Bazı arkadaşlar yazmış istanbul saltanatı bitti diyede.Birkaç birşey yazmak istedim.Şimdi birşey değişecek olsa trabzon olduğunda değişirdi.Ne değişti?Hiçbirşey?Bu sene ne olacak sizce?Bursa gidip quaresma vs mi alacak sanki?İstanbula bile gelmeyen adamlar bursayamı gelecek?Seneye daha bir hırs yapan istanbuldaki kulüpler(artık hangisi olur bilmiyorum,galatasaray olabilir) şampiyonluğu alacaktır.Yani seneye bu zamanlar olurda foruma girersem bu konuyu hatırlatacam.Yani bursa istediği kadar şampiyon olsun,medyada bile görüyorsunuz hala koskoca sayfa fenerbahçe kaybetti vs. vs. .Basın reyting kapmak ister bu bahsettiğimiz klüpleri 15-20 milyon taraftarı var.
Benim fikrim bunlar.Muhahaha vs. cevaplar doldurmazsanız sevinirim.Bursanın şampiyon olmasına diyeceğim birşey yok,bizimkilerin salaklığıydı.Burda anlatmak istediğim başka bir konu.
Nasıl bir mantık bu ya? Adamların hiçbiri çıkmasın maça nasılsa birşey değişmiyicek yensede şampiyon olsada
Öyle birşey demedim,hani diyorlar futbol devrimi falan olacak diye bence hiçte öyle birşey olmayacak.
Devrim olacak demek ütopyadır. Devrimden bahsedebilmemiz için önümüzdeki sene de 3 büyüklerin dışında şampiyon çıkması gerek. İnşallah Bursaspor yönetimi bu başarıyla yakaladığı fırsatı iyi değerlendirir ama takımın en önemli 4 ismini satarsa orta sıralara geri döner.
Peki 3 Takım oynasın arasında diğer 15 takım kenara çekilsin Trabzondan sonra birşey değişmedi demişsin, Trabzon şampiyon olduktan sonra 5 kere daha şampiyon oldu. 1980-1981 sezonu 1.Trabzonspor 2.Adanaspor 3.Galatasaray Demekki bişeyler değişmiş o dönem. Devrim 16 Mayıs'ta, 26sene sonra tekrarlandı. Şimdi anadolunun görevi devrimi ayakta tutmak.
quote:
Orijinalden alıntı: Timsah-16
Peki 3 Takım oynasın arasında diğer 15 takım kenara çekilsin Trabzondan sonra birşey değişmedi demişsin, Trabzon şampiyon olduktan sonra 5 kere daha şampiyon oldu. 1980-1981 sezonu 1.Trabzonspor 2.Adanaspor 3.Galatasaray Demekki bişeyler değişmiş o dönem. Devrim 16 Mayıs'ta, 26sene sonra tekrarlandı. Şimdi anadolunun görevi devrimi ayakta tutmak.
Yapacağınız transfeleri ve seneyeki durumunuzu çok merak ediyorum.
Sürekli şampiyon anadolu'dan çıkacak manasına gelmez ama,yinede mütevazi bir bütçe ve doğru yapılanmayla bunun mümkün olduğunu gösterdi Bursaspor herkese.
Bir kere olabiliyorsa,yine olabilir,büyük iş başardı Bursaspor.
Şampiyonluğun sadece iyi transferlerle gelmeceğini kanıtladık sanırım bu sezon. Çünkü transferlere tek bir kuruş bonservis dahi harcamadık. Önümüzdeki yıl kadroyu koruyacağımıza eminim kendi bütçemiz ölçüsünde 3-4kaliteli transferde yapacağız mutlaka. Önümüzdeki sezon Avrupada ve Süperligte yine önemli işler yapacağımızı düşünüyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sarikanarya567
quote:
Şampiyonluğun sadece iyi transferlerle gelmeceğini kanıtladık sanırım bu sezon. Çünkü transferlere tek bir kuruş bonservis dahi harcamadık. Önümüzdeki yıl kadroyu koruyacağımıza eminim kendi bütçemiz ölçüsünde 3-4kaliteli transferde yapacağız mutlaka. Önümüzdeki sezon Avrupada ve Süperligte yine önemli işler yapacağımızı düşünüyorum.
Siz onu kanıtladıysanız,senelerdirde büyük takımlar diğerini kanıtlıyor.Bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
Sürekli şampiyon anadolu'dan çıkacak manasına gelmez ama,yinede mütevazi bir bütçe ve doğru yapılanmayla bunun mümkün olduğunu gösterdi Bursaspor herkese.
Bir kere olabiliyorsa,yine olabilir,büyük iş başardı Bursaspor.
çok şükür bölümde aklı selim Fenerlilerde varmış.
büyük iş başardı Bursaspor. bi tarafta 18 milyon euro verilen guiza, diğer tarafta 10 milyon TL. lik tüm Bursaspor. Batalla'da 250 bin euro. daha ne konuşsan boş konuyu açan kardeş.
Konunun bununla ilgisi yok.
Devrim olması için bunun süreklilik kazanması lazım
Bu sene bursa, 3 sene sonra Es Es, 5 sene onra Kayseri falan...
