Şimdi Ara

birisi bana alttaki vınn paketi açıklayabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    adsl bağlatmayacam . geçici olabilir çünkü.
    ama internet lazım olacak laptop için. aklıma vınn geliyor. adsl bağlatmak, geri iptal ettirmek zor düşüncesi var.

şu vınn paketi için 49x3 ay . Kontratsız, paket aşımsız, formalitesiz VINN! Üstelik 3 ay geçerli 10GB interneti ile!Hemen alın, internette gönlünüzce VINN'layın.
    sms, usb, sim yazıyor

sorular şunlar:

1.sms nedir? ben cep telefonuma takmayacamki bunu.. laptopa usb den takılan bir parça olarak biliyorum. sms atmak da neyin nesi?
    2. üç ay 10 gb diyor. yani 3 ay toplam 10 gb internet 150 tl mi? oldukça pahalı eğer öyleyse..
    3. cep telefonumda 1 gb internbet paketim 1000 dakika konuşma full paketim var. 59 tl ödüyorum turkcell..laptoptan nete gireceğim zaman bunu 4 gb yapıp modem olarak kullansam daha mı mantıklı?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/vinnailesi/Faturasiz-3-Aylik-VINN-Kampanyasi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 20 Nisan 2012; 20:32:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

başka bir şehire taşınıyorum.
    ama internet lazım olacak laptop için. aklıma vınn geliyor. adsl bağlatmak, geri iptal ettirmek zor düşüncesi var.

şu vınn paketi için 49x3 ay . Kontratsız, paket aşımsız, formalitesiz VINN! Üstelik 3 ay geçerli 10GB interneti ile!Hemen alın, internette gönlünüzce VINN'layın.
    sms, usb, sim yazıyor

sorular şunlar:

1.sms nedir? ben cep telefonuma takmayacamki bunu.. laptopa usb den takılan bir parça olarak biliyorum. sms atmak da neyin nesi?
    2. üç ay 10 gb diyor. yani 3 ay toplam 10 gb internet 150 tl mi? oldukça pahalı eğer öyleyse..
    3. cep telefonumda 1 gb internbet paketim 1000 dakika konuşma full paketim var. 59 tl ödüyorum turkcell..laptoptan nete gireceğim zaman bunu 4 gb yapıp modem olarak kullansam daha mı mantıklı?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/vinnailesi/Faturasiz-3-Aylik-VINN-Kampanyasi.aspx

1.Vınn modem aracılığıyla bilgisayarınızdan faturanıza ücreti yansıtılmak koşuluyla sms gönderebilirsiniz.
    2.Bu ücrete faturasız hat bedeli+vınn modem+10gb kullanım hakkı+ilk açılış vergileri
    NOT:49x3 olayı Axsess kredi kartına yapılıyor sadece
    3.Bu pakete göre daha mantıklı olacaktır.Çünkü 10gb bitince hazır karta tl yükler gibi internet paketi yükleyeceksiniz mesala4gb 39TL gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

başka bir şehire taşınıyorum.

sms, usb, sim yazıyor

sorular şunlar:

1.Vınn modem aracılığıyla bilgisayarınızdan faturanıza ücreti yansıtılmak koşuluyla sms gönderebilirsiniz.
    2.Bu ücrete faturasız hat bedeli+vınn modem+10gb kullanım hakkı+ilk açılış vergileri
    NOT:49x3 olayı Axsess kredi kartına yapılıyor sadece
    3.Bu pakete göre daha mantıklı olacaktır.Çünkü 10gb bitince hazır karta tl yükler gibi internet paketi yükleyeceksiniz mesala4gb 39TL gibi.

SMS bakiye, şifre vs. sorgulamak için gereklidir. SMS olmasa bunlar daha zor olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.