Şimdi Ara

Birleştirmek için pve gear yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60lv condition2 pvp gear alcam ama elimde tag officer var bunun yeterli olmadığını düşünüyorum.Bana hangi PVE gear önerirsiniz? Aklımda şöyle bir şey varhttp://www.aionarmory.com/item.aspx?id=101300896 ama Kahrun bundan daha iyi galiba.Onu da alması uzun sürer gibi.Hangi spear için gideyim sizce?

• condition 2 derken arena silahını diyorsan tac officer yeter.
    o balic item gold da olsa pahalıdır turuncusuna güç yetmez , yetse bile ap silahı onun altına combine edilir.
    altına kombine edeceğin silahı fazla önemseme o kadar kahrun sembol verip altına combien etmeye değmez pve kıyafetleri alırsın daha iyi olur.
    60 ap silahının altına 60 2 condisyonlu arena silahı combine eden çok bana göre 55 2 condisyonda yeter ama.
  • Tag officer yeterli olmadığını söylüyorlar ve bence haklılarda daha iyi silahlar var.Kendim yapmayı düşünüyorum satın almayacağım.
  • balic silah istiyorsun ama iyi para yapmiş olman gerek. perentoda bir tane glad spear yaptirdi 1.2 milyara patlamişki bu bazılarına ucuz bile geldi.

senin yapacağın rentus base yapıp vasharti düşürmeye calişacan. yada kahrun alıp drop şansını kafaya takmayacan.

perentoda asmo tarafında 200m sarı balic spear brokerda duruyor ve kimse tenezzul bile etmiyor çünkü elindeki silahla 1 ay sıkıntı ceker ve sonunda eline kahrun spear alır kafan rahat olur. 200m o silaha verecen sonra + basma calişcan sonra conbine pvp silahı yapacanki değmez.

Alabileceğin silahlar Vasharti Suayaka Kahrun bu siahların aralarındaki fark ise crit - hp - acc stat farkı var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 16 Eylül 2012; 21:41:17 >
  • Ozamn kahrunları biriktirince ilk spear alayım ben hem crafttan daha fazla base atk var az da olsa.Kahrunla kombine ederim dimi?
  • eternal spear base attack iyi ama sarı alınmaz benim fikrim.

Birse şöyle bir şey var
    Vasharti spearda a.speed %19 // attack +40 // acc 150 // crit 69

Kahrun spear a.speed %19// attack +38// Acc 150 // hp 537

birer stat daha fazla duruma göre oyuncuya göre değişen statlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 16 Eylül 2012; 23:11:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

eternal spear base attack iyi ama sarı alınmaz benim fikrim.

Birse şöyle bir şey var
    Vasharti spearda a.speed %19 // attack +40 // acc 150 // crit 69

Kahrun spear a.speed %19// attack +38// Acc 150 // hp 537

birer stat daha fazla duruma göre oyuncuya göre değişen statlar.

Benim cirt sanıyorum 700 civarlarında.Acc de 2500.5 vurustan 1-2 si crit geliyor genelde.Vashartiyi düşürmesi çok zor 50 kere giripde düşüremeyenler var.Kahrunda vashartide birleştirmek için iyi.Eternal spear base atk en fazla olan Noble Sky Dragon Emperor's Durable Polearm
    Available for Level 60 or higher
    Very Slow 4 Strike Weapon (Water)
    attack 316 - 589
    Atk Speed 2.8 Accuracy 1019
    Physical Critical 50 Parry 1138
    Magic Accuracy 366
    Crit Strike +69 Atk Speed +19%
    Physical Attack +38

Bunu da yapması çok pahalıya patlar serverda yapan görmedim henüz.Keşke satan olsada alsam.Diğer iki speardan elime hangisi ilk geçerse birleştiriyorum ozamn. Birde sakladığım 17 tane ench taşları var.lvleri 85-95 arası.Bunları basarak +15 yapmaya çalışacağım.Herhangi bi supplies gerekiyomu yoksa direk basmamı mı önerirsin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enc basma işnden fazla anlamiyorum malesef
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.