Şimdi Ara

biri şu ünal turanı durdursun artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.R.A.C.L.E

survivor konusuna gelinde turabi destekçilerini görün. Ağzından küfür düşmeyen, ona bua saldıran, hakaret eden tipi yarışmanın başından beri el üstünde tutuyorlar. Geçen sene de para ödülü kazanmıştı bu terbiyesiz.
    Destekçileri ise 10 - 18 yaş gurubu kişiler. Çocukça capslar falan yapıyorlar, babalarının telefonlarından sms falan atıyorlar.
    Yani yeni nesil çok berbat olmaya başladı. Nerde serseri haraket yapan insan var onu rol model alıyorlar. Korkuyorum yeni nesilden ben. Eğitim sistemi zaten kötü adam gibi çocuk yetiştiremiyor ülke, git gide eski saygısını yitirmeye de başladı çocuklar. İlerde iyice saygısız pis bir toplum olacağız. Meslek liselerinin önünden falan geçerken ben utanıyorum o çocukların davranışlarını gördükçe. Hele kızlar, ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar. Bizim zamanımızda kızlar çıtı pıtı narin şeylerdi şirinlik yaparlardı. Şimdiki liseli kızlar tamamen apaçi ve serseri. Allah akıl fikir versin bu yeni nesile tez zamanda.

babasının telefonu mu kaldı abi ilkokula başlayınca her cocuga telefon alınır oldu anne baba bilinçsiz çocugunu düşünen aile sayısı çok az cebe para koy telefon al bilgisayar al ama ahlak terbiye sahibi etme sonra benim çocugumun eksiği yok de maddi olrak yok manevi olarak hiçbişe yok yazık bir de bunlar ilerde çoluk çocuk sahibi olacak o zaman hepten yandık

• "Acaba yabancı mı lan." sorusunu soruyorlar kendilerine. Evet cevabı akıllarından geçmiş olabilir, Ve hala laf atmaya devam ediyorlar. DÜşünsenize o yabancının yerinde olduğunuzu.
    Bizim ülkede daha çok gezgin, barış gelini, otostopçu öldürülür; böyle hayvanlar olduktan sonra.
    Ayı oğlu ayının oğulları
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Adam linç etmek için yer arıyorsunuz. Haberi görünce arabayla bisikleti sıkıştırdı falan zannettim. Videoyu açtık tamamen geyik. Şahsen güldüm
    Ben Bağcılarda araba bile kullanmıyorum. Uçakla bile üzerinden geçmem. Elin turisti gelmiş tam ekipman bisiklete biniyor. Kardeşim git elit semtlerde sahilyolunda sür bisikletini kendini çiğnetmeden... Çünkü canını seven bir insan zaten Bağcılara gitmez

Harun Taştan Ünal Turan gibi modifiyeci, makasçı zengin bebeler olmasa ne konuşacaksınız. ''Üff geçen otoyolda 90la giderken cruise kontrole aldım süperdi'' falan diye hikaye mi anlatacaksınız. Kıskanmayın bu kadar ya.

İnsanların nerede süreceğine karışamazsınız neyi kıskanıcam ki yada burdaki insanlar neyi kıskansın ? O tam ekipman dediğin arkadaşın bisiklet ekipmanı beli 10bin+ dır istese oda bi araç alamaz mı ? Saçma sapan konuşmayın.Savunulcak tarafları yok.Böyle yanlarken vs bir aileye yada sizin bir yakınınıza zarar verseler kıskanma hakkındaki düşünceniz nasıl olurdu acaba ? iyi günler

• Arkasında kesin malum partiden bir siyasetçi vardır. Ama şu da var,bu tür enerjisini atmak isteyen kişiler için de ülkemizde doğru düzgün pist,alan yok. Avrupa,Amerika gibi ülkelerde her yerde pistler vardır,giriş ücretleri de cüzidir. Aracının limitlerini denemek isteyenler gider oralarda denerler.
  • Hayatta hiçbir başarısı ve beklentisi olmayan insanların bu tarz hareketlerle "reklam/etiket" yapmalarını çok anormal karşılamıyorum. Youtube'da yüzbinlerce kişi izliyor bu "insan"ların videolarını. Haliyle kendilerini bi şey sanıyorlar.
  • Bu ve bunun gibi tiplerin sayfasina gir bak coluk combelek tapiyor bu ebleklere. Onun gibi olmak istiyorlar. Al sana gelecegin bir dolu magandasi. Hep diyorum ben devlet vergi almaktan baska bir s ise yaramiyorki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok abi yok bizim egm'de de iş yok.Ulan kamera kayıtlarının neden kanıt olarak kabul etmiyorsun ki oturucaksın bilgisayarının başına mail adresine gelen videoları indiriceksin yanında ceza makbuzu ekrandada açık olucak cezayı sisteme giriceksin neden öğlen güneşin altında çevirme yapıpta millet ile uğraşıcaksın.Biz sana yollayacağız buradan kim ne yaptı kim nerede geçti sen yanında ki kahveni yudumlayarak cezayı yazacaksın.

Dün mesaj attım bimer'e bu kamera kayıtlarının kanıt olarak kabul edilmesi hakkında.Geri dönüş mesajında bu konu hakkında ki çalışmalarımız devam ediyor sonlandığında kamuoyuna bilgilendirme yapacağız dediler çıkmaz ayın 15'inde sonlanır galiba
  • quote:

Adam linç etmek için yer arıyorsunuz. Haberi görünce arabayla bisikleti sıkıştırdı falan zannettim. Videoyu açtık tamamen geyik. Şahsen güldüm
    Ben Bağcılarda araba bile kullanmıyorum. Uçakla bile üzerinden geçmem. Elin turisti gelmiş tam ekipman bisiklete biniyor. Kardeşim git elit semtlerde sahilyolunda sür bisikletini kendini çiğnetmeden... Çünkü canını seven bir insan zaten Bağcılara gitmez

Harun Taştan Ünal Turan gibi modifiyeci, makasçı zengin bebeler olmasa ne konuşacaksınız. ''Üff geçen otoyolda 90la giderken cruise kontrole aldım süperdi'' falan diye hikaye mi anlatacaksınız. Kıskanmayın bu kadar ya.

kardeş bi boş boş konuşma ya.elit semtlere gidecekmişte orada sürecekmiş bisikleti bak hele.

oldu, nerde bisiklet süreceğini de senin gibi ünal turan fanboyuna sorsun adamlar sen yer göster orda kendi kendilerine sürsünler. adam emniyet şeridinde kendi halinde gidiyor işte, sanane ?

kıskanmakmış eski kasa pert civicleri çingene pembesine boyayıp basıp egzoz bağırtan kıroları mı kıskanıcam ?

• r0x kullanıcısına yanıt
    Ünal Turan duyarlı bir vatandas olarak welcome to cehennem, evine git diyerek bisikletliyi uyarmış.

Sen dersen ki hayır ben illa Bagcilarda bisiklete binerim. O zaman Allah taksiratını affetsin
    O semtte kaldırımda yürürken bile can güvenligin yok

• Kardeş maganda bu ne bekliyon ki

• quote:

Ünal Turan duyarlı bir vatandas olarak welcome to cehennem, evine git diyerek bisikletliyi uyarmış.

Sen dersen ki hayır ben illa Bagcilarda bisiklete binerim. O zaman Allah taksiratını affetsin
    O semtte kaldırımda yürürken bile can güvenligin yok

Böyle insanlar oldukça kaldırımda dahi güvenliğin olmaz tabi ki haklısın Zaten kekonun ingilizcesine bittim o ayrı

• Bunun bayan versiyonu kamyon arkasında giderken yanımda iki kere korna çalıp kamyona yapışmama neden olacaktı.
    Telefondan izledim pek net göremedim belki kulaklık vardır da duymamıştır hanzoyu...

• Böyle insanlar akıllanmaz hep kendi zevklerini düşünürler

• İçinde çocukluktan kalma bisiklet yyarasi kalmis isteği bisiklete hicbir zaman sahip olamamış ve şuanda da çevresi ne der diye bisiklet sürmeyip .öfkesini özgürce bisiklet suren birisinden çıkarmaya çalışmış.

• Geçen Gün Makas Atan Scirocco'cuya Haddini Bildiren Motorcu Abiye artist,artistlik yapmasın tarzı yorum yapanlar görsün bunlar ceza ile adam olmuyor ya da bizim cezalarımız adam etmeye yetmiyor.
    Bunların ya seve ya seve adam etmek lazım bunu da anlamışlardır umarım.
    Git boş yolda,kavşakta ne yapıyorsan yap Eyvallah ama gidip trafikte böyle saçma hareketler yapıp insanları taciz ediyorsan da saygı bekleme.
    Sonra modifiyeye saygı diye ağlar bu tarz tipler.Sen adam gibi dursan,millete rahatsızlık vermesen kimse de senin özel alanına müdahele etmez.
    Ha bu adam modifiyeci mi? Değil.Ama modifiyeci diye geçiniyor.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Modifiyeciliğini anca Liseli ergenlere yedirir.1.4 Pert civic'lere boya badana yapıp egsoz takmakla modifiye olmuyor.Bu adam ile aynı şehirde yaşasa cidden sokak sokak gezip bunu bulup ağzını burnunu eline vermek isterdim.
  • Yanındaki kamerayı tutan adam makara. Seyfullah 1.5 Subaru'ları alıp bi egzoz bi STI kit alıp 10.000 lira piyasa değerinin fazlasına satıyor Bu adamların fan kitlesi çok şu çektikleri videoyu bile yüzlerce kişi beğenmiştir
  • Ünal Turan kim la?

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Trafikte nerde öküz gibi araba kullanan,serit isgali yapan,buralarin agasi benim modunda takilan hiyarlar varsa yuzde 90i volkswagen ve yan sanayilerinin suruculeri.
    Eminim bu tipler forumdada fazlasiyla var.Trafikte sinyal vermeden dönen,serit cizgileri disinda giden vw cilerin annelerinden basliyorum babalarindan cikiyorum.Trafikteki en kalitesiz sofor grubu(tofascilardan sonra tabiki) bu vag grubu arac sahipleri.
    Ozellikle jetta,passat,audi,octavia ve caddyler daha bir lanet.

Lütfen, bmw ve audi sahiplerinin bitmek bilmeyen selektör yapma aşkını da unutmayalım.

Yabancılar bile kafa yapıyor bmw şoförleriyle, internet sitesine ilan koymuşlar bmw'den "az kullanılmış" sinyal kolu diye

Edit: Audi'yi zaten yazmışsınız. Bir de bir üst yorumumda forumun kadrolu vw fanboyu gelmiş

Bu arkadaşlara göre VW'ne laf söyleyen herkes hazımsız, haset ve kıskanç.

Trafikte her VW gördüğümüzde ağzımızın suyu akarak kilitlenip kaldığımızı zannediyorlar sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.