Şimdi Ara

BİRİ internet modem ücreti adaletsizliği .. Herkes okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet herkes duysun bunlar kurtunda kurtu milleti enayi yerine koyan köprüyü geçene kadar dayı diyen firmalar ve kuruluşlardır..

başıma gelen olay ise geçen sene şubat ayında hattımı ttnet ten taşımam oldu birde tahaüt verdik enayi yerine konduk ..

şimdi interneti kapatmak istiyorum neymiş cezai yaptırım varmış ne kadarmış 320 tl ödemem lazımmış . iyi güzel nedir bu cezai yaptırım .

aldığım indirimlerin iade si .. ve gönderdikler modemin ücretiymiş.. 24 ay tahaüt dolmadan iptal ettiğim içinmiş bu yaptırım ..

iyi peki güzel aldığım indirimleri geri veriyim ..170 tl mi ne yapıyor peki ne olacakl bu 150 miliyon modem tepeciliği ..

piyada en pahalı yerde bile 80 tl ye satılan modeme beylermiz 150 tl değer biçmiş yasal olarak sen işe bak ..nedir bu resmen haksızlık ..

piyasada en pahalı olan yerde 80 .. ama bunların biçtiği gasp bedeli 150 tl ..

gelde sinir olma enayi yerine konduk bu kadar da olmaz. Aradım itiraz ettim yok yasalmış o miktar yok biçilen değer oymuş ...

ah ulan ah bi avulkat olacaktı tanıdık . nasıl o modemi yedirecekti onlara...

bunlar alışmış milleti koyun gibi yolmaya . .tahaüt diye .. .. yazıklar olsun .. o vereceğim yasal biçilen miktar o firmanında sonu olur ...

HERKES DUYSUN BİLSİN BİRİ İNTERNET YALANCI BİR KURULUŞTUR . 5 KURUŞLUK MALA 11 KURUŞ DEĞER BİÇECEK KADAR ACİZ EZİK TİR ...

Dikkatli olun ben askerde olmasaydım o modemi geldiği gibi kafalarında paralardım ama nafile yoktum öyle kaldı işte...
    siz siz olun beleş modem ücretsiz modeme inanmayın halkı yoluyorlar ....

bedava falan değil 24 ay yolunduktan sonra bedava .. pehh ..

• arkadasim hepsi aynisini yapiyor sadece bu firma degil ki. hem alirken okumadiniz mi taahhutnameyi hepsi yaziyor bunlarin birazda sucu kendimizde aramamiz gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.