Şimdi Ara

BİRİSİ YARDIM ETSİN DERS ÇALIŞAMIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • motivasyonum mu düştü hızım mı azaldı anlamadım ama olmuyor ben hariç herkes çok çalışıyormuş gibi geliyor sürehızla akıyor çalışmıyor değilim ama sanki verimli değil.
    ygs5 90k geldi. Sürekli hukuk sıralamalarına bakmaktan stres oldum. 10kya çeksem harika olacak.
    sanki yine emeklerimin karşılığını alamayacakmış gibi hissediyorum.
    yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightingale789 -- 6 Nisan 2017; 20:8:6 >

• elendin h.o.
  • sakin ol ve bir deneme çak.Zor olsun dandiko olmasın.Sonucu görünce elin titreyecek apış aran terleyecek tıpış tıpış ders çalışacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 420Haxorz.

sakin ol ve bir deneme çak.Zor olsun dandiko olmasın.Sonucu görünce elin titreyecek apış aran terleyecek tıpış tıpış ders çalışacaksın.

yarın dershanenin denemesi var hocam inş işe yarar teşekkür ederim
  • hedefini yüksek koymuşsun yapamamaktan korkuyosun yapacağın şey 20 30 a razı olup çalışmak zaten iyi gelirse 10 k ya girersin. bunu kabullen bir gün çalışmaya ara ver gerekirse kafa dağıt bomba gibi başlarsın. burda herkes arada sıkılıp boşluyor boşlayacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-30 kurtarmıyor ki hocam ya özele gitme imkanı yok ve ankara içi olmalı
  • Doğru herkes çalışıyor.

Sende yarın 8 de kütüphaneye git akşama kadar çalışırsın. Ben hafta içi gidiyorum çok güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim en kötü kırıkkaleye gidersin hocalar yoklamada almıyormuş sınav sınav gider gelirsin. 28 bin hem. neyse inşaallah 10 k gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ben de hukuk istiyorum tam 100k geldi ygs den önce 1-2hafta 3.seneye kalmaktan korktum yani tercih yqpıcak olsam bile 40-50binle pdr ye girsem istemediğim için tekrar hazırlanmak zorundayım diye çok korktum 13 mat netiyle ki hiç çalişmasam da bu neti yapardım
    100bine girdim şuan haftasonları dersanem var diye hafta içleri sadece 5gün kütüphaneye gidiyorum 10saat gibi bi süre çalışıyorum ha benim 10saatime bakma çok ağır bi insan olduğum için verimim 3-5 saat diyebilirim. Korkma ve inan şimdi yapman gereken hergün aralıksız gitmen gereken bir kütüphane bulmak ve haftalık program yapmak 5-10saat otur çaliş o masada akşam sa normaldede yaptığın zaman kaybına devam exebilirsin amaokula filan gidiyorsan işin çok daha ciddi benim bi arkadaşım vardı sayısal 12de kazandı okulda takılıyodu evde hergun aralıksız 6saat çalışıyodu gecen sene 20k falan yaptı ve bu çocuk iyi bir anadolu lisesinde olmasına rağmen 9-10-11-12 hep 3-9 tane 1i olan cocuk inan ve başar sınav sonuçları açıklanınca bana mesaj yazarsın inşallah kazanırız ben de 20k altı istiyom ama tabiki iyi çalışırsam 10k süpriz olmayabilir ygs de yaptığım saçmalıkları yapmıyım yeter

• waykony kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim allah razı olsun kendime düzen vereceğim inşallah başarırız bende yazarım buraya sıralamamı
    ben de ağır bi insanım aynıyız yani
    şimdi dayanabileceğim kadar dayanıp çalışacağım
    allah kolaylık versin
  • otur çalış yoksa elenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Königsrasse36

otur çalış yoksa elenirsin

hocam bu gece dayanabileceğim kadar dayanıcam haklısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.