Şimdi Ara

Biri Yardım Etsin Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Telefon Ya Da Bilgisayar Almak İstiyorum.Ama Bir Türlü Karar Veremiorum.Bi Yardımcı Olun.

Telefonum:Samsung Star (Wifi yok)

Bilgisayarım:Packard Bell Easynote Mz-36

Biri Yardım Etsin Kararsız Kaldım

Valla Ben Pc Almak Da İstiyorum Telefon Da Fakat Şu An O Kadar Durumum Yok.Doğru Düzgün Bi Oyun Oynamayalı 5-6 Sene Oldu.Canım Oyun Oynamak İstiyor Fakat Oynamaya Başlayınca Kendimi Durduramıorum.Bu Yüzden Derslerime Çalışamıorum.

Telefon Almak Da İstiyorum Çünkü Dışarılarda Bi Yerlere Gidince Telefona Çok İhtiyaç Oluo.Okulda Lazım Oluo.Sizce Ne Almalıyım?????

Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A62F0AF -- 17 Aralık 2013; 17:19:31 >

• Telefon al Eskiden lol oynarken kasan bilgisayarım vardı şuan battlefield 4 açan bilgisayarım var fakat oyun oynamak gelmiyor içimden zevki kalmadı artık telefon al onun yerine
  • Biri Yardım Sebzesin Kararsız Kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisedeysen telefon üniversitedeysen pc al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verse Parchalarya

Telefon al Eskiden lol oynarken kasan bilgisayarım vardı şuan battlefield 4 açan bilgisayarım var fakat oyun oynamak gelmiyor içimden zevki kalmadı artık telefon al onun yerine

Benim İçimden Oyun Oynamak Da Gelio :D Yorum İçin Saol
  • PS3 + Telefon al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

lisedeysen telefon üniversitedeysen pc al

Neye Göre Böle Söledin Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A62F0AF -- 17 Aralık 2013; 19:43:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok kararsız kaldım yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Help!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

quote:

üniversitede 2 ay yatarsın 1 hafta gece gündüz vizelere çalışırsın sonra tekrar yatarsın pc gayet mantıklı bunun için.lisede pc ye çok takılırsan üniversite kazanamazsın kendini mahvedersin

edit:bana kalsa telefon alma derim iki ihtimalde de.ama sen illa birşey alacağım dediğin için böyle karşılaştırma yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 17 Aralık 2013; 20:42:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

quote:

üniversitede 2 ay yatarsın 1 hafta gece gündüz vizelere çalışırsın sonra tekrar yatarsın pc gayet mantıklı bunun için.lisede pc ye çok takılırsan üniversite kazanamazsın kendini mahvedersin

edit:bana kalsa telefon alma derim iki ihtimalde de.ama sen illa birşey alacağım dediğin için böyle karşılaştırma yaptım.

Saol Hocam Dediklerini Düşünücem Bana Da Mantıklı Geldi

• Güncel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.