini nası kazılarım diye bi düşünce yoktu kimsenin aklında
    şimdi günde 1500 konu açılıyo
  • quote:

quote:

Evet. Çok güzeldi o zamanlar. Tabii o zamanlarda da vardı öyleleri
    [ Ben de mesaj bakımından yeni gibi görülebilirim ama önceden de üye olmadan takılıodum ]

• beyler osmanı wurdum yemin ederim
  • kac sene onceydi yaw ben yoktum o mzanlar dah dogrusu pc yoktu oks durmu malum
  • o gün ordaydım hatırlıyorum hayal meyal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.