Şimdi Ara

Biri (Vodafone) Internet 16 Mbps SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 Aralik'da Internet Baglantim 12 MBit olarak saglandi
    21 Aralik'da 16 Mbit'e yukseltilmesi icin basvuru yaptim
    22 Aralik'da arayarak durumu kontrol etmek istedigimde aldigim cevap "Hattimin Desteklemedigi" oldu, destekledigini belirtip tekrar talep ettim
    23 Aralik'da 12 Mbit olan hizim, 2 Mbit'e dusuruldu
    23 Aralik'da Sikayet icin basvurdum
    28 Aralik gunune kadar hergun sikayet icin aradim
    28 Aralik'da yetkili biriyle gorusmek istedim ve bizzat yetkili ilgilenecegini soyledi
    29 Aralik oldu ve hizim hala 2 Mbit

16 Mbit Tarifesi icin en yuksek ucreti oduyorum.
    Bulundugum tarifede Adil Kullanim Noktasi YOK ve 16 Mbit' e kadar degil direk 16 Mbit

10 Gundur kullandigim Internet'in
    2 Gunu 12 Mbit olarak
    8 Gunu 2 Mbit olarak
    Kullandim

Tahmin edebilceginiz gibi 2 Mbit kabul edilebilcek derecede bir hiz degil, 2 Mbit istesek fiyati yarisindan da dusuk olan o paketi secerdi,..

Sorunun Turk Telekom yetkililerinden kaynaklandigi belirtiliyor fakat nasil bir sorunsa 8 gun suruyor.

Biri'den once TTnet kullanirken hizim dusuruldugunde tek telefon ile hiz guncelleme islemi yapilirdi. 5 Dakika icinde duzelirdi.

3 gun icersinde duzelmesse artik yetkili yerlere basvurumu yapmak istiyorum.. Bir ariza kaydi 8 gun cozumlenmez mi?

Yasanan sorunlardan dolayi Biri Internet' i Önermiyorum.

• Bende 8mbit hattımla sorun yaşıyorum artık yetti dedi. Az önce aradım, Yardımcı Biri hattına ulaşmak için 8dk bekledim. Modem detaylarımı ve 5.5-6mbitten hızlı olmadığını belirtiyorum hattın, kendi sitesindeki speedtestte 2.5mbit görüyorum. Bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Bende 8mbit hattımla sorun yaşıyorum artık yetti dedi. Az önce aradım, Yardımcı Biri hattına ulaşmak için 8dk bekledim. Modem detaylarımı ve 5.5-6mbitten hızlı olmadığını belirtiyorum hattın, kendi sitesindeki speedtestte 2.5mbit görüyorum. Bakalım neler olacak

Oglen Arasindan sonra direk yetkiliyle gorusmek isteyecegim, insallah gecen sefer gorustugum bey ordadir.

11 gundur kabul edilemiyecek bir hizla sürünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.