Şimdi Ara

Birine çok değer vermenize rağmen, size inanmıyorsa?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, prenses gibi bir kızla, filmlerde görülmeyecek bir şekilde tanıştım..Hastanede ilk karşılaşmamızda, dikkatimi çekmişti ve kendisi tarafından 2 defa reddedilmeme rağmen, başka yollardan isim soysimine ulaşabilmiş ve onu sosyal medyada bularak mesaj atmıştım..2 harika buluşmadan sonra, aptalın teki olduğum için, bir akşam facede konuşurken (ki zaten bütün gününü bana ayırıyordu), 1 buçuk saat civarı ortadan kaybolduktan sonra kendisine nereye kaybolduğunu sormak yerine, çocuk gibi alınganlık yaparak, ertesi gün 11'de kahvaltıya gideceğimiz yerde kendisine direkt olarak ertesi gün arkadaşımla geziye gideceğimi söyledim ve işin başka bir aptallık boyutu ise gerçekten gitmiş olmam..Yaklaşık 2 gün de hiçbir mesaj atmadım alınganlığımdan dolayı..Sonrasında da hatamı kabul etmeyerek kendisinin hatalı olduğunu, benim hatamın onun davranışına bağlı olduğunda direttim..AMA BUNLARI ONU SEVMEDİĞİM, HOŞLANMADIĞIM İÇİN YAPMADIM..AKSİNE KENDİSİNE VERDİĞİM DEĞERİ O AN GÖREMEDİĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN YAPTIM..Ama hiçbir şekilde kendisini ikna edemiyorum..Eğer 1 kere zamanı geri alma şansım olsaydı, o gece kendisine trip atmak yerine ne yaptığını sorardım, çünkü doğrusu bu, herşeyi konuşarak halledebilirsin ama herşeyi trip atarak halledemezsin..Sabah da o geziye gitmezdim..Şimdi hiçbir şekilde bana inanmıyor ve görüşmemizin imkansız olduğunu söylüyor..Onun gönlünü almak için herşeyi yaparım..Onu herşeyden çok istiyorum, yok mu bu işin bir çözümü sizce?

• Max 15

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumun için teşekkürler, malesef yaşım da tahmin ettiğinin 2 katı dostum..Kız da 24 yaşında..Böyle bir şey her yaşta olabilir diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Max 15

Abi senin yine bir yorumun olmuş ben Türkçe olarak bile okuduklarımı anlamadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 7 Mayıs 2015; 18:18:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzelir ya neden düzelmesin

• Ulan basit bir olayda ufak bebek gibi alınganlık yapmışsın, kız zaten büyük ihtimalle bir çok erkeğin itliğinden ötürü çok sıkıntı çekmiştir tam sana tutunmak istemiştir o sırada senin bu dengesiz tavrın olayı bitirmiştir. Daha fazla üsteleyip uzatma olayı. Eşşeklik etmişsin kardeş. Yasin birak 30 u 300 de olsa su yaptığın seninle sağlıklı bi hayat geçmeyeceğini gösterir. Daha böyle aptalca bir meselede bile güçlü olup dirayetli durması gereken senken trip atıyorsun. Sen kız olsan kendine güvenir misin? Dürüstçe cevap ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhn0654 kullanıcısına yanıt
    Adamı 2003 den beri üye ve max 15 mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Ulan basit bir olayda ufak bebek gibi alınganlık yapmışsın, kız zaten büyük ihtimalle bir çok erkeğin itliğinden ötürü çok sıkıntı çekmiştir tam sana tutunmak istemiştir o sırada senin bu dengesiz tavrın olayı bitirmiştir. Daha fazla üsteleyip uzatma olayı. Eşşeklik etmişsin kardeş. Yasin birak 30 u 300 de olsa su yaptığın seninle sağlıklı bi hayat geçmeyeceğini gösterir. Daha böyle aptalca bir meselede bile güçlü olup dirayetli durması gereken senken trip atıyorsun. Sen kız olsan kendine güvenir misin? Dürüstçe cevap ver.

Abi harika analiz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.