Şimdi Ara

Birşeyler üretip satmak. [Kendi işini oluştur]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğumuz evde sabahtan akşama kadar oturan insanlarız. Evde boş vakit geçireceğimize birşeyler üretip internet üzerinden satışa sunsak hem para kazanmış oluruz hemde canımız sıkılmaz. Şimdi gelelim ne üreteceğimize... Sizlerden dehaca fikirler bekliyorum. Sermaye fazla olmasın en fazla 50TL falan. Örnek: Tesbih, Kartondan falan sanal gerçeklik gözlüğü (5TL ye mal edersin 25 e satarsın mesela)

Önce ne yapacağımıza karar veririz. İlgi çekici birşey olsun yeter. Bu bir oyuncak bile olabilir. Daha sonra o iş ile ilgili bilgi ediniriz. Yaptığımız ürünü geliştirmeye çalışırız. Daha sonra N11, Sahibinden, Gittigidiyor da güzel mağazalar açarız. Profesyonel bir şekilde fotoğraflarını çekeriz ve tanıtımını yaparız. Daha sonra satışa çıkarırız. Kargo parasınıda alıcıya kitledikmi parayı vururuz

EDIT: Valla sabahtan akşama kadar Mr. Robot yada Youtube'dan Kardeş Payı komik sahnelerini izlemekten bıktım Böyle olan birtek ben değilimdir heralde. Ayrıca çoğumuz öğrenciyiz. Rahat rahat gezmek için hepimize para lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F70B31AD -- 22 Şubat 2016; 13:53:27 >

• O dediğin çok zor be kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewAttack

O dediğin çok zor be kardeş

Yapılamayacak şeyler değil. Sadece kafamızı çalıştıralım ve fikirlerimizi birleştirelim. Belki 1TL'ye mal ettiğimiz birşeyden bile yüksek miktarda kar elde edebiliriz.
  • Hevesini kırmak istemem ama bu işin mali yönü var şahıs şirketi kurmalısın e müşteri bulman gerekiyor he tabi birde türkiyede yaşıyoruz kim el yapımı bir şeye para vermek ister ki. "Ben sana aynısını evde yaparım evladım." diyen anneler...
  • NewAttack kullanıcısına yanıt
    quote:

Önce ne yapacağımıza karar veririz. İlgi çekici birşey olsun yeter. Bu bir oyuncak bile olabilir. Daha sonra o iş ile ilgili bilgi ediniriz. Yaptığımız ürünü geliştirmeye çalışırız. Daha sonra N11, Sahibinden, Gittigidiyor da güzel mağazalar açarız. Profesyonel bir şekilde fotoğraflarını çekeriz ve tanıtımını yaparız. Daha sonra satışa çıkarırız. Kargo parasınıda alıcıya kitledikmi parayı vururuz

İnternet üzerinden sattığımız zaman mali açıdan bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum. İkincisine gelirsek el yapımı şeyler daha kıymetlidir. Önemli olan senin güzel yapabilmen ve yaptığın şeyin ilgi çekici olmasıdır bence. İnternetten alışveriş yapan kişilerinde annesine sorduğunu düşünmüyorum. Çünkü kredi kartı ile yapılıyor ve çoğu 18 Yaş üstü kişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F70B31AD -- 22 Şubat 2016; 13:52:03 >

• Tamam seni dinliyorum o zaman..
    Aklında bir fikir vardır umarım?
  • neyi nerede satarsan sat uzerine kar koydugun anda mali acidan sorumluluk altina girersin bu acik ve net hani acabasi yok bile. sahis firmasi kurmadan yakalanirsanda ceza yersin sattigin 2 kurusluk sey misliyle cebinden cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamam seni dinliyorum o zaman..
    Aklında bir fikir vardır umarım?

Şuan net bir fikrim yok. Burayada zaten o yüzden konu açtım. Ne önerirsiniz diye.
  • Yalniz herkes sabahtan aksama kadar oturmuyordur bilgisayarin basina, konu disinin %90i liseli
    Ama sabahtan aksama evde oturan biri olarak ben de bir seyler yapmak istiyorum da karar veremedim bir turlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

neyi nerede satarsan sat uzerine kar koydugun anda mali acidan sorumluluk altina girersin bu acik ve net hani acabasi yok bile. sahis firmasi kurmadan yakalanirsanda ceza yersin sattigin 2 kurusluk sey misliyle cebinden cikar

Sen cep telefonunu internet üzerinden sattığın zaman devlet senden vergimi kesiyor. Yada oyun kulaklığını, bilgisayarını, monitörünü ?
  • Herkes internetten satis yapiyor ama kimse vergi odemiyor. Hele instagramda yasal sayfadir diyip dandirik bi sirket kurup fatura kesen arkadaslar internetten satis belgesi olmamaktan ceza yese instagrami komple siler. Iyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tespih yapılıp kahveler gezilerek satılabilir.

