arkadaşlar ben oyuna yeni başladım level 11 warlock um ve level 7 mage im war sorularım ise 1:warlock la ilgili bi görevde samuel in kalıntılarını alıp gömmemi istiyor ancak gömüyorum görev tamamlanamıyor ne yapmam gerekiyor? 2:oyunda oynarken bilmediğim bişey yaptım ve charım yürümeye başladı eski haline nasıl getiririm? 3:oyuna başlarken normali seçtim pvp ve pve yi nasıl yapabilirim? 4:çok aradım ama bi türlü mage trainer ı bulamadım nerde bulabilirim? cevaplarsanız sevinirim
lütfen en kısa zamanda bu mesajın kapatılmasını istiyorum ve artık böyle şeyleri görmek istemiyoruz...
neden?suçmu işledim ben?bilmiyorum ve sordum öğrenmek istiyorum yani oyuna yeni başladım burdanda yardım almak istedim...
1- ------------ 2- / tuşuyla 3- alamazsın pve serverda yeni char açman gerekiyor gerçi bir server değiştirme yolu var ama lvl 11 char için uğraşmaya değmez sen pve serverda yeni char aç!... 4- bu hangi ırkı seçtiğine bağlı olarak değişir!...
ok saol ama ben mesala ileride karakteri 30 lvl filan yaptım ozaman pvp yapmak istersem nasıl yapıcam?
battlegroundlar var lvl ları deisiyo her lvl da yapabilrisin. guardlara sor onlar soyler
battlegroundlar var lvl ları deisiyo her lvl da yapabilrisin. guardlara sor onlar soyler
ok saol ama ben mesala ileride karakteri 30 lvl filan yaptım ozaman pvp yapmak istersem nasıl yapıcam?
Kardeş pve değil hem pvp hem pve serverlar bg'ler var pvp yapılabilen yegane serverlar pvp server diye geçmiyor!...
tamam saolun arkadaşlar bu arada mage humanda ama neyse tekrar teşekkürler
Bundan sonra sana yardım edemem kardeş! Çünkü sen bir humansın! FOR THE HORDE!
ya aslında bende warlock wardı undead ama biyerde takıldım işte yoksa allience olmazdım herhalde ama şimdi pala kasıyorum çokta hoşuma gitti
sen ally ol yada horde farketmez zaten takılıyorlar sana ama lutfen senden ricam oyundaki bilgilerini paylaş bizle yok ben şöyle kestim yok ben bunu kestim diye ilerde topic acmada kendini geliştir surekli aman bu dedigimi yanlışta anlama
ya zaten bana takılıyorlar bunun bende farkındayım bi sen bana yardım ediyorsun işte bi shadowhero war arkadaş o yardım etti saolun yani + zaten yok ben böle kestim böle kestim diye topic açmam merak etme ayrıca önerin için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme