Şimdi Ara

Biri Telefonunuzu yere atsa !! SSli (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
6
Favori
9.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana idda için yaptığımı ogünde söyledim ne kadar değerli telefonun varmış birde dh ye konu acmış cimri ya.Ayrıca kazandıgım 10 tl yi verecem is yerinde senin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kızın zihinsel sorunları var

• aynısnı ona yap
  • Lan öyle bir sinirlendim ki şuan. Öncelikle şaka değil seni mal durumuna koymuş o kız ve yüzsüzce benen kıymetli mi ayağı yapmış. Resmen elin çocuğuyla seni mal yerine koyarak iddalaşmış ki arkadandan o mu bana bir şey diyecek tarzı bir muhabbetle o iddia başlamıştır. İlk önce böyle bir olay için iddiaya giren çocuğu yani kızın o arkadaşı erkekse ve iddia olduğunu o an bilsem o çocuğa kafa atar onu uzatırdım oraya. Kızında ağızına tükürürdüm yani tekme tokat öldürürdüm. Bu iyi niyet değil ufak bir şaka değil resmen insanı aptal beş para etmez birisi yerine koymaktır. Neyse bunları yapmamışsın şuan yapman gereken ilk önce çocuğu ve kızı al sizin salak bir iddianız yüzünden kaç yüz milyonluk telefonum gitti alın bunu bana parasını verin de, onlar onu yapmaya utanmadıysa sen hiç utanma. Baktın olmuyor zaten bunu deme amacın intikam için bir bahane bulma, git çocuğu o an döv sonra hem kızın hem çocuğun telefon olur kıyafet olur bir şey olur ikisininde öyle canını yakacak bir eşyasına zarar ve onlarla ilişkiyi kes. Yemin ediyorum ben şuan sinirlendim. Baktın iş yerinde sorun oldu git müdürüne filanda anlat durumu yani sonuna kadar haklısın da ilk önce telefonu geç sana nasıl böyle bir cesaret buluyorlar. Karakterinde ki sorunla işe başla yoksa daha çok telefonların kırılır dostum. Karakterin derken kötü anlamda değil çok yumuşak yüzlüysen olur, çok iyi niyetliysen olur ama bunun düzeyini iyi ayarlamalısın Yemin ederim şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam, hatta kızın ve çocuğun şehrini adresini söyle forumdakiler yakalayıp parçalasınlar vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: O'brien

Beyler Arkadaşlar ile dışarı çıktık sahilde oturuyoruz
    iş yerinden bi kız arkadaş diger arkadaş ile iddaya girmiş.
    benim telefonu yere atarsa 10 tl vercekmiş benim hiç bişeyden haberim yok tabi
    neyse masada oturuyoruz annem aradı o sırada bende teli cebimben
    çıkardım konuştum masaya bıraktım hay bırakmaz olaydım kız telefonu aldı gözüm gibi baktıgım silikon kılıfı olmadan kullanmadıgım telefonun kılıfını çıkardı kaldırıp attı
    bide benden degerlimi yaa falan yaptı aptal aptal güldü ölüyorum sinirimden...

Silikon kılıfı

Ekranın kenarında oluşan hasar (kullanırken elime takılıyor)

yandan aldıgı darbe

üstten aldıgı darbe

O kıza telefonu yere atarsan sana 10 tl vericem diyenin ağzını burnunu kır sürekli fırsat kolla boş bulunduğu bir zamandada kızın telefonunu camdan aşağı falan fırlat

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Lan öyle bir sinirlendim ki şuan. Öncelikle şaka değil seni mal durumuna koymuş o kız ve yüzsüzce benen kıymetli mi ayağı yapmış. Resmen elin çocuğuyla seni mal yerine koyarak iddalaşmış ki arkadandan o mu bana bir şey diyecek tarzı bir muhabbetle o iddia başlamıştır. İlk önce böyle bir olay için iddiaya giren çocuğu yani kızın o arkadaşı erkekse ve iddia olduğunu o an bilsem o çocuğa kafa atar onu uzatırdım oraya. Kızında ağızına tükürürdüm yani tekme tokat öldürürdüm. Bu iyi niyet değil ufak bir şaka değil resmen insanı aptal beş para etmez birisi yerine koymaktır. Neyse bunları yapmamışsın şuan yapman gereken ilk önce çocuğu ve kızı al sizin salak bir iddianız yüzünden kaç yüz milyonluk telefonum gitti alın bunu bana parasını verin de, onlar onu yapmaya utanmadıysa sen hiç utanma. Baktın olmuyor zaten bunu deme amacın intikam için bir bahane bulma, git çocuğu o an döv sonra hem kızın hem çocuğun telefon olur kıyafet olur bir şey olur ikisininde öyle canını yakacak bir eşyasına zarar ve onlarla ilişkiyi kes. Yemin ediyorum ben şuan sinirlendim. Baktın iş yerinde sorun oldu git müdürüne filanda anlat durumu yani sonuna kadar haklısın da ilk önce telefonu geç sana nasıl böyle bir cesaret buluyorlar. Karakterinde ki sorunla işe başla yoksa daha çok telefonların kırılır dostum. Karakterin derken kötü anlamda değil çok yumuşak yüzlüysen olur, çok iyi niyetliysen olur ama bunun düzeyini iyi ayarlamalısın Yemin ederim şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam, hatta kızın ve çocuğun şehrini adresini söyle forumdakiler yakalayıp parçalasınlar vallahi

sakin ol şampiyon

• sende sakız çiğne kızın saçına yapıştır iddiaya girdim de sonra sana yaptıklarını anlat

