Şimdi Ara

Biriyle konuşurken gözüne bakmak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göz göze temaslarda çok zorlanıyorum , gözüm elbet kayıyor bunun nedenini çözemiyorum.Ağız civarına veya başka bir yere bakma gereksinimi duyuyorum.Bu konuşmayı büyük ölçüde yaralayacak bir şey midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: meogk

Göz göze temaslarda çok zorlanıyorum , gözüm elbet kayıyor bunun nedenini çözemiyorum.Ağız civarına veya başka bir yere bakma gereksinimi duyuyorum.Bu konuşmayı büyük ölçüde yaralayacak bir şey midir?

Evet.Genelde de yanlış anlaşılırsın.Çevrendekiler seni asosyal olarak görmeye başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Göz göze temaslarda çok zorlanıyorum , gözüm elbet kayıyor bunun nedenini çözemiyorum.Ağız civarına veya başka bir yere bakma gereksinimi duyuyorum.Bu konuşmayı büyük ölçüde yaralayacak bir şey midir?

Evet.Genelde de yanlış anlaşılırsın.Çevrendekiler seni asosyal olarak görmeye başlar.
    Gözlerimin içine baaaaak!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

aynen biraz tutmaya çalışıyom her kim olursa olsun ailem bile olsada bi süre sonra sağa sola dönüyorum güleceğim geliyor bunun ana nedeni nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

aynen biraz tutmaya çalışıyom her kim olursa olsun ailem bile olsada bi süre sonra sağa sola dönüyorum güleceğim geliyor bunun ana nedeni nedir acaba?

Alıntıları Göster
    haha, bende bakamam muhakkak kaçırırım gözlerimi ve bazen fena gülesim geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarda ve tanımadığım kişilerde sorun olmuyorda, yakın aile fertlerinde nedense goz teması kurma gerekliligini hissedemiyorum diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

haha, bende bakamam muhakkak kaçırırım gözlerimi ve bazen fena gülesim geliyor.

Alıntıları Göster
    Bir bayanla konuşurken asla ağzına bakmayın. Unutmayın konuşurken en büyük etkileme yöntemi göz temasıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Bir bayanla konuşurken asla ağzına bakmayın. Unutmayın konuşurken en büyük etkileme yöntemi göz temasıdır.

Alıntıları Göster
    istihbaratçılar ağzına bakarak konuşurmuş diyorlar doğru mu
  • quote:

olum çok kötü oluyo lan kızlarla göz teması dün dershaneye bakim dedim mezun sonrası için genç bi hoca geldi oturdu gözümün içine bakarak 15 dk konuştu terden 3 kilo verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

quote:

olum çok kötü oluyo lan kızlarla göz teması dün dershaneye bakim dedim mezun sonrası için genç bi hoca geldi oturdu gözümün içine bakarak 15 dk konuştu terden 3 kilo verdim

Alıntıları Göster
    anlaşılan bu sorunu çözmemiz lazım :D cidden odaklanamıyorum uzun süre

• Ben biriyle konusurken ful gözlerine bakıyorum ozellikle kızlarla konusurken. Önceden böyle degildi. Kızlarla konusmakta bile zorlaniyordum. Simdi oyle bi sorun yok. Nasıl yaptin diye sorarsaniz. Beni bu duruma getiren bilgisayardı oyunu biraktim online suremi azalttim. Kullandigim zaman da sadece facebook falan takilip muhabbet ettim. Biraz da güven pompaladim kendime simdi hicbir sıkıntı yok. Gözlere kitleniyorum.
    Tabi bu konusmak istedigim kisiye karsi. Bazen sıkıyor muhabbet bilerek kaciriyorum gozlerimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

hocam kiz gibi dedin bunu da yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

Yıllar önce yedim bu lafı ondan.
  • Gözün üstüne kaşlara doğru bakın yalnız çok sert bakmamaya dikkat edin böylelikle alışırsiniz.

• quote:

quote:

niye kardeş gözlerinden alev filan mı atıyor ben aksine kızlarınkine daha çok bakıyorum bizimkilerden çok daha güzel gözlere sahipler

• quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

quote:

niye kardeş gözlerinden alev filan mı atıyor ben aksine kızlarınkine daha çok bakıyorum bizimkilerden çok daha güzel gözlere sahipler

Alıntıları Göster
    Özgüvenin yok karşındakini kendinden üstün görüyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Özgüvenin yok karşındakini kendinden üstün görüyorsun.

Alıntıları Göster
    Karşımdaki uzun uzun konuşuyosa bi süre sonra ağzını incelediğimi farkediyorum
  • quote:

quote:

Benim de başıma gelmişti öyle bir olay Çok kötü bişey bide kız ciddi bakıyodu söylediklerini de anlamamıştım

• arkadaşlar, ben birisiyle konuşurken bir sağ bir sol gözüne bakıyorum yani zaten gözlere odaklanmak nasıl oluyo ki sonuçta iki gözümüz ve iki gözleri var aynı anda ikisine bakmamız mümkün değil diye düşünüyorum. normal mi bu? lütfen cevap...

• benimkiler de hep memintolara kayıyo nedeni ne olabilir ağır ergenlik demeyin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.