Bildirim
Birisi cevaplarsa bana email at çalışmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
junk maile bak..
normal maile yerıne gelmez... -
Baktım orada yok
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
junk maile bak..
normal maile yerıne gelmez...
-
o zaman profil ayarlarına bak...
orda bu secenegi işaretlememiş olabilirsin bi konturol et sen -
Hotmail ise onlara gitmeyebiliyor. Bendeki gmail'e geliyor çünkü. -
bana geliyor ama -
Ayarlarıma baktım ama bir hata göremedim özellikle neyi işaretlemem gerektiğini söylersenin ona bakayım ..
Tüm yazdığım cevapların kısa yolunu alıp herseferinde tekrar tekrar girip bakmak zor oluyor... -
Proflinizde
Mesaj atma şekli tercihi ve Abonelik tercihleri adlı bölümde bulunan "Mesaj attığım her konuya üye yap" ve "Her mesajda uyar" seçeneklerini seçersen olması gerekir. -
Profil ayarlarınızı resimdeki gibi yapın bakalım ne olacak?
-
Ayarıma tekrar baktım sizin göndermiş olduğunuz gibi..
Geriye ne alternetifler kaldı... -
Şimdilik konuları manuel olarak üye olmak belki geçici bir çözüm olabilir. Yukarıda Dallanan Mesajlar'ın yanında Bu mesaja email ile güncelleme abonesi ol linkine tıklayın. Eğer forumun bu özelliğinde bir sorun yoksa heralde çalışacaktır. -
Onuda yapmışım herhalde geriye benim başka bir mail adresi kullanmam kalıyor fakat hotmailide bırakmak istemiyorum sürekli elimin altındada....
Arkadaşlar bir yolunu bilen yada fikri olan varsa destek isterim... -
http://forum.donanimhaber.com/subscribe.asp
Buradan abone oldugunuz konulara kolay yoldan ulaşabilirsiniz.
Ayrıca email adresinizde forumu blocklamış olma ihtimaliniz var mı? Engellenen adreslere bir bakar mısınız? -
Dün sizin için denedim ve mail adresimi hotmail.com lu yazdım. Tüm üyeliklerim geldi. Önemsiz Posta klasörüne geldiğinden haberim olmadı ama önemsiz posta değil dedim ve artık hepsi "gelen kutusu"na geliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X