• Sende onun sana yaptığı gibi bi şey yap. Sonra benden önemli mi de konu kapansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Lan öyle bir sinirlendim ki şuan. Öncelikle şaka değil seni mal durumuna koymuş o kız ve yüzsüzce benen kıymetli mi ayağı yapmış. Resmen elin çocuğuyla seni mal yerine koyarak iddalaşmış ki arkadandan o mu bana bir şey diyecek tarzı bir muhabbetle o iddia başlamıştır. İlk önce böyle bir olay için iddiaya giren çocuğu yani kızın o arkadaşı erkekse ve iddia olduğunu o an bilsem o çocuğa kafa atar onu uzatırdım oraya. Kızında ağızına tükürürdüm yani tekme tokat öldürürdüm. Bu iyi niyet değil ufak bir şaka değil resmen insanı aptal beş para etmez birisi yerine koymaktır. Neyse bunları yapmamışsın şuan yapman gereken ilk önce çocuğu ve kızı al sizin salak bir iddianız yüzünden kaç yüz milyonluk telefonum gitti alın bunu bana parasını verin de, onlar onu yapmaya utanmadıysa sen hiç utanma. Baktın olmuyor zaten bunu deme amacın intikam için bir bahane bulma, git çocuğu o an döv sonra hem kızın hem çocuğun telefon olur kıyafet olur bir şey olur ikisininde öyle canını yakacak bir eşyasına zarar ve onlarla ilişkiyi kes. Yemin ediyorum ben şuan sinirlendim. Baktın iş yerinde sorun oldu git müdürüne filanda anlat durumu yani sonuna kadar haklısın da ilk önce telefonu geç sana nasıl böyle bir cesaret buluyorlar. Karakterinde ki sorunla işe başla yoksa daha çok telefonların kırılır dostum. Karakterin derken kötü anlamda değil çok yumuşak yüzlüysen olur, çok iyi niyetliysen olur ama bunun düzeyini iyi ayarlamalısın Yemin ederim şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam, hatta kızın ve çocuğun şehrini adresini söyle forumdakiler yakalayıp parçalasınlar vallahi

sakin ol şampiyon

Sinirlenmemek elde değil, okurken kendimi onun yerinde hissettim de vallahi çok zor iş yani. Allah öyle sorunlularla karşılaştırmasın insanı

• Ulan ne mallar var ya.Adam eski sevgilisiyle aynı masada oturuyor,kız resmen bununla dalga geçiyor gıkını çıkaramıyor...Bana dese seni s.ksin dese kabul edecek misin gibi çok ağır sözler söyler,orayı terk ederdim.Biraz ağırbaşlı olun otoriteniz olsun bir yerde...Ki zaten öyle arkadaş çevren varsa suç biraz da senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

en uyuzun olduğum şeydir birisinin ( yakın veya uzak fark etmez ) benim olan bir nesneye t shirt, telefon, ayakkabı, mont, kulaklık, saat vs vs en ufak bir hasar vermesidir. adamı öldüresiye dövesim gelir.

senin yerinde olsam kızın telefonunu alırım gözünün önünde telefonu atabildiğim kadar yukarı atar, yere düşmesini ve kızın yüz ifadesini izlerdim ya da telefonu pencerede aşağı atardım yanlışlıkla düştü der kahkaha atardım.

not: mutlaka bir şeyler yapmalısın.

yeni telefon aldırııyorum ekran gitti dedim :D

Telefon falan almayacak. Bosuna umutlanma.

zaten eğer o kız telefon alırda konu sahibide o telefonu alır kullanırsa erkek değil çoluk çocuk musunuz yaşınız kaç sizin konu sahibi.

not: yazdıklarım konu sahibine söylenmiştir alıntılanana değil.

• Yere attıysa intikam al.Yere düşürseydi neyse diyecektim ama yere atmış birde resmen küfür etmiş.
  • quote:

telefonu elime alamıyorum o kadar sogudum anlatamam bir tane çizigi yoktu dondum kaldım zaten o anda kaldırımda bir sekmesi vardı evlat acısı gibi koydu intikam almam lazım ama benim yaptıgımı bilmemeli...

İntikam almam lazım ama yaptığımı bilmemeli falan filan. Bu nasıl bir pasifliktir afedersiniz ama? Tek yapılacak şey; 1 ay sonra dahi olsa onun telefonunu alıp yere çarpmak olacaktır. Ha bunu yapamıyorsanız da bir şeyler yapmam lazım diye ortalıkta dolaşmayın; unutun gitsin. O anı kafamda canlandırdım; ilk aklıma gelen tokatı geçirmek oldu yemin ederim.
  • Osmanlıyı çakamadınsa, en azından bi selçuklu şarttı.

• Kızın yaptığı hatada seninki değilmi telefonu masaya koyma amacın ne artistlik yapmak mı ?
  • buraya telefonunuzu yere atsalar diye konu açmıcaksın telefonu atan kızın ağzını burnunu dağıttım iyi yapmışmıyım diye konu başlığı yazacaktın ne kadar aciz bir insanmışın bunu iyi anladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

sende onu boz

Başka türlü bu hesap kapanmaz. Arkadaş haklı.

• Gelişme varmi

• 10 liraya başka bir şey isteseymiş arkadaşın onuda yapacakmış demekki onu hissettim
  • Eziksin sen.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.