Şimdi Ara

Biri beni İ.E. 7 belasından kurtarsın lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen İnternet explorer 7 yi kaldırma sorun yaşarsın demeyin. Bana yalnızcaı 7. versiyonu nasıl kaldıracağımı söyleyin.Lütfen. Kanser etti beni. Araştırdım biraz herkes kaldırma boşver demiş.Kimse nasıl kaldırılır bilmiyor mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İE 