Valla düşünmemeye çalışıp bol bol uyuyorum unuturum diye. Zor valla ya obsesifsen bir de
quote:
Orijinalden alıntı: linksiz
Arkadaşlar birşeyi düşünmemek icin ne yapılır ?
dostum ben denedim baya işe yarıyor neyi düşünmek istemiyorsan o şeyi düşünmemeye çalış
Unut gitsin takma kafana.
quote:
Orijinalden alıntı: Star_Craft
Denemeye çalışcam tşkler.
Sosyal ortalarda çok vakit geçir. Mümkün olduğunca zihninle başbaşa kalma
quote:
quote:
Hocam yanlış yazdın Neyse soruna gelirsek zamana bırak böyle yaparak daha çok takarsın haberin olsun bi süre sonra unutursun emin ol zaman herşeyin ilacı.
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
quote:
quote:
Hocam yanlış yazdın Neyse soruna gelirsek zamana bırak böyle yaparak daha çok takarsın haberin olsun bi süre sonra unutursun emin ol zaman herşeyin ilacı.
Böyle bir yanlış affedilemez.
Takam kafana olcaktı
2 elham 3 süpannal
Yazdıklarımı iyi oku iyi okuyunuz. Kişiyi uykusundan edecek kadar bunaltacak düşünce kişide devamlılık yapıyorsa ve uzun süreler yeyahut farklı düşünceler takıntılar benzer duruma düşürüyor ise. Kişide depresyon belirtileri gözlene bilir tabiyki beraberinde nerolojik belirtiler ve ağrılar, göz seyirmesi ve hatta ishal bile gözlene bilir. Kişi kendisini doktor hastane kan tahlili vs vs ile bulunca, altında yatan neden aslında bu durum olabilir. Ben hep söylerim insan sabah kalkınca bir adet salla gitsin hapı almalı, öyle bir hap yok sadece herşeyi kıvamında umursamalı. Kendine meşgale bul, ama gerçekten sevdiğin bir şey sevmediğin şeyi zorla yama. Kendine farklı duyguları yaşat ama özellikle gül güldür. Sana şimdi 2 link veriyorum. http://www.zaplat.com/video/saka_videolari/20286/Japon_Kamera_Sakasigulmekten_catlicaksiniz http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=aWMtOVNacWuRpemwweWc&savas-dincel-ekmek-teknesi-vefa-efendi-oluyor-hepsidizi=
rammstein
Var aslında 1-2 çözüm ama zararlı alışkanlıklar tavsiye etmem yanlış olur sen en iyisi oyun felan oyna.
Beynine format at
Arkadaşlar soruyorum yataga girmeniz ve uykuya dalma süreniz nedir. Hangi düşünce yada ruh hali veya duygu bu süreyi kısaltıp uzatıyor.