Şimdi Ara

Biriyle tartışınca ağlıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Videolu aciklama imkanin var mi hocam?
    Hocam kavga veya tartışma başlayınca tam hakkımı savunurken sinirlenince ağlamay başlıyorum gözlerim doluyor boğazım düğümleniyor işte.Buga girmiş gibi kalıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oooov hocam foruma girme o zaman

Son 2 3 gündür gelen vurdu giden vurdu psikolojik siddetin daniskasi burda VAllaha manyak ederler seni kac kurtar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Fazla iyi biri olmaktan oluyor, muhtemelen çoğu tartışmada da haklı taraf sensindir.

Fakat insanların görüşlerini fazla önemseyen, özfarkındalığı düşük biri olduğun için haksız konuma düşmekten ve başkalarının senin hakkındaki negatif fikirlerinden çok etkileniyorsun.

Eskiden ben de öyleydim, hemen gözlerim dolardı ama şimdi politikanın tüm pisliğini yutmuş bir politikacı kadar umursamazım.

Not: 2. paragrafta seninle dalga geçmeyi amaçlamadım, gerçek sebepleri ortaya koydum. Yanlış anlaşılmıyordur umarım.
    Knk ozfarkindalik tam ne demek ben anlayamadim ya o kadar yazi okudum

Herkes farkli anliyo sanki

Sen ne dersin

• Aynı Sorun Bendede Mevcut

• Bende de var önceden çok daha fazlaydı şimdi azaldı baya lise sonum. Babamla tartışırken falan arada oluyor

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kendi alanının ve gücünün farkında olmak knk.

Bilinçaltında kendini başkalarına bağımlı ve pasif hissediyorsan, onlarla tartışmalarında korku ve heyecanla dolarsın gözlerin de dolar sesin de kısılır.

Bilinçaltında, kendini BAĞIMSIZ bir insan olduğuna inandırmış, kimseye ihtiyacım da zayıflığım da yok inancını yerleştirebilmiş kimse tartışmalarda haksız duruma düşmekten de korkmaz, bir endişesi olmadığı için gözleri de dolmaz.

Bağımsız ve manda DEVLETLER gibi düşün. TAM BAĞIMSIZ bir devleti "dış güçler" tehdit etse umursamaz bile. Ama başka devletlere muhtaç bir devlet tehdite uğrarsa, cesurca kırmızı çizgilerini de savunamaz taviz üstüne tavizler de verir.
  • Güçlenmeye odaklı sporlar yaparak özgüvenini yükseltebilirsin bu bir nebze sorununu ortadan kaldırabilir. Vücut geliştirme gibi, spor yapmak insanı iyi bir moda sokuyor.
  • quote:

Kendi alanının ve gücünün farkında olmak knk.

Bilinçaltında kendini başkalarına bağımlı ve pasif hissediyorsan, onlarla tartışmalarında korku ve heyecanla dolarsın gözlerin de dolar sesin de kısılır.

Bilinçaltında, kendini BAĞIMSIZ bir insan olduğuna inandırmış, kimseye ihtiyacım da zayıflığım da yok inancını yerleştirebilmiş kimse tartışmalarda haksız duruma düşmekten de korkmaz, bir endişesi olmadığı için gözleri de dolmaz.

Bağımsız ve manda DEVLETLER gibi düşün. TAM BAĞIMSIZ bir devleti "dış güçler" tehdit etse umursamaz bile. Ama başka devletlere muhtaç bir devlet tehdite uğrarsa, cesurca kırmızı çizgilerini de savunamaz taviz üstüne tavizler de verir.
    İyi bir savasci oldun mu knk sen suan

Arkadasin yasadigi durumlari bende yasamistim eskiden ya çok üzücü

Eskiye oranla çok daha iyiyim ama hala iyi olduğum söylenemez knk.
  • Arkadaşların yorumunu okudum da çok" tarrakça" öneriler var.
    Aynı sorun bende de var dayanamıyorum küçük büyük fark etmez gözyaşlarım sel oluyor bu sefer tartışmayı bırakıyorum da kendime sinirlenip daha çok ağlıyorum böyle kısır bi döngü işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin dayak yemen lazım. Aynı olay eskiden bende de vardı 3 sene önce sağlam dayak yedim şimdi kavgaya girmekten hiç çekinmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ea_guru

Senin dayak yemen lazım. Aynı olay eskiden bende de vardı 3 sene önce sağlam dayak yedim şimdi kavgaya girmekten hiç çekinmiyorum.
    Ben de en etkili çözümün bu olduğunu düşünüyorum da bıçak falan çekiyolar hocam kavga etmeye korkuyorm yaşadığım yer keko hep

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Bu durum ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi tebrikler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Ben de en etkili çözümün bu olduğunu düşünüyorum da bıçak falan çekiyolar hocam kavga etmeye korkuyorm yaşadığım yer keko hep

Alıntıları Göster
    Adres ver gelip seni dövelim hem sen kurtulursun hemde biz stres atarız
  • Hocam bana kalırsa konuyu açan kişi sövmeyi de bilmiyordur

• orkun74 kullanıcısına yanıt
    Bartınlı mısın

• quote:

Eskiye oranla çok daha iyiyim ama hala iyi olduğum söylenemez knk.
    Bence bu aglama olayi yuksek egodan kaynakli olabilir

O an karsindakini yok etmek istiyorsun yada senin dedigin olsun istiyorsun ama caresizsin

Bunu kabullenmeyince bam ego patlamasi= aglama

• alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    hayır

• jimmoriarty J kullanıcısına yanıt
    Yorumlar tarak değil nokta atışı mermi

Evet, senin teorin de mantıklı knk.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.