Şimdi Ara

Biri yardım etsin lütfen 2.Cevap geldi :((((((

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundayken birden awp asiimov fln bir sürü skinim kayboldu sonra nolduğuna baktım envanterde skinler kaybolmuştu pazar banım olduğundan satamıyordum bir baktım epostama rusça bir sürü birşeyler gelmiş trade için 20 skinim bir adama geçmiş onay vermeden desteğe nasıl yazabilirim ingilizce biri yardımcı olursa sevinirim acil lütfen

edit : bugun 18. gün cvp geldi olumsuz olarak napıcağımı bilmiyorum büyük ihtimal oyunu bırakacam o kadar para verdiğim hepsi gitti

cvp : Hello Batu,

Thank you for contacting Steam Support.

We apologize for the delay.

Upon investigation, we cannot validate your claim.

Items will not be restored unless we can verify internally that the account was accessed by another user. We cannot restore items based on chat logs or screenshots.

Users are responsible for the security of their Steam accounts and computers, including the safekeeping of login information.

edit 2 :Hello Batu,

We have a strict item restoration policy and in this case items will not be restored.

Thank you for contacting Steam Support.

ne yapmam gerek çıldırcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuqwert7878 -- 30 Haziran 2015; 4:46:47 >

• Hocam geçmiş olsun, aynısı bir arkadaşın daha başına gelmişti ticket atıp halletmişti. Biraz kurcala forumu bir iki sayfa geride bulursun sanıyorum. Konu başlığını unuttum şimdi. O Arkadaşa PM atarsan sana yardımcı olacaktır.
  • Mem De Lon M kullanıcısına yanıt
    had awp during game playing my game in my hands and costume suddenly got into inventory to understand that disappeared numbered and 20 items 'm even one more stolen I do not come msg a lot of russian Umeda email inbox has sent its first lvl steam account if you help I give the consent I would be very pleased I did not understand how stolen these items and I I never put the current 47 redline latest csgo betting sites we approve a swap tekliif then I lay nothing else . Please help endangered account

hocam çeviriden ingilizcem zaten kötü böyle bir msj attım bekliyorum yanıt
  • Umuyorum olumlu yanıt alırsın. Forumdaki arkadaşların dediğine göre zaten bir kere mahsus ilk defa çalınan itemleri geri veriyorlarmış. Sıkıntı olacağını sanmam. Tekrardan geçmiş olsun.
  • Mem De Lon M kullanıcısına yanıt
    tşkürler rusça biri yapmış tmm da gmail şifremi nerden buldun ve ele geçirdin daha yeni assimov almıştım bu forumdan :(
  • Dikkat etmek lazım, lounge tarzı bazı sitelerde trojan vb. virüs olabilir. Her türlü bi yerden girmiş olabilirler sistemine. Programın varsa bir taratmanı öneririm.
  • Herhangi bir linke tıkladınız mı? Eğer takas teklifi onaylamadıysanız ticketınız sonuç bulabilir ancak baya beklersiniz. Trade historynizin şuan nolur nolmaz bir screenshot'ını alın. Ayrıca Steam ve e-mail şifreniz aynıysa bahsi geçen rus hacker için kolaylık sağlamış olabilirsiniz. İhtiyacınız olursa ilerki ticketlarda yabancı dil açısından yardımcı olabilirim. Geçmiş olsun, umarım sorununuz çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tied kullanıcısına yanıt
    tşkürler 5 6 kere screenshotları fln da attım bekliyorum fakat steam desteği yavaşmış :/ tşkürler ilginiz için rusça msj gelmiş rusyadan açlınmış sandım fakat gmailde bir kişi 4 saat önce izmirden giriş yaptı diyor anlamadım türkiyeden biri mi çalmış rusmu çözemedim
  • batuqwert7878 B kullanıcısına yanıt
    Cep telefonu koruması olayını aktive edin Gmail'de, böylece telefonunuza gelen kod girilmeden posta kutunuza ulaşılamaz. Bu linkten aktifleştirebilirsiniz;https://www.google.com/intl/tr/landing/2step/
  • Tied kullanıcısına yanıt
    hocam aktif ettim tşkürler steam destek vermez büyük ihtimal bi ümit işte benim e postadan onaylamış sonuçta çalan kişi belki ip adresi fln kanıt bulabilir ama zor :(
  • Sizin konunuzda itemlerin geri verilmesi olası bir ihtimal. Son günlerde bir birçok arkadaşımdan da duyduğum kadarıyla yeni bir metod ile itemler çalınabiliyormuş (2 gün önce bir arkadaşım csgo'da oyuna davet aldı ve lobiye girdi. Girdikten sonra steam çöktü ve bir süre giremedi, ardından girdiğinde ise envanteri boşaltılmıştı.). Steam Support bu konuda size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum, ancak yazdığınız ingilizce metin pek anlaşılır olmamış. Dilerseniz bana PM'den veya buradan olayı sırasıyla anlatın, ben sizin için Support'a gönderebileceğiniz bir yazı yazarım. Çok geçmiş olsun.
  • 1337sxL kullanıcısına yanıt
    tşkürler memnun olurum türkçe metni 10 dk ya kadar p.m ile atarım tekrar tşkürler yardımcı olacağınız için
  • hüsran :!
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

hüsran :!

Pekte hüsran gibi durmuyor hocam.

"unless we can verify internally that the account was accessed by another user."

tamamen veremeyiz dememişler sadece emin olmaları gerektiğini söylemişler, bu konuda biraz zorlarsanız sonuca ulaşırsınız diye düşünüyorum sonuçta itemlar sizin ip üzerinden gönderilmemiştir.
  • hocam buyuk ihtimal link atanlar varya bir iki harfi değiştirip onlardan birine basmıştım sonra engelledim onu resminide attım konuşmaların cvp bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

hocam buyuk ihtimal link atanlar varya bir iki harfi değiştirip onlardan birine basmıştım sonra engelledim onu resminide attım konuşmaların cvp bekliyorum

Umarım hayırlısı olur, Oyunun piyasası büyüdükçe dolandırıcılık ve çeşitleride artıyor.
  • İşallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cep telefonuna steam uygulamasını indirin ve steamguard ı oraya yönlendirin her girişte uygulamadaki kodu girmek gerekiyor,şüpheli linklere tıklamayın steamde her arkadaşlık isteğini kabul etmeyin virüs programı kurun yıl 2015...
  • yineeee hüsraaaaaan :&&&&&&&6
  • * Bir virüs programı kur, hiç olmadı firewall tarzı gelen giden bağlantıyı kontrol altına alan sağlam bir program kullan.
    * Sağlam bir gmail adresin olsun. 2 aşamalı güvenliği etkin hale getir.
    * Gmailine 1 normal 1 yedek telefon numarası gir.
    * Gmaile her girişte kod iste seçeneğini etkin hale getir. Asla hiçbir bilgisayarda "bu güvenli bilgisayar" özelliğini işaretleme.
    * Ara ara mailinin açık olduğu bilgisayarları kontrol et. İş yerinde falan unutmuş olabilirsin. Çıkış yaptır bu sisteminden.
    * Steamdan trade işlemlerini mail üzerinden onlayla mutlaka.
    * Steam şifren ve mail şifren farklı olsun. Mümkünse içinde "nokta, sayı, büyük küçük harf" gibi tahmini zor şeyler bulundur.
    * Steam guardı mutlaka aktif et.

Önerilerim kabaca bu kadar. Dikkat et. Bu seferki sana ders olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.