Şimdi Ara

Birinci Sınıf Antep Fıstığı 18 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
15
Favori
38.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

quote:

Yıllaaaar önce fındık başlığı vardı o aklıma geldi birden, şimdi de fıstık başlığı olmuş.
    Umarım yöneticiler satıcıyla sınırlarını dikkatli çizerler.
    Acaba fatura gönderiliyor mu çok merak ettim.
    Burada vergi konusu açılınca şahin olan arkadaşlar 3-5 lira daha ucuz diye faturasını sormadan balıklama atlamaları da ilginç doğrusu.
    Konuyu arattım faturayla ilgili hiçbirşey sorulmamış.

Toplu fiş kesiyorum. Ayrıca şahsi olarak satış yapmıyoruz. Şirketiz. Bu yüzden fiş kesmek zorundayız. Bankayla çalışıyoruz çünkü.

Toplu fiş nedir? Burdan alan kişiye fiş göndermiyor musunuz?
    Ya da toplu kestiğiniz fişin fotokopisini falan mı gönderiyosunuz?

Akşam gün boyu yaptığımız satış için topluca fiş kesiyoruz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hem şirketsiniz hemde başkalarının hesabına eft havalemi yaptırıyorsunuz yani

toplu fiş kesiyorsunuz, burada şahıslara satış yapıyorsunuz ama şahsi satış yapmıyoruz diyorsunuz...

peki,bir muhasebeci olarak konunun selahiyeti açısından daha da yazmayacağım,hayırlı forumlar

sadece size dostane bir öneri, gönderdiğiniz kargolar maliye tarafından rutin incelemede yakalanırsa çok büyük cezalar ödersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Eylül 2012; 13:15:11 >
  • quote:

quote:

Yıllaaaar önce fındık başlığı vardı o aklıma geldi birden, şimdi de fıstık başlığı olmuş.
    Burada vergi konusu açılınca şahin olan arkadaşlar 3-5 lira daha ucuz diye faturasını sormadan balıklama atlamaları da ilginç doğrusu.

Toplu fiş kesiyorum. Ayrıca şahsi olarak satış yapmıyoruz. Şirketiz. Bu yüzden fiş kesmek zorundayız. Bankayla çalışıyoruz çünkü.

Yaptığınız işlem yasal değil.Ticari mal sevkiyatlarında malın yanında sevk irsaliyesi veya fatura olmadan taşıma suçtur.
    Gönderdiğiniz paketler aktarma merkezinde rutin maliye kontollerine takılırsa,yüklü miktarda ceza ödemek zorunda kalırsınız.
    Ayrıca maliye toplu fiş felan dinlemez,perekande ürün satışında her kargo paketinde fatura olmalıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Sürat Kargoyu aradım, adınıza bir paket yok dedi. Takip numaralarına ulaşabiliyorsanız kontrol edebilir misiniz?
    Telefonla sipariş vermiştim.

Takip bilgilerinizi pm ile gönderdim.

Teşekkürler.
    Şimdi geldi fıstıklar.
    Yeni mahsul olduğu belli, tuzu az tadı güzel, orta boy.
    Bir küçük uyarı. Doğrudan kargo poşetine doldurmak yerine önce başka bir poşete, sonra kargo poşetine koymanız daha uygun olur. Yolda patlayabilir kargo poşetleri.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Toplu fiş nedir? Burdan alan kişiye fiş göndermiyor musunuz?
    Ya da toplu kestiğiniz fişin fotokopisini falan mı gönderiyosunuz?

Akşam gün boyu yaptığımız satış için topluca fiş kesiyoruz.

Zaten merak etme hocam benim gibi bir kaç kişi dışında burda kimse fiş sormaz.
    Sen fırsattan haber ver yeter bizim millete, 3-5 lira aşağı olsun da fiş miş önemli değil.
    Yeriz fıstığımızı oh mis.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

hem şirketsiniz hemde başkalarının hesabına eft havalemi yaptırıyorsunuz yani

toplu fiş kesiyorsunuz, burada şahıslara satış yapıyorsunuz ama şahsi satış yapmıyoruz diyorsunuz...

peki,bir muhasebeci olarak konunun selahiyeti açısından daha da yazmayacağım,hayırlı forumlar

Aynen katılıyorum, meslektaşım.
  • quote:

Arkadaşım burada 100 den fazla kişiye yerimizi söyledim. Eğer maliyeden filansan sana da söyleyeyim denetime gel. Amacınız ne ? Konuyu baltalamakmı ? Yada ben size neden yalan söyleyeyim ?

• quote:

quote:

quote:

Sürat Kargoyu aradım, adınıza bir paket yok dedi. Takip numaralarına ulaşabiliyorsanız kontrol edebilir misiniz?

Teşekkürler.
    Şimdi geldi fıstıklar.
    Bir küçük uyarı. Doğrudan kargo poşetine doldurmak yerine önce başka bir poşete, sonra kargo poşetine koymanız daha uygun olur. Yolda patlayabilir kargo poşetleri.

3 poşet iç içe hocam el içtekini görmediniz sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.
    Şimdi geldi fıstıklar.

Valla poşeti açtım, elimi daldırdım fıstıkları aldım. Sonrada başka poşete boşalttım. Benimki gözden kaçmış sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.
    Şimdi geldi fıstıklar.

Valla poşeti açtım, elimi daldırdım fıstıkları aldım. Sonrada başka poşete boşalttım. Benimki gözden kaçmış sanırım.

Afiyet olsun.

• quote:

quote:

Arkadaşım burada 100 den fazla kişiye yerimizi söyledim. Eğer maliyeden filansan sana da söyleyeyim denetime gel. Amacınız ne ? Konuyu baltalamakmı ? Yada ben size neden yalan söyleyeyim ?

Arkadasin yazdiginda bir artniyet yok. Aksine ticaretinizi usulune gore yapmaniz konusunda iyi niyetli olarak uyarmis. Konun en basinda benim de aklima fatura geldi direk, malum sicak firsatarda faturasiz satilan hicbir urun listelenemez, kurallara aykiridir.

Yorumlari ve bu fatura konusunu halletmenizi bekliyorum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 8 Eylül 2012; 13:32:09 >

• evet biraz önce geldi paketim hızlı ve güvenilirliğiniz için çok teşekkürler orta boylu az tuzlu ve tadı damagımda kaldı toplu sipariş gecmeyi düşünüyorum veya 10 kg alsam kargo maliyeti neye gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

evet biraz önce geldi paketim hızlı ve güvenilirliğiniz için çok teşekkürler orta boylu az tuzlu ve tadı damagımda kaldı toplu sipariş gecmeyi düşünüyorum veya 10 kg alsam kargo maliyeti neye gelir?

Afiyet olsun. Zannedersem 7 tl ye gönderebilirim.

• fındık,zeytin yağı,duş takımı,çiğ köfte,fıstık bakalım elektronik dışında ne ihtiyaçları çıkacak fırsatçıların
    bunu keşfeden ve kendine güvenen satıcılara potansiyel çok burda.

gıda ambarı sanalpazar rakibimiz demiş.size dürüstçe görüşümü söyleyeyim.
    siteden güvenli satınalma imkanı olmayan bir site nasıl rakip olur Allahaşkına.s.pazar düşük komisyona taksit ve kargo fiyatıyla gg ve sahibinden i sollamış bir site.buna karşın rezalet bir filtreleme sistemi var.hatta yok gibi.
    sizin siteye üye oldum ordan alınamayacağını anlayınca da hayal kırıklığına uğradım.siteye yönlendirdiğiniz için.umarım bu eksikliği giderirsiniz çünkü bu tip yöresel satış yapan siteler bunu yapıyor.
    ha güzel bir ürün satışta ise burdaki kurtlar dahi 20 tl yi riske atıp önce havale sonra kargo olayına girer.çünkü alanların paylaşımlarına güvenirler.burdaki yorumlara göre bende alacağım.umarım forumdaşların yaygara çıkardığı kadar kaliteli çıkar fıstık.
    son olarak ürünü pazarlamak ve tanıtmak için doğru yerdesiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arada kaynasada alanlardan güzel cevaplar geliyor.

Hesap bilgileriniz için pm atıyorum bende.
  • HEsap numarasi aLabilimiyim.