Ayrıca eklemeden olmaz;

Okumayın Duhan Karaca

• quote:

Orijinalden alıntı: dhnkrc

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

neyi nerede satarsan sat uzerine kar koydugun anda mali acidan sorumluluk altina girersin bu acik ve net hani acabasi yok bile. sahis firmasi kurmadan yakalanirsanda ceza yersin sattigin 2 kurusluk sey misliyle cebinden cikar

Sen cep telefonunu internet üzerinden sattığın zaman devlet senden vergimi kesiyor. Yada oyun kulaklığını, bilgisayarını, monitörünü ?

fatura kesmek zorundasin kardesim yani kdv odemek zorundasin buda anca sirket kurarak olur. ha yok ben kacak kocek satarim cakabildigimi cakarim mantigin varsa oda birinin sikayetine yada mali takibe takilmana bakar o zamanda ticaretin baslamadan biter. Hos bu devire faturasiz (garantisiz) urun alan saf kaldimi diyede sorarlar

edit:2.el kullanilmis mal satisinin ayri kanunu vardir biraz arastir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 22 Şubat 2016; 14:03:24 >

• Wüste kullanıcısına yanıt
    Sen kahveleri gezip satarsın.

Ayrıca;

Soyadımı düzelt
  • Bak aklıma bi fikir geldi..
    Evde çiçek yetiştirip internet üzerinden filiz olarak veya tohum olarak VEYA hazır bir paket içerisinde satabilirsin.
    Nacizane önerim.. Tamam vurmayın
  • quote:

Bak aklıma bi fikir geldi..
    Evde çiçek yetiştirip internet üzerinden filiz olarak veya tohum olarak VEYA hazır bir paket içerisinde satabilirsin.

Sanırım dalga geçiyorsunuz ama...Bu işte bayağı para var.Özellikle değerli tohumlarda değer artıyor.Hele ki bunları yetiştirirseniz fiyatı 10 katına çıkıyor.Örneğin Bonsai ağaçlar.Yani minyatürleştirilmiş ağaçlar.

• Bir ustanın yanına çırak olarak girin. İşi öğrenin sonra bu yeteceğinizi internet ile birleştirin. Gerisi sizde bu daha gelişmez der bazıları, ama biri o işi öyle bir hale sokar ki adeta yeni bir iş doğar

• quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

quote:

Bak aklıma bi fikir geldi..

Sanırım dalga geçiyorsunuz ama...Bu işte bayağı para var.Özellikle değerli tohumlarda değer artıyor.Hele ki bunları yetiştirirseniz fiyatı 10 katına çıkıyor.Örneğin Bonsai ağaçlar.Yani minyatürleştirilmiş ağaçlar.

Niyetim tabi ki dalga geçmek değil.. Lütfen

• Bunlar sıkıntılı işler...Fikir güzel ama o iş olana kadaar ohoo.. Düşünsenize zamanında internetten alışverişe bile güvenmezdik. Şimdi ise paronaya olarak yaklaşıyoruz.. Ha 5 -10 liranın lafı olmuyor belki ama kimse gelip sana kredi kartı bilgilerini vermez. Bu durumda kapıda ödeme olayı yapılır ama onuda nasıl yapıcaksın sırf eşya satmak için insanlar güvensin diye haftalarca boş kamyonmu gezdirecen..

Gitti gidiyorda satabilirsin ama orda yine millet sana güvenmez. Hep bir elden birleşir bi üyelik açarsak 1-2 derken satış rekorları kırabiliriz orası ayrı Sonra ebaya kayarız yük gemileri falan ardından devleti yönetiriz rakıfellerler gibi derken japonlarla brokrashi yaparız sonucta onlarda teknolojinin kralı var bize 2 robot attırı verirler dimi..

• O işler yatar. Kimse kartondan gözlüğe 25 lira para vermez , oyuncak falan yapsan oyuncağı veletler ister. Sen veletlerin ömünde o oyuncakla maymunluk yapacaksınki anne babalarını almaya zorlasınlar. İnternetten olmaz o iş. Hele kargo parasını müşteriye kitlersen zaten imkansız olur. Elden teslim falan olabilir. Benim tavsiyem bir hobi edşn. Hobinde değerli ne varsa ucuza edinip sat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.