Bu şampiyonluğun ardından anadolu yine 15-20 yıllık bir suskunluk dönemine girerse olmaz
Asıl devrim zihniyetlerde olmuştur. Bugüne kadar nasıl olsa şampiyon olamayız diyen, Antep, Sivas, bir zsamanlar Göztepe'nin mantığı devrilmiş, biz de yapabiliriz diyenlerin zamanı gelmiştir. Artık Anadolu klüplerini yenmek eskisi gibi kolay olmayacak hiçbir zaman. "Sonuçta GS,FB,BJK büyük takım onlara yenilmek normal " anlayışı çökmüştür.
quote:
quote:
Arkadaşım siz iyi transfer yaptınızda ne oldu ?
quote:
Bazı arkadaşlar yazmış istanbul saltanatı bitti diyede.Birkaç birşey yazmak istedim.Şimdi birşey değişecek olsa trabzon olduğunda değişirdi.Ne değişti?Hiçbirşey?Bu sene ne olacak sizce?Bursa gidip quaresma vs mi alacak sanki?İstanbula bile gelmeyen adamlar bursayamı gelecek?Seneye daha bir hırs yapan istanbuldaki kulüpler(artık hangisi olur bilmiyorum,galatasaray olabilir) şampiyonluğu alacaktır.Yani seneye bu zamanlar olurda foruma girersem bu konuyu hatırlatacam.Yani bursa istediği kadar şampiyon olsun,medyada bile görüyorsunuz hala koskoca sayfa fenerbahçe kaybetti vs. vs. .Basın reyting kapmak ister bu bahsettiğimiz klüpleri 15-20 milyon taraftarı var.
Benim fikrim bunlar.Muhahaha vs. cevaplar doldurmazsanız sevinirim.Bursanın şampiyon olmasına diyeceğim birşey yok,bizimkilerin salaklığıydı.Burda anlatmak istediğim başka bir konu.
Pek sanmıyorum biz bu ruhsuz halimizle devam edersek çok zor. İnsan bu ruhsuz futbolcuları görünce Hasan Şaş'ı, İliç'i Necati'yi özlüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
quote:
quote:
1-İyi transfer falan yapamadık. 2-Teknik direktörümüz berbat ötesi. 3-Eğer bu kadar emindiniz kendinizden niye 50 senedir şampiyon olamadınız?Yani tamam şampiyon oldunuz ama direk diğer takımlara sallamaya başladınız senelerdir 3 takım şampiyon oluyordu, ozamanlar neredeydiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: peugeot206WRC
Asıl devrim zihniyetlerde olmuştur. Bugüne kadar nasıl olsa şampiyon olamayız diyen, Antep, Sivas, bir zsamanlar Göztepe'nin mantığı devrilmiş, biz de yapabiliriz diyenlerin zamanı gelmiştir. Artık Anadolu klüplerini yenmek eskisi gibi kolay olmayacak hiçbir zaman. "Sonuçta GS,FB,BJK büyük takım onlara yenilmek normal " anlayışı çökmüştür.
Zaten senelerdir o anlayış değişiyordu yavaş yavaş.Sivas şampiyon olamasa bile,bunun mümkün olabildiğini gösterdi.Bir nevi yolu açtı denebilir.Bundan sonrası daha önemli artık.Bir sene şampiyon olup,sonra büyük bir düşüşe geçmemek lazım.Şampiyonlar liginde başarılı olması elbet güç,ama ligde artık hep üst sıraları düşünmek ve buna göre hareket etmek zorunda.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
quote:
quote:
1-İyi transfer falan yapamadık. 2-Teknik direktörümüz berbat ötesi. 3-Eğer bu kadar emindiniz kendinizden niye 50 senedir şampiyon olamadınız?Yani tamam şampiyon oldunuz ama direk diğer takımlara sallamaya başladınız senelerdir 3 takım şampiyon oluyordu, ozamanlar neredeydiniz.
İyi transfer yapmadık deme şimdi.Transfer zamanı yok şunu aldık yok bunu aldık kesin bu sene şampiyonuz diye konular açan fenerbahçe taraftarları değilmiydi.İyi transfer yapmadığına inanan bunu yapar mı?Biz kendimizden emindik ve hiç bir zamanda umudumuzu kaybetmedik.Allah'a şükür inancımız boşa çıkmadı.3 takım şampiyon olduğunda biz yine buralardaydık ama şunu aklınızdan çıkarmayın.İstanbul takımlarının şampiyonluğunu hiç bir BURSASPORLU kutlamaz.O yüzden kendi şampiyonluğumuzu kutlarken fazlaca göze batıyoruz.Yaşasın şehrine ihanet etmeyen ANADOLU!
Birde kutlasaydınız başka takımın şampiyonluğuna siz niye kutlayacaksınız ki?Normali budur zaten.+Olarak eski konulara bak bu sene yaptığımız hiçbir transfere süper falan demedik andre santos hariç.İyi falan değildik.Guiza gibi kazma bir forvetimiz var,onun için iyi yapılan bir yorum bul bana forumda,çok nadirdir,bu sene kesin şampiyonuz falan diyede konular açılmadı.O konuları galatasaraylılar açtı.
kim ne derse desin bursaspor hepimiz büyük bir ders verdi.umarım akıllarını başlarına alır 3 büyükler hatta trabzonspor...