15 tl e kargo dahil mi 2 kilo almayi düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

evet biraz önce geldi paketim hızlı ve güvenilirliğiniz için çok teşekkürler orta boylu az tuzlu ve tadı damagımda kaldı toplu sipariş gecmeyi düşünüyorum veya 10 kg alsam kargo maliyeti neye gelir?

Afiyet olsun. Zannedersem 7 tl ye gönderebilirim.

5 kg alım üstü kargo ücretsiz yapmayı düşünürseniz bence burda patlama olur güzel fıstık yemek isteyenler için yapma şansınız var ise kargo ücreti ücretsiz olur ise hemen 5+5 sipariş geçerim çok süper tadı ......

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Beyler adam kar amaçlı koymadığını zaten en başında söyledi sitesini duyurmak için böyle bir kampanya yapmış işte anlıyorum çekiniz vs var ama sonuçta adam reklam amaçlı bir kampanya yapıyor bırakın da kendi sitesinde yapsın.Ha olsa ben de sevinirdim ama olmaması daha mantıklı bu durumda.Sanalpazardan daha çok satış yapsa ne olacak satış bitince millet gıdaambarına mı girip bakacak hayır.En azından ben bakmazdım.Bu arada hocam kargo ücretini de mi size göndereceğiz yoksa kargoyu siz alıcı ödemeli mi göndereceksiniz?

Teşekkürler.

Kargo ücretini biz buradan veriyoruz.

kargo ücreti düzeldi mi hocam :)

3 kg alıcam da şimdi elinize net 45 tl versem ANKARA ya gönderebiliriyormusunuz ?

" Kargo ücretini biz buradan veriyoruz."

• bende hesap no alabilir miyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

fındık,zeytin yağı,duş takımı,çiğ köfte,fıstık bakalım elektronik dışında ne ihtiyaçları çıkacak fırsatçıların
    bunu keşfeden ve kendine güvenen satıcılara potansiyel çok burda.

gıda ambarı sanalpazar rakibimiz demiş.size dürüstçe görüşümü söyleyeyim.
    siteden güvenli satınalma imkanı olmayan bir site nasıl rakip olur Allahaşkına.s.pazar düşük komisyona taksit ve kargo fiyatıyla gg ve sahibinden i sollamış bir site.buna karşın rezalet bir filtreleme sistemi var.hatta yok gibi.
    sizin siteye üye oldum ordan alınamayacağını anlayınca da hayal kırıklığına uğradım.siteye yönlendirdiğiniz için.umarım bu eksikliği giderirsiniz çünkü bu tip yöresel satış yapan siteler bunu yapıyor.
    ha güzel bir ürün satışta ise burdaki kurtlar dahi 20 tl yi riske atıp önce havale sonra kargo olayına girer.çünkü alanların paylaşımlarına güvenirler.burdaki yorumlara göre bende alacağım.umarım forumdaşların yaygara çıkardığı kadar kaliteli çıkar fıstık.
    son olarak ürünü pazarlamak ve tanıtmak için doğru yerdesiniz.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Öncelikle bilmenizi isterim ki benim asıl işim yazılım mühendisliği. Sahibinden gibi siteler yapmışlığım var ve şuanda yayındalar. 300bin ilanlı siteler var yaptığım. Bizim siteye gelince, bizim hedef kitlemiz sadece gıda üreticileri. Yani bunu içinde ev hanımları, 1-2 dönüm tarlası olan veya 2 tane arı kovanı olan ahmet efendi de var. Toptancılarda var. İlanı bile kendileri değil çocuklarına girdirenler var. Çünkü hayatında interneti hiç kullanmamış kişiler var. Şimdi bu kişişlere site üzerinden biz ücretini alıyoruz komisyon kesip geri kalanını size gönderiyoruz vs desek hiç birşey anlamazlar. Çünkü alışık oldukları sistem değil. Ama oraya telefon numarasını yazınca ihtiyacı olan kişi telefonla konuşup işini hallediyor.

Rakip olayına gelince, bizi hiçte küçümsemeyin. Gıda alanında çok büyük bir yol katettik.

Komisyon almadan, sınırsız ilan eklemeye olanak vermek suç değil. Bizim zaten çıkış amacımız bu. Komisyon almadan, üyelik ücreti istemeden herkes girsin sitede ürününü satsın. Amacımız bu zaten.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.