Şimdi Ara

Birkaç sorum var ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Mehmet54. kullanıcısına yanıt
    Elektro ile başlaytabilirsin bir sıkıntı olmaz. Kurs şart değil, bende evde öğrenmiştim. Kurs şart değil yani, zaten bişey öğrettikleri de yok açıkcası.

Linkteki gitarların hepsi birbirinin hemen hemen aynısı. Bir fark yok yani. Rockson marka olan sanki senin için daha iyi olur gibi H-s-h diziliminde manyetiklere sahip olduğu için.

Ama en uygun fiyata hem amfi hem gitar hangisinde alabiliyorsan onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegnorluinwe

Elektro ile başlaytabilirsin bir sıkıntı olmaz. Kurs şart değil, bende evde öğrenmiştim. Kurs şart değil yani, zaten bişey öğrettikleri de yok açıkcası.

Linkteki gitarların hepsi birbirinin hemen hemen aynısı. Bir fark yok yani. Rockson marka olan sanki senin için daha iyi olur gibi H-s-h diziliminde manyetiklere sahip olduğu için.

Sağol
  • quote:

peki bu gitarlar çin midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet54. kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimalle. Çoğu gitar Çin'de üretiliyor zaten artık. Düşük bütçelerle Japon, Amerikan vs. yapımı gitarlar bulman zaten imkansız. Onlara takılma sen, al iyi kötü başla bir yerden.
  • quote:

Yüksek ihtimalle. Çoğu gitar Çin'de üretiliyor zaten artık. Düşük bütçelerle Japon, Amerikan vs. yapımı gitarlar bulman zaten imkansız. Onlara takılma sen, al iyi kötü başla bir yerden.

Eyvallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.