Şimdi Ara

Birileri yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konuya girdiğiniz için teşekkürler :)

Benim bi ilişkim vardı. İlk deneyimim olduğu için herşeyi çok abarttım acayip şekilde değer verdim. Kıza iyice alıştım. Aynı okulda farklı sınıflardaydık. Yaşım 15 bu arada. Neyse herşey yolunda giderken birgün üstüne galatasaraylı bir ceket giymiş. Kendimde gsliyim. Fakat ceket eski hoşlandığı çocugun ceketiymiş. Çıkartması için rica ettim. Çıkarmayacağını söyledi. Ben zaten kıskanırken bunu demesi hoşuma gitmedi. Kızdım. Olay birazdaha ileri gidince o çocuktan hoşlandığını biliyorum dedim ve o çocuktan nefret ettiğimi söyledim. Kızda hemen atar yaptı tabi. O akşam mesajlara cevap vermedi. Ertesi gün konuşmak istemediğini söyledi. Neden falan diye sordum yine söylemedi. Çok ısrar ettim ve dediki : Daha fazla konuşursak kavga edeceğiz istemiyorum dedi. Bende peki diyerek ayrıldım yanından. Ertesi gün telefondan ne olacak şimdi diye mesaj attım. Konuştuk baya. Ben herşeyi bir kenara bırakalım aramızın düzelmesini istiyorum dedim. O ise akşama kadar istiyormuş düzelmesini fakat ertesi gün istemediğini söyledi. Bende istiyorsan ayrılalım dedim. Ayrılmak istediğini söyledi. Ayrıldık..

Onu hala seviyorum fakat o sevmiyor ve facebookta bana karşı sözler yazıyor.

2 gün öncede arkadaşlıktan çıkarmış..

Ne yapmalıyım ? Okulda neler yapmalıyım [bakmak,bakmamak] ? Lütfen yardım edin.

Buraya kadar okuyan herkese teşekkürler :)

• ohooo sen değer vermeyi bırak tapmışsın ..

Ne mesaj at ne sınıfının önünden geç ,karşılaşırsanız görmezlikten gel .. Acil olarak yeni bir kız bul okuldan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmikbirkulum* -- 9 Mart 2013; 16:37:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oetker*

ohooo sen değer vermeyi bırak tapmışsın ..

Ne mesaj at ne sınıfının önünden geç ,karşılaşırsanız görmezlikten gel .. Acil olarak yeni bir kız bul okuldan .

Mesaj atmıyorum zaten. Sınıfının önünden mecbur geciyorum çünkü kendi sınıfıma giden tek yol :D Bulamam ki. Kafamda sadece o varken..
  • Kızı umursama boş ver hiç tanımamışsın gibi davran görmemezlikten gel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.