Şimdi Ara

Birisini öldürmek çok mu zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün şu facebook canlı yayınında cinayet işleyen adamı görünce bu soru aklıma geldi. Çok mu zor birisini öldürmek? Nasıl hissettiriyor acaba, suçluluk mu, pişmanlık mı, zevk mi? Suçluluk veya pişmanlık duygusuna girecek bir insan cinnet geçirmedikçe birini öldürmez zaten de, bence birisini öldürmek inanılmaz bir özgüven verir insana. ''Bir insanı kendi isteğimle ve irademle ortadan kaldırdım'' fikri, inanılmaz.

• Kolay degil tabi bide cinayeti nasil işleyişine bagli,canavar hislemi yoksa dogrudan mi bunlarda sucun cezasini etkiliyor 25 yildan muebbet ve agirlasitirilmis muebbet hapis cezasi yersin ondan sonra hayatin biter zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdx izle anlarsın zamanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok canavarca hisle falan değil, kafaya tek kurşun. Adam öldürme noktasına gelmiş birisinin hapis falan umurunda olmaz zaten.
  • Kanka alıcan keleşe tırrrrr delik deşik edicen yakıcan cugarıyı sonra BEN NE YAPTIM ULAN dicen

• egm ye bildirdim

• game-thrones kullanıcısına yanıt
    Öyle fantezi düşünceler değil benim dediğim. Ayrıca topluluğu öldürmek tek bir insanı öldürmeye göre çok daha kolay bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domuz öldürmek çok mu zor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suç ve Ceza. Oku. Soruların cevaplarını alicagini düşünüyorum

• Ben de merak ediyorum o hissi. Bir de bıçaklanmak nasıl bir şey onu da merak ediyorum. Ne sayko meraklarım varmış birader.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spleace

Suç ve Ceza. Oku. Soruların cevaplarını alicagini düşünüyorum

arkadas demis, iste bu kitabi okumalasin, insallah okursun o

maalesef ulkemizde okuma orani cok az ve bu sebepten oturu oldurmeler cok ( bu ulkenin topragina yakismiyor yazik ediyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.