Şimdi Ara

Birinin eğitim durumunu nasıl öğrenebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Birinin Eğitim Durumunu Öğrenme Yolları

Birinin eğitim durumunu öğrenmek, çeşitli amaçlar için gerekli olabilir. İstihdam amaçları, akademik referanslar veya kişisel bilgi için eğitim geçmişini doğrulama ihtiyacı duyulabilir.

Sosyal Medya Profilleri:

• LinkedIn gibi profesyonel sosyal medya platformları, kişilerin eğitim geçmişleriyle ilgili bilgileri genellikle halka açık bir şekilde paylaşırlar. Profillerini inceleyerek, hangi üniversitelere gittiklerini ve hangi dereceleri aldıklarını öğrenebilirsin.

Üniversite Kayıtları:

• Üniversitelerin kayıt bürolarına başvurarak, bir kişinin belirli bir üniversitede kayıtlı olup olmadığını öğrenebilirsin. Ancak, bu bilgiler yalnızca kamuya açık kayıtlar kapsamında erişilebilir.

Üniversite Web Siteleri:

• Bazı üniversiteler, mezunlarının ve mevcut öğrencilerinin isimlerini ve derecelerini web sitelerinde yayınlarlar. Üniversitenin web sitesini kontrol ederek, bir kişinin orada eğitim görüp görmediğini öğrenebilirsin.

Mezun Dernekleri:

• Birçok üniversite, mezunları için dernekler kurar. Bu dernekler, üye listeleri ve iletişim bilgileri gibi mezunlarla ilgili bilgiler sağlayabilir. Bir kişinin üniversite mezunu olup olmadığını öğrenmek için bu derneklerle iletişime geçebilirsin.

Güncel Mezunlar Listesi:

• Bazı üniversiteler, her yıl güncel mezunlarının bir listesini yayınlar. Bu listeler, bir kişinin belirli bir yılda hangi üniversiteden mezun olduğunu belirlemene yardımcı olabilir.

Üniversite Transkriptleri:

• Bir kişi resmi bir transkript sağlamaya yetkiliyse, bu belge onların eğitim geçmişlerinin doğrulanması için kullanılabilir. Ancak, bu genellikle hassas bir bilgidir ve yalnızca ilgili kişi tarafından yetkilendirildiğinde paylaşılabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O kişiye sorarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BodyBuilder88 kullanıcısına yanıt
    durumu anlat yardım olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

durumu anlat yardım olalım

Amcam üniversiteyi bitirmiş mi diye merak ettim. Çok cahil biri ama küçük dağları ben yarattım havasında. Kontrol etmek istedim tcsi vs herşeyi var
  • www.egitimdurumusorgula.com/tc_ile_sorgu.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

www.egitimdurumusorgula.com/tc_ile_sorgu.aspx

aspx mi kaldı

konu güncel
  • devlet memuruysa aldığı maaşından , emeklilik ikramiyesinden vs. anlaşılabilir 4 yıllık lisans mezunları olanların bariz farkı olur ayrıca 4 yıllık lisans mezunu olmayanların yükselebilceği basamakta sınırlıdır yada askerliğine göz atabilirsin askerliği ne kadar yapmış ve yaptığı zaman lisans mezunu olanlar ve olmayanlar ne kadar yapıyomuş ama eğer askerlikten sonra üniye gittiyse bi sonuç elde edemezsin bu durumda üniden öncemi sonramı askerlik yapmış onuda söylemesi lazım.çeşitli resmi evraklarda eğitim durumu mutlaka yazıyodur onlara göz atman lazım tabi ortada bir suç varsa ve yanlış beyan etmişse o evraklarda güvenilmez olur mezun oldum dediği üniversiteden doğrulamak en net sonuca ulaştırır ama onuda nasıl yaparsın bilemicem , orda okuyan okumuş arkadaşlarına sorabilrsin belki mezunların listesine faln ulaşılabilinir

ayrıca altın semerde vursan eşek yine eşektir üni okudunmu bilmiyorum ama okuduysan bunu görmüş olman lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 1 Eylül 2013; 9:09:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyle

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

devlet memuruysa aldığı maaşından , emeklilik ikramiyesinden vs. anlaşılabilir 4 yıllık lisans mezunları olanların bariz farkı olur ayrıca 4 yıllık lisans mezunu olmayanların yükselebilceği basamakta sınırlıdır yada askerliğine göz atabilirsin askerliği ne kadar yapmış ve yaptığı zaman lisans mezunu olanlar ve olmayanlar ne kadar yapıyomuş ama eğer askerlikten sonra üniye gittiyse bi sonuç elde edemezsin bu durumda üniden öncemi sonramı askerlik yapmış onuda söylemesi lazım.çeşitli resmi evraklarda eğitim durumu mutlaka yazıyodur onlara göz atman lazım tabi ortada bir suç varsa ve yanlış beyan etmişse o evraklarda güvenilmez olur mezun oldum dediği üniversiteden doğrulamak en net sonuca ulaştırır ama onuda nasıl yaparsın bilemicem , orda okuyan okumuş arkadaşlarına sorabilrsin belki mezunların listesine faln ulaşılabilinir

ayrıca altın semerde vursan eşek yine eşektir üni okudunmu bilmiyorum ama okuduysan bunu görmüş olman lazımdı

Eline koluna sağlık kardeşim. Mezun oldum dediği üniversiteyi arayıp bilgi aldım, hiç böyle bir kişi mezun okumamış orada Kesinlikle haklısın üniversite cahilliği alır sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.