Şimdi Ara

Birkaç Saat Önce Başıma Gelen Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece 1 gibi bisiklete binmeye çıktım, caddede yol çalışması varmış arka sokaktan gideyim dedim orası da çok ıssız bir yer. Ayyaşın biri içiyordu hızlı geçtim ben ne olur ne olmaz diye. Arkadan seslendi hişş diye takmadım, bir daha seslendi takmadım en sonunda baksana lan **** koduğuum diye bağırdı küfrü duyunca durdum, niye durmuyoon lan y***m diye bağırdı kalktı ayağa geliyor bana doğru. Tabi ben o anda asıldım pedala korktum tabi gidip dalsam döverim ama tırstım işte o an, yaşım küçük hayatımda kavga bile etmedim doğru düzgün ama dövsem döverim adamı sarhoş çünkü. Dedim şimdi bulaşmaya gerek yok herifin cebinde ne var belli olmaz kafa da iyi devam ettim yoluma. Bu gibi durumlar için bir tüp biber gazı edinmek istiyorum yasal olarak bir sıkıntısı var mıdır ?

• Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum en iyisi hiç iplememek. direk geçicektin orda durman bile hata. biber gazı konusunda sokakta falan taşımada sorun yok diye biliyorum ama bizim okulda yasak kaptırmıştı benim bi arkadaşım. daha doğrusu ben de bi kere kaptırdım ama ben kullandım diye aldılar. arkadaşınki arama sırasında gitti. ama yine de al bi tane akşamları falan çıkarsan at cebe elinde cebinde olsun. byöel çıkaramayacağın bi yere koyma. mesela kadınlar çantaya koyuyolarr, ulan adam dibinde bıçak dayıyo ne ara çıkarakcasın ?
  • 15 yaşında ama öldürür ha !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liez07

15 yaşında ama öldürür ha !

?

• Kardes ben 22 yasindayim ben bile gece bisiklet surmeye cikarken yanima telefon almiyorum gaspa falan ugrarim diye.

Birkac haftaya muşta alicam cebimde bulunsun belki lazim olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Créw

Kardes ben 22 yasindayim ben bile gece bisiklet surmeye cikarken yanima telefon almiyorum gaspa falan ugrarim diye.

muşta ne ya yumruk atabiliyosan zaten döversin herkeste bi muşta merakı var çözüm ya çakı yada bibergazı. çakı daha agresif durur biber gazı temizdir. istersen sana bi tüp bulurum ama karımıda yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

quote:

Kardes ben 22 yasindayim ben bile gece bisiklet surmeye cikarken yanima telefon almiyorum gaspa falan ugrarim diye.

muşta ne ya yumruk atabiliyosan zaten döversin herkeste bi muşta merakı var çözüm ya çakı yada bibergazı. çakı daha agresif durur biber gazı temizdir. istersen sana bi tüp bulurum ama karımıda yaparım

Bulunmayacak bir şey değil zaten kazıklama adamı

• Bu arkadaşın açtığı konuların hepsinde tuhaflık söz konusu. kimin fakesi'sin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Bu arkadaşın açtığı konuların hepsinde tuhaflık söz konusu. kimin fakesi'sin ?

Son gunlerde hep tuhaf seyler yasiyorum hocam ama aktif olarak bu hesabimi kullaniyorum. Actigim konularda en ufak bir abartma ya da sallama yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 21 Haziran 2013; 4:46:37 >
  • Tabi ben o anda asıldım pedala korktum tabi gidip dalsam döverim ama tırstım işte o an, yaşım küçük hayatımda kavga bile etmedim doğru düzgün ama dövsem döverim adamı sarhoş çünkü. Dedim şimdi bulaşmaya gerek yok herifin cebinde ne var belli olmaz kafa da iyi devam ettim yoluma.

quote:

Orijinalden alıntı: Housefly

quote:

quote:

Bu arada muştanın cezası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 21 Haziran 2013; 4:50:26 >

• quote:

quote:

yaparsan yap karın o senin

-yanlış anlama hocam-

• quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Tabi ben o anda asıldım pedala korktum tabi gidip dalsam döverim ama tırstım işte o an, yaşım küçük hayatımda kavga bile etmedim doğru düzgün ama dövsem döverim adamı sarhoş çünkü. Dedim şimdi bulaşmaya gerek yok herifin cebinde ne var belli olmaz kafa da iyi devam ettim yoluma.

quote:

Orijinalden alıntı: Housefly

quote:

quote:

Bu arada muştanın cezası var

Burada anlatmak istedigim guc kuvvet var ama g** yok hocam, tirsagim bu konularda. Biraz uzun anlatmisim sadece uykunun da etkisiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 21 Haziran 2013; 4:55:31 >

• bendede bir sürü çakı muşta var eskiden yanıma alıyodum salak gibi ama çok gereksiz çakıyıda anca korkutmak için alırsın hocam
    sakat iş yani ama biber gazı iyi veya elektroşoklar bi ara bende vardı 45 liraya aldım telefon şeklinde
    bence işini görür
  •  Birkaç Saat Önce Başıma Gelen Olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

bendede bir sürü çakı muşta var eskiden yanıma alıyodum salak gibi ama çok gereksiz çakıyıda anca korkutmak için alırsın hocam
    sakat iş yani ama biber gazı iyi veya elektroşoklar bi ara bende vardı 45 liraya aldım telefon şeklinde
    bence işini görür

Yaninda jop tasiyan arkadasim var okula cantanin icinde getiriyor. Caki gercekten sakat ben cikardim karsidaki adam da cikaricak sonra b** yoluna gitmek var

• Kanım dondu.
  • kardeşim en iyisi hiç durmayacaksın.
  • Tek gezmiyorum, çok güvendiğim bir arkadaş var (kalıpsız ama psikopatın tekidir her türlü kesici alet bulundurur kavgadan korkmaz).
  • Döner ne var derdim. Bıçağı filan görürsem topuk Nasılsa sarhoş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.