Şimdi Ara

Birşey yapmalı ama ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayatım o kadar monoton oldu ki ne yapsam bilmiyorum ,hergün rütun şeyleri yapmaktan sıkıldım ,internetin başında geçiyor gündüz ve geceleri müzik ,film,dizi ... akşamları da yıllardır samimi olduğum 4-5 arkadaşım var genelde onlarla takılıyoruz ama onlarla da yaptığımız şeyler ya gidip cafede kağıt oynamak tamam çok değer verdiğim insanlar onlar da o şekil fakat yapcak bişey kalmadı artık yıllardır hep birlikteyiz eskiden kitap okuma alışkanlığım vardı 2 yıldır felan doğru dürüst kitap okumuyordum tekrar başladım ...sevgili dersen o kadar olma olasılığı kız var dı fakat bildiğin 2 yıldır sevgilim yok arada bir olsa mı diyorum fakat genel anlamda o konuda rahat sevgili demek benim için baş ağrısı boşa vaktini harcama gibi geliyor en azından yaşım 23 olduğundan ,olursa ciddi bir ilişki olsun onun için de erken görüyorum ,bir nevi günü birlik kızlar dışında sevgiliye ihtiyaç duymuyorum ... kısaca hayatımı renklendirmem için ne yapmalıyım ,insanlarla muhabettim de iyi tamam herkesle samimi değilim fakat arkadaş çevremde sevilirim (onların yalancısıyım )bir tek sosyal faliyetim spor salonuna gitmek ,kısaca bu monotonluktan kurtulmam için ne yapmalıyım önerilirinizi bekliyorum arkadaşlar

Dip not: Kusura bakmayın biraz uzun gibi oldu

• Kimsenin mi bir fikri yok yahu
  • para biriktir. sonra yurtdışına gezi yap o arkadaşlarınla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polokoj

para biriktir. sonra yurtdışına gezi yap o arkadaşlarınla

Aynen benimde aklıma o geldi ,yani en azından para biriktirip öyle böyle faydalı bişey de kullanabilirim dışarda boş boş para harcayacağıma ..
  • Daha fazla oyalanmadan polis ol
  • manaza başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şu tarz bir şey bulup geziye çıkın.(en az 1 hafta falan eve dönmeyin ama)
     Birşey yapmalı ama ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Bence şu tarz bir şey bulup geziye çıkın.(en az 1 hafta falan eve dönmeyin ama)
     Birşey yapmalı ama ne?

Öğrenciyiz zaten üniversitede rahatız .. Evet mantıklı buda bir tercih,aslında ben yeni insanlarla tanışmak istemiyorum az olsun öz olsun mantığındayım ama sanki yeni insanlarla da tanışmanın arkadaş olmanın bir zararı yok kanımca işi dengede tuttuğun sürece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.