Şimdi Ara

Birine pkklı demek hakaret mildir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün önce 4 günlük ban yedim sebebini görünce zaten şok oldum.yazdığım cümle aynen şu: Bu forumda pkklı yöneticilerde var. ve ban yeme sebebim yöneticiye hakaret.işin garip yanı ban sebebini 2 dakika sonra değiştirip saçma bi sebep yazdılar.

Şimdi ya bu forumda gerçekten pkklı yöneticiler var(ülke gündeminde takılanlar az çok bilir gerçekten var)ve ben bunu dile getirince bi sıkıntı oldu ya da pkklı demek hakaret olmuş(manevi olarak hakaret sayılabilir ama ben doğru olan bir şeyi dile getirdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 23 Ocak 2016; 19:01:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Küfürden ağır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

5 gün önce 4 günlük ban yedim sebebini görünce zaten şok oldum.yazdığım cümle aynen şu: Bu forumda pkklı yöneticilerde var. ve ban yeme sebebim yöneticiye hakaret.işin garip yanı ban sebebini 2 dakika sonra değiştirip saçma bi sebep yazdılar.

Şimdi ya bu forumda gerçekten pkklı yöneticiler var(ülke gündeminde takılanlar az çok bilir gerçekten var)ve ben bunu dile getirince bi sıkıntı oldu ya da pkklı demek hakaret olmuş(manevi olarak hakaret sayılabilir ama mesela bi inşama aptal dersen de hakaret sayılır ama pkklı demenin neresi hakaret?)

Çok haklısın kardeş. Geçenlerde ben de hani şu hain 1128 akademisyen hakkında bir mesaj yayınladım. O mesajım 80 civarı artı aldı. Ama adminin teki bu mesajımı sildi. Belki o admin bu admindir

• Aktroll ve pkk sevici adminler mevcut evet. Zaten cogu liseli ne bekliyorsun ki.

• Ya pkk lıdır ya değil bunun arası yok o yönetici bu forum bünyesinden uzaklaştırılmalı söylediklerin doğruysa

• Forumda ufak bir Turkiye ornegi, her turlusu var, size pkklisi denk gelmis. Bana pkkli dense kufur gibi agir olur; pkk li olsam ve bana pkk li desen gururlanirim. Bu pkkli adminin kafasini merak ettim

• pkk terör örgütü olduğu için pkk lı dediğin kişiyede terörist vatan haini demiş oluyorsun yani hak etmişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İftira oluyo hakaret diil

• Solcu -pkk lı olanlar ellerine geçen her fırsatta milliyetçi olan insanları, milliyetçiliği geçtim - basit bir tespit, eleştiri yapan insanları dışlamaya gayret ediyorlar. Her fırsatta her yerde böyle davranıyorlar. Bu tiplere göz açtırmayın beyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustem.111 -- 23 Ocak 2016; 14:20:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrutera

pkk terör örgütü olduğu için pkk lı dediğin kişiyede terörist vatan haini demiş oluyorsun yani hak etmişsin

E yalan söylemedim ki dünya alem biliyor ben dile getirince mi ceza aldım

• Anlayıştan anlayışa değişir.
  • Yeni aklımageldi 3 ay öncede Selçuk inan a emek hırsızı dedim diye ban yedim adminler tam komedi ya

• Birine Terörist demeyi hakaret olarak algılamıyorsan kendini sorgulamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

Birine Terörist demeyi hakaret olarak algılamıyorsan kendini sorgulamalısın.

e kardeşim sen pkklı olsan sana pkklı desem bunu hakaret olarak mı algılarsın? ben burda doğru olan bir şeyi söyledim kimseye iftirada atmadım.forumda pkklı adminler var ve ben bunu belirttim bunun neyi yanlış? 3 ay öncede selçuk inan kendini yere atıp frikik kazandı diye emek hırsızı dedim galatasaraylı bi admin var futbol bölümünde daha 10 dakika geçmede banladılar. yani kelimeyi tek başına ele alınca hakaret ama kullanımı doğru yani.
  • Up. Hala bi admin gelip bir şey demedi

• Emple kullanıcısına yanıt
    yöneticelere hakaret oluyor.. meclisde orada burada biz sırtmızı oraya burya dayadık derken boş değiller dayayın sırfınızı nereye olursa..
  • Baaağzı Dh adminleri yerine üç yaşındaki çocuğı koysanız şu siteye daha tarafsız olur ve daha iyi yönetir

• PKK,ırkçı,çocuk öldüren,sivil öldüren hain bir oluşumdur

Şerefsizdirler ha IŞİD ha Pkk arada bir fark yok

Her solcu PKK lı değildir,gerçek bir devrimci gerrçek bir solcu tek ve kapitalizmden,emperyalizmden bağımsız bir Türkiye uğruna savaş verir.

PKK ise arkasına Amerika-İsrail'i almış,çaylak solcuları kandıran,zulüm görüyoruz diyen ama 4 yaşındaki çocuğu dahi acımadan katleden,hain bir örgüttür.

Gerçek bir Türk milliyetçisi tanımadım ahir ömrümde.Hepsi Batıdadır nedense Doğuda hiç yok.Irkçı insan şerefsizdir haindir köpektir

Gideceği yerde ebedi cehennemdir.Arabı da Acem i de Türk ü de Lazı da birleşir gerekirse.Yeter ki akıllarını kiraya vermesinler.

Adam olun delikanlı olun lan
  • Adminlerin sahsen bot olduğunu düşünüyorum. Artis artis konuşmaları yokmu birde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.