Şimdi Ara

Biri yardım etmezse aşşağı atlıycam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar coğrafyadan iç dış kuvvet boğazlar iklimlerden eksiklerim cok fazla cografya netlerim cok düsük geliyo özdebirde 2 net geldi sınava kadar bunları nerden halledebilirim? İnternetten varmıdır bildiğiniz güzel kaynak? Yoksa güzel bi konu anlatımlı kitap tavsiye eder misiniz? Teşekkürler yardım edenden Allah razı olsun sınavı istediği gibi geçsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye bu güne bıraktın diye sorarlar . Neyse Tonguç akademiyi izlesen bile 4-5 net yaparsın bnc izle onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İklim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Edit:haritalı
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1948506/5f6f01dd-6a37-452b-8ccc-417224b5ad7a.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3626416A3 -- 5 Mart 2016; 16:03:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 35000

Niye bu güne bıraktın diye sorarlar . Neyse Tonguç akademiyi izlesen bile 4-5 net yaparsın bnc izle onu

Hocam 95 li netlerdeyim ortalama tmyim cok bilgi cıkmayınca kötü gelmiyoda bilgi cıkınca hepsini kacırıyorum. Tongucun az videosu var ya baska önerisi olan yokk mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: LaMariposa

İklim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Cokk saol hocam ama iç dış kuvvetleri nası halledicem? Ve kaç gümde hallolur sence

• Coğrafyayı baştan sona 2 kez bitirirsin ama ne kadarı aklında kalır ne kadarını anlarsın bilemem

• Tonguçtan izlememeni öneririm çok yüzeysel anlatıyo ösym hayatta bunu sormazlar dediğinden soruyo femin konu anlatımı güzel bence YGS LYS karışık olanı bir de seviye soru bankası al içinden küçük konu anlatımı kitapçığı çıkıyo cok güzel ayrıntısıyla almış kesinlikle öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35000

Coğrafyayı baştan sona 2 kez bitirirsin ama ne kadarı aklında kalır ne kadarını anlarsın bilemem

Hocam sadece iç dış kuvvetler boğazlar ve nerde hangi yağış olduğu eksik onun dısında tam bunları nasıl ve merden hallederim?

• quote:

Orijinalden alıntı: meziraa44

Tonguçtan izlememeni öneririm çok yüzeysel anlatıyo ösym hayatta bunu sormazlar dediğinden soruyo femin konu anlatımı güzel bence YGS LYS karışık olanı bir de seviye soru bankası al içinden küçük konu anlatımı kitapçığı çıkıyo cok güzel ayrıntısıyla almış kesinlikle öneririm

Bencede cok yüzeysel hocam. Yani sen hangi konu amlatım diyosun fem mi?

• Adam Lallana kullanıcısına yanıt
    Evet YGS LYS karışık konu anlatımlı soru bankası al 1 haftada hemen bitir bence 7-8 netlere cıkarsın

• tonguçu izle 1 saatte coğrafyayı fullüyorsun
  • Limit coğrafya el kitabı kullanıyorum gayet güzel ve ayrıntılı tavsiye ederim, kitapta arayıp bulamayacağın birşey yok.

• Adam Lallana kullanıcısına yanıt
    Yavuz tuna

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Limit coğrafya el kitabı kullanıyorum gayet güzel ve ayrıntılı tavsiye ederim, kitapta arayıp bulamayacağın birşey yok.

Hocam ygs lys karısık mı sadece mi ygs

• quote:

Orijinalden alıntı: Adam Lallana

quote:

Limit coğrafya el kitabı kullanıyorum gayet güzel ve ayrıntılı tavsiye ederim, kitapta arayıp bulamayacağın birşey yok.

Ygs ve lys birlikte.

• quote:

quote:

quote:

Ygs ve lys birlikte.

Hocam anlaşılabilir dimi iç dış kuvvet nüfus vb konular anlaşılması gereken konular da. Cok iyi diyosanız alıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ygs ve lys birlikte.

Hocam anlaşılabilir dimi iç dış kuvvet nüfus vb konular anlaşılması gereken konular da. Cok iyi diyosanız alıyorum

Hocam yakınınızdaki bir kırtasiyeye gidip incelerseniz daha iyi olur bence. 11.Sınıf tmyim 11. Sınıf palme konu anlatımı aldım ancak okul sınavlarına bu kitaptan çalışıyorum . Birkaç coğrafya öğretmenime incelettim oldukça beğendiler. El kitabı şeklinde küçük ancak kalın biraz. Tavsiye ederim, MF seniz edebiyat - coğrafya sınavına hazırlanırken de kullanırsınız hem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.