Şimdi Ara

Birkenstock Gizeh Eva Terlik 99 Tl Ucretsiz Kargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunlar eva taban günde 24 saat giysen 60 ila 80 sefer de giysen ancak ayağının şekli değişir bu terlik değişmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mituys M kullanıcısına yanıt
    Mantar/deri taban kadar olmasa da bunlarda zamanla sekil alacaktir emin olabilirsiniz.

Eva taban icin yazilmis.
    They still mold perfectly to your feet over time, but not quite as distinctly as the leather footbeds do.

Makalenin devami icin;
    insider
    These super-lightweight Birkenstocks only cost $45 — but they're just as comfortable as the leather kind
    https://www.insider.com/birkenstock-eva-sandals-review

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 8 Eylül 2020; 23:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir terlik için kavga çıkmış.Alın geçin işte ben aldım 1 tane

• Zaten ayakkabı ilk 5-6 gün falan ayağın şeklini alıyor o süreçte deli gibi ağrıtıyor sonrasında BEBEKK
  • Alaçatı pazarında crocslarla birlikte 50 tl den satılıyordu ve gerçeğine çok benziyordu.kargo dahil 99 biraz pahalı gibi ancak 70 tl normal,çakma birkenstock için.
  • Şimdi sahte mi bunlar orijinal mi? Ödeyelim mi?

• HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Benim kargolandi, bugun gelmesini bekliyorum.
    Ciceksepeti garip valla, aldigim uno kart oyunu sahte cikti, diyor kalite kontrollerinden gectikten sonra satiliyor urunlerimiz bla bla. Terligi de gorucez bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 10 Eylül 2020; 15:36:19 >
  • Birkenstock Gizeh Eva Terlik 99 Tl Ucretsiz Kargo
    Birkenstock Gizeh Eva Terlik 99 Tl Ucretsiz Kargo

Bana gelen urun bu sekilde. Cok hafif, netten baktigim cakma testlerinde genelde bakilan yerleri ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 10 Eylül 2020; 17:25:5 >

• ben bir ay once ciceksepetinden haki rengini aldım. 3-4 giymeden sonra ıcındeki birkenstock yazısı silinmeye basladı suan 2 harf kaldı? suphelenmelimiyim,yoksa normalmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vb

ben bir ay once ciceksepetinden haki rengini aldım. 3-4 giymeden sonra ıcındeki birkenstock yazısı silinmeye basladı suan 2 harf kaldı? suphelenmelimiyim,yoksa normalmi?
    Hemde nasıl şüphelenmelisin ! verdiğim linkteki fotolara bak, gerçek olanlar sanki yıllarca giyilmişler ama yazılar halen ayakta.

Faturasına bak, "Birkenstock" Yazıyor mu ? yazmıyorsa zaten unut, kesin sahtedir.

Al sana sahtesini ayırt etmene yardımcı olacak siteler
    www.ilovebirkenstocks.com
    Category: Spotting Fake Birkenstocks Part 2
    http://www.ilovebirkenstocks.com/blog/category/spotting-fake-birkenstocks-part-2

www.ilovebirkenstocks.com
    Category: Spotting Fake Birkenstocks (Part 3)
    http://www.ilovebirkenstocks.com/blog/category/spotting-fake-birkenstocks-part-3

https://www.yournextshoes.com/fake-birkenstock/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıladam -- 10 Eylül 2020; 21:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vb

ben bir ay once ciceksepetinden haki rengini aldım. 3-4 giymeden sonra ıcındeki birkenstock yazısı silinmeye basladı suan 2 harf kaldı? suphelenmelimiyim,yoksa normalmi?
    evet bana dün teslim edilen ürün daha ilk giyimde yazıları gitti. terlik tuhaf şekle girdi. aradım çiçeksepetini telefondaki bayan bayiye ulaşmış ürünü kullandığınız için geri alamayacklarını söylemişler. lafa bak ürünü kullanmadan nasıl anlayacaktık bu durumu demek hediye alsak toptan rezil olacağız. ayrıca bayi demiş ki yazıların silinmesi birkenstockta normalmiş. yardımcı olamıyormuş bunlar dolandırıcı mı nedir satıcı da çiçeksepetiydi. resmen sahte ürün satıp ortadan çekiliyorlar. birkaç resim eklicem buraya ayıp olmasa ayağa çıkan boya izlerini de atıcam da.. ne yapmak lazım arkadaslar dedikleri doğru mu bu birkenstock boya mı atıyor daha ilk giyimde? ürünü almadan yorumlarda yazanlar olmuştu ama dikkate almamıştım. ne yapmak lazım gelir?

• baltascar kullanıcısına yanıt
    Plastik modellerde boyle hocam, bana gelen de ayni sekilde. Cakma oldugunu dusunmuyorum ben. Bunlarin cakmasinda plastigi, agirligi, kenar birlesim yerleri, kutusu kendini belli ediyor.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    hocam senin üründe de yazıları silindi mi bu şekilde resim atabilir misin rica etsem. tamam kutu vs neyse de bu silinme deforme olma durumu hele ilk kullanımda normal değil.
    Benim de ayni sekilde cikti hocam. Amazon.com ve amazon.de'deki yorumlara baktim, bu plastik modellerde yazinin cikmasi normal hocam. Onlarin koydugu fotolarda da silinmis o yazilar hep.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    hocam daha önce başka modelini kullandım böyle durumla karşılaşmadım. ayrıca bu üründen burada da çok kişi almış hepsinde yanı sorun olmamış. ürün yorumlarda da kimi boya atması olmadı yazmış. ayriyeten yolladığım resimde topuk kısmı ve üst kısımlarda renk atması var. ilk kullanımdan hemen sonra ayak tabanı silinen yazılardan boya içinde kaldı bu işte bir saçmalık var ama anlamadım gitti.
    Hocam yurtdisi sitelerinde cok yorum okudum, gizeh eva diye aratirsaniz bulabilirsiniz yorumlari. Cogunda atilan fotolarda boyle silinmisti. Cakma olup olmadigini anlamak icin bircok sitede rehber var, onlara da baktim. Her seye ragmen sahteyse de bilemeyecigim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.