Şimdi Ara

Birkaç yıl önce bu bölümde takılırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
3
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekle:khanjui vardı, KıL vardı trollük yapardı, Dari teq atar mevzusu vardı, dahada eskiden Nicholai Hel vardı.Güzel muhabbet dönerdi oyundan daha çok burada takılırdık ta ki oyunu bırakana kadar. Hey gidi hey.

edit: hey gidi konuyu açalı 3, bırakalı 6 sene olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 12 Şubat 2018; 14:6:36 >

• Kıl banlandı. Khanjui'nin kim olduğunu bilen sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Dari teq atıyor qnq'ı ara sıra hala görüyorum. Pulsefire soroko yolladım qnq diyenleri 1 yıldır görmüyorum (sen dememişsin ama aklıma geldi diyim dedim). Artık muhabbet yok burda.

Burda artık görebileceğin şeyler:
    Kör eden buildler, rehberler.
    Oxi ve zeon fanboyları.
    Ego kasan goldlar.
  • vaybe herkesler oyunu bırakmıs keske bende bırakabılsem xd
  • Hydrogena vardı herkes aşıktı avatarina.

Sonra güzel bi ters köşe yapti bize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıl banlandı. Khanjui'nin kim olduğunu bilen sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Dari teq atıyor qnq'ı ara sıra hala görüyorum. Pulsefire soroko yolladım qnq diyenleri 1 yıldır görmüyorum (sen dememişsin ama aklıma geldi diyim dedim). Artık muhabbet yok burda.

Burda artık görebileceğin şeyler:
    Kör eden buildler, rehberler.
    Oxi ve zeon fanboyları.
    Ego kasan goldlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haha kör eden rehberlere ve oxi fanboylarına bir nebzede olsa katlanılabilir Ama ego kasan gold ve platinumlar hiç çekilmiyor.Hatta Normal oyunda karşıma Gold plat geldiğinde Özellikle bronze oldgumu yazarımki Egosundan dolayı Agrasif oynayp 0/1 0/2 gibi skorlarla base'ine geri gönderiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 16 Temmuz 2015; 0:41:15 >
  • :'(

Edit : 3 yil olmus postu atali . Vay be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clloyd -- 15 Şubat 2018; 0:10:25 >
  • Dari hala teq atıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KıL'ı cidden özlüyorum. O adamdaki azim Türk milletinde olsa Ay'a inşaat yapıyorduk şuanda.
  • Ben de eskilerdenim. Kimse bilmez Vez IX ile yasuo oğretirdik.

• Eski kitle oyundan soğuyunca forum da bu hale geldi
  • Bende üyelik açmadan konuları okurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Bende üyelik açmadan konuları okurdum

Aynen

• ahh eskiler eskiler :)
  • Khanjui nin boost yaptirmadigi kalmamisti zaten forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHiddenCarry

haha kör eden rehberlere ve oxi fanboylarına bir nebzede olsa katlanılabilir Ama ego kasan gold ve platinumlar hiç çekilmiyor.Hatta Normal oyunda karşıma Gold plat geldiğinde Özellikle bronze oldgumu yazarımki Egosundan dolayı Agrasif oynayp 0/1 0/2 gibi skorlarla base'ine geri gönderiyorum.

qnq ben adami 5 kez kesmeden base ine gitmesine izin vermiyorum. xd

• sende imvendetta miydin neydin.milleti trollemeye calisan bi basarisiz trolldün.kimlere benzemeye calistigin anlasildi simdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nico Di Angelo

quote:

Orijinalden alıntı: TheHiddenCarry

haha kör eden rehberlere ve oxi fanboylarına bir nebzede olsa katlanılabilir Ama ego kasan gold ve platinumlar hiç çekilmiyor.Hatta Normal oyunda karşıma Gold plat geldiğinde Özellikle bronze oldgumu yazarımki Egosundan dolayı Agrasif oynayp 0/1 0/2 gibi skorlarla base'ine geri gönderiyorum.

qnq ben adami 5 kez kesmeden base ine gitmesine izin vermiyorum. xd

ahah aynen dfhgjlk
  • dari teq atar demişlerdi ilk oynadığımda 6 olur olmaz teq atma hevesiyle ultiyi kafasına bi çaktım hayal kırıklığıyla yıkılmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

dari teq atar demişlerdi ilk oynadığımda 6 olur olmaz teq atma hevesiyle ultiyi kafasına bi çaktım hayal kırıklığıyla yıkılmıştım

ya iq 60 ya da yaş 12
  • 2 yıl önce bende buralardaydım Nitrourea nicki ile, o zamanlarda bu bölüm kanserdi şimdi de kanser. Bir fark yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.