Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Birkenstock tarzı JOE&ZOE Deri Mantar taban Terlik--49.90-- Satın Al 24 Temmuz 2014 11:26 1 1 Birkenstock tarzı JOE&ZOE Deri Mantar taban Terlik--49.90-- İstediğiniz kargo firması ile gönderim yapabilirim. PTT kargo ile kapıda ödeme isterseniz onuda ayarlarız Ürünü yurt dışından getirttim bugün teslim aldım fakat görür görmez küçük olduğunu anladım oyüzden giyilmeden satışa koyuyorum. Deri , Mantar taban üzeri süet gerçekten kaliteli bir ürün. Türkiyede fiyat olarak muadili muyalar var kalite oalrak bununla kıyaslanamazlar bile. 42 Numara 26 cm dir ayağınızı ölçerek sipariş verebilirsiniz. Sahibinden SanalPazar Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 49 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PS4 PRO ALINIR ACİL>>Samsung Galaxy Tab E Sıfır ayarında,kutulu faturalı- Fiyat revize edildi Kingston Hyperx Genesis 2X4 GB 1600Mhz DDR3 Thermaltake ttesports shock Oyuncu kulaklığ ı( Yeşil )