Çoğu şöhret kurbanı gibi onlar da şöhretin acımasız dişlileri arasında ezilip gittiler.
Ama durmak yok!Yeni kurbanlar gerek!
Para hırsı bazı insanların gözlerini boyamış.Hiç bir manevi değer tanımadan sırf kendi menfaatleri uğruna insanları heba ediyorlar.
Mantalitenin değişmesi lazım.
imza toplayalım başlamasın
quote:
Orjinalden alıntı: KUNG-FU 61
Önceki versiyondan kimler akıllarda kaldı?
Çoğu şöhret kurbanı gibi onlar da şöhretin acımasız dişlileri arasında ezilip gittiler.
Ama durmak yok!Yeni kurbanlar gerek!
Para hırsı bazı insanların gözlerini boyamış.Hiç bir manevi değer tanımadan sırf kendi menfaatleri uğruna insanları heba ediyorlar.
Mantalitenin değişmesi lazım.
Reklâm kurbanları, Menfaat kurbanları...
quote:
Orjinalden alıntı: DARK TOWER
quote:
Orjinalden alıntı: feat
quote:
Orjinalden alıntı: Glyph
quote:
Uğur diye bi cibilliyetsiz vardı o adamı sırf gülmek için bi daha sokmalarını isterim. Hatırlatmak için bir diyolog:
Uğur: Bundan sonra evin bütçesi için 2 kola alınacak. (racon biiiiir) Bleda: Ya Uğur 2 kola bu kadar kişiye yetmiyo ama. Uğur: 2 Kola ALINACAK ULANNNN 2 KOLA DEDİK!!! (racon ikiiiii) ve arbede olaylar gelişir.
O adamın yüzünü unutamıyorum hiç ya
Bende hatırladım. Tespih falan çekiyordu kamil.
Bi de şu vardı beni koparmıştı o an:
uğur:benim sevenlerimin üzerine araba sürmüşsün xbayan:sürdüm sürerim uğur:ben senin üstüne sürsem ne olur?!! ... uğur:benim sevenlerimin üzaerine araba sürersen sende ezilenlerden olursun.listeye eklenirsin! xbayan:ne listesi bu kara listemi!! uğur:eklendin!!!
Siz baya bi fanatiği çıktınız bbg nin Baksanıza her konuşma aklınızda kalmıs
Evet merakla başlamasını bekliyoruz
hehe bir keresinde eray su bidonunun pompasını çıkarmaya çalışıyordu hızlı çekince fırlayıp kafasına gelmişti çok komikti ya
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: feat
quote:
Orjinalden alıntı: Glyph
quote:
Uğur diye bi cibilliyetsiz vardı o adamı sırf gülmek için bi daha sokmalarını isterim. Hatırlatmak için bir diyolog:
Uğur: Bundan sonra evin bütçesi için 2 kola alınacak. (racon biiiiir) Bleda: Ya Uğur 2 kola bu kadar kişiye yetmiyo ama. Uğur: 2 Kola ALINACAK ULANNNN 2 KOLA DEDİK!!! (racon ikiiiii) ve arbede olaylar gelişir.
O adamın yüzünü unutamıyorum hiç ya
Bende hatırladım. Tespih falan çekiyordu kamil.
Bi de şu vardı beni koparmıştı o an:
uğur:benim sevenlerimin üzerine araba sürmüşsün xbayan:sürdüm sürerim uğur:ben senin üstüne sürsem ne olur?!! ... uğur:benim sevenlerimin üzaerine araba sürersen sende ezilenlerden olursun.listeye eklenirsin! xbayan:ne listesi bu kara listemi!! uğur:eklendin!!!
ya bende o adama babamdan gizli oy atmıştım.
ama artık az tv izliyorum bbg'yi de izlemem.
yine başlıyor bu yarışma o değil de hepimiz az çok izledik bu yarışmayı hele ilk yayınlandığınıda yani b*k u çıkmadan önce herkes merakla izlemişti valla bende onlardandım hem izleyip hemde izleyenleri lüçük görenlere deli oluyorum arkadaş! izledik işte hepimiz izledik ömrümde hiç izlemedim hiçte merak edip 10 dk bile bakmadım diyen adam varsa yalan söyler hatta komik bişeyler bile var aha izleyin görün hepiniz izlediniz ve hatırlayacaksınız
valla öykü serter malum pitbull saldırsından sonra gayet sağlıklı gözüküyor zaten ondan başka kimse kaldıramaz bu yarışmayı
keske canlı olsaymıs program
bi de yarısmacı secmeleri cok sacma olmus su ana kdr hic begenmedm
Bikem i ve küçük emrah bakışlarını görmek hoştu, sesi de fena değil, iyi de reklamını yaptı patlattığı şarkıyla, yüzü güzel esas kızı olacak evin gibi...
şimdi izliorm BBG yi o kız ne öle ya ing. felan ne havalı şe öle
güzel ve dahi bi başkaydı yaw:))))
Umarım izlenme payı düşük olurda kaldırırlar yayından. Sacma sapan baştan kurma diyaloglar,kavgalar,aşklar çok lazımdı sanki
quote:
Orjinalden alıntı: feriox
Umarım izlenme payı düşük olurda kaldırırlar yayından. Sacma sapan baştan kurma diyaloglar,kavgalar,aşklar çok lazımdı sanki
feriox arkadaşım dediklerine aynen katılıyorum. Hayatımda bu kadar boş bir program görmedim. bi olay oluyo haberlere kadar çıkıyo ,heryerde konuşuluyor. Tek Cümle ile berbat bir program
güzel ve dahi daha güzel di ya bunun tutacağının hiç vede hiç sanmıyorum
turk halkı seviyo bole seyleri.bi gelin kaynana prog. oollsa reytingler fırlar
Yarışmacılar Neden 13 Kişi Bilen Varmı? O İngilizce Konuşan Kız Tam Bir Moron
Alsa alsa Show Tv alır böyle programları...
İzlemeyi sevmem aslında bana bişey katmıyor ama arada gülmek için açıyorum. Ama dün gülemedim aksine sinirlendim. Bikız vardı. İngilizce konuşan. Victoria ünivörsitiyi bitirdim ben dedikten sonra eve girip gezerken ooh biitiful ve tanıştıklarına nays tu miit yuu diyen. O kızı var ya döverim ben. Gerçekten sinirlerimi bozdu.Bi görsem saç saça baş başa girmek isterim ya o ne öyle yaa. bişey sanıyor kendini. yurtdışında yaşayınca sanki insan oldun.Buraya gelmişsin Türkçe konuş madem!!