Şimdi Ara

biri şu liseliye akıl verebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba.aranıza yeni katılan bir üyeyim,çevremdeki kişilerle paylaşmak istemediklerimi burada sizlerle paylaşayım dedim .başlıktan da anlaşılcağı üzre bir sıkıntım var..tam olarak şöyle; kitap okurken ya da herhangi bir işle meşgul olurken kendimi fazlasıyla hayallere kaptırıyorum.bu sınav başarılarımı ve günlük hayattaki performansımı iyice etkilemiş durumda artık.aslına bakarsanız bunun temelinde platonik aşkın yattığını düşünüyorum çünkü birkaç ay öncesine kadar böyle değildim herkesin böyle dönemler atlattığı olmuştur bence.bunun önüne nasıl geçebilirim,psikolojik destek mi almalıyım?bu sene sınavım var artık kendime gelip toparlanmam lazım..yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Maker -- 31 Temmuz 2012; 19:20:35 >

• Aynı durum bendede var gerçekten çok kötü bir şey
  • Neden bilmiyorum hiç benim gibi duygusuz ve umursamaz bir adam ile bu forumda karşılaşmadım. Aşk meşk için daha erken yaptığınız en büyük hata gereğinden çok fazla bağlanmak gün gelip ayrıldığında ise psikolojiniz normal olarak çöküyor yapacağın şey kafanda bitirmek silip atmak tabi bu irade meselesi kimisi için bu iş çok kolaydır kimisi içinde çok zordur. Psikolojik destek almanda fayda var.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Neden bilmiyorum hiç benim gibi duygusuz ve umursamaz bir adam ile bu forumda karşılaşmadım. Aşk meşk için daha erken yaptığınız en büyük hata gereğinden çok fazla bağlanmak gün gelip ayrıldığında ise psikolojiniz normal olarak çöküyor yapacağın şey kafanda bitirmek silip atmak tabi bu irade meselesi kimisi için bu iş çok kolaydır kimisi içinde çok zordur. Psikolojik destek almanda fayda var.

Ahan da benim kopyam.Hayatta hiç bir şeyi umursamıyorum özellikle bu aşk meşk işlerini fazla takmıyorum.Uzun süreli bir ilişkiden çıksam ki böyle bir şey olmaz neyse hemen unuturum geçerim yani.

Özet:Lise döneminde aşık olmayın.Üni döneminde ne yapıyorsanız yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 31 Temmuz 2012; 18:53:18 >
  • quote:

Neden bilmiyorum hiç benim gibi duygusuz ve umursamaz bir adam ile bu forumda karşılaşmadım. Aşk meşk için daha erken yaptığınız en büyük hata gereğinden çok fazla bağlanmak gün gelip ayrıldığında ise psikolojiniz normal olarak çöküyor yapacağın şey kafanda bitirmek silip atmak tabi bu irade meselesi kimisi için bu iş çok kolaydır kimisi içinde çok zordur. Psikolojik destek almanda fayda var.

haklısın aşk meşk için daha küçük olduğumun farkındayım,fakat birgün aşık olacağım aklımdan bile geçmezdi..bi de tek taraflı olduğu için sadece hayaller üzerine kurulu bir süreçti bu.dedim ya bu hayalperestliğim burdan gelmiş olabilir..zamanında aklımdan silmeyi çok denedim ama sonra duygu-mantık çatışması yaşadım yani aklımdan atabilsem bile yüreğimden gitmedi. duygusal bir insan olduğum için de şuan böyle karmakarışık bir haldeyim.. tavsiyelerini dikkate alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leak_55

quote:

Ahan da benim kopyam.Hayatta hiç bir şeyi umursamıyorum özellikle bu aşk meşk işlerini fazla takmıyorum.Uzun süreli bir ilişkiden çıksam ki böyle bir şey olmaz neyse hemen unuturum geçerim yani.

Özet:Lise döneminde aşık olmayın.Üni döneminde ne yapıyorsanız yapın.

bunu büyüklerim söylerdi hep lisede bulaşma demişlerdi böyle şeylere ama bu elimde olan bişey değildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.