Şimdi Ara

Birisini nasıl işten kovdururum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xylene -- 22 Mart 2013; 13:33:16 >

• Yaş kaç ve hangi iste calısıyosun ona göre bi fikir vericem. Ben fast food zincirinden bi restoranda müdürlük yapıyorum da suan o yollardan bende gectim :)
  • Şahsın dediklerini umursama , ya da sende ona bağır çağır.
  • okumadım .
    1)kovdurmak istiyorsan .al 2 tane aspirin () karının cebine at .sonra git müdüre veya yetkiliye de ki patlayıp işe geliyo millete bağırıyo

2)birinin bişeyini al karının cebine koy hırsızlık en azından çamuru kalır
  • senden korktum la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Yaş kaç ve hangi iste calısıyosun ona göre bi fikir vericem. Ben fast food zincirinden bi restoranda müdürlük yapıyorum da suan o yollardan bende gectim :)

22 usta. Müşteri hizmetlerinde çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Şahsın dediklerini umursama , ya da sende ona bağır çağır.

Zaten umursamıyorum daha da deli oluyor. Deneme sürecinde olduğum için bağırıp çağırma olayına şu an girmem benim için iyi olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

okumadım .
    1)kovdurmak istiyorsan .al 2 tane aspirin () karının cebine at .sonra git müdüre veya yetkiliye de ki patlayıp işe geliyo millete bağırıyo

2)birinin bişeyini al karının cebine koy hırsızlık en azından çamuru kalır

2 seçenek de mümkün değil. Çalıştığımız mağazada heryerde kamera var. Daha güzel fikirler çıkar senden çalıştır saksıyı ilk maaşımda sana baklava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xylene -- 21 Mart 2013; 21:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xylene

quote:

Yaş kaç ve hangi iste calısıyosun ona göre bi fikir vericem. Ben fast food zincirinden bi restoranda müdürlük yapıyorum da suan o yollardan bende gectim :)

Bence işin tüm prosedürlerini öğrenmeye bak önce öğrendikden sonra kadını takip et yaptıgı her hatayı en yetkili kisiye söyle en sonunda sıkılır gönderir kızı :D
  • elemanı niye kovdurmaya çalışıyosun karşı atağa geçsene. kızsa fiziksel özellikleri ile dalga geçerek atak yap.
    en kötü ihtimalle birinizden biriniz kovulursunuz.
    ezdirme kendini
  • quote:

quote:

quote:

Bence işin tüm prosedürlerini öğrenmeye bak önce öğrendikden sonra kadını takip et yaptıgı her hatayı en yetkili kisiye söyle en sonunda sıkılır gönderir kızı :D

O kadın gitsin Yvonne Strahovski gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

elemanı niye kovdurmaya çalışıyosun karşı atağa geçsene. kızsa fiziksel özellikleri ile dalga geçerek atak yap.
    ezdirme kendini

Dalga geçme olayına girersem o biraz hakarete girmeye başlıyor. Üst mesajda da dediğim gibi şu an deneme süresindeyim ve öyle bir tavır içine girersem bu benim aleyhime olur. Kazdığım kuyuya kendim düşmüş olurum Daha sinsice olması lazım, kızın arkasından iş çevirmem gerekli. Kendimi ezdirmiyorum zaten gereken yerde cevabı yapıştırıyorum çok sıkarsa da he he der gibi kafa sallayıp geçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xylene -- 21 Mart 2013; 22:07:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

elemanı niye kovdurmaya çalışıyosun karşı atağa geçsene. kızsa fiziksel özellikleri ile dalga geçerek atak yap.
    ezdirme kendini

Dalga geçme olayına girersem o biraz hakarete girmeye başlıyor. Üst mesajda da dediğim gibi şu an deneme süresindeyim ve öyle bir tavır içine girersem bu benim aleyhime olur. Kazdığım kuyuya kendim düşmüş olurum Daha sinsice olması lazım, kızın arkasından iş çevirmem gerekli. Kendimi ezdirmiyorum zaten gereken yerde cevabı yapıştırıyorum çok sıkarsa da he he der gibi kafa sallayıp geçiyorum.

hoca sen boşver dalga geçme derken zaten, umursamaz tavırlarınla onu iplemediğini hissettiriyorsun ama hani gelip sana sarmaya başladığında tepkisiz bir şekilde "Bu saç rengi sana yakışmamış." "Eteğini sezon sonu indiriminden mi aldın?" gibisinden alakasız şeyler sor tepkisiz bi şekilde.
    Ne bilim sinirlenince burun deliklerinin genişlediğini sana daha önce söyleyen oldumu gibisinden takıl yahu hatunu sen tanıyosun :D
    Söylediğin şey ile söyleyiş şeklin çok önemli. Hakaret eder gibi söyleme zaten tepkisizce sor.

• hocam senle aynı kıdemdeyse kendini neden ezdiriyorsunki sende ona bağır.

veya git müdürle konuş.

en kötü ihtimalle cebine uyuşturucu koy polise şikayet et
  • Nerde calisiyon. Gelip biz tartisip kovdurtalim musteri olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdıklarından birini müşteri olarak gönder. O kadınla muhatap olsun ama aksi bir müşteri olsun. Kadınla tartışmaya girince müşteri diye gelen arkadaş müdüre iletsin durumu. Bu olayı farklı kişilerle 3 gün aralıklarla tekrar ettir. Torpili yoksa normal çalışansa kovulacaktır.

• Bu olur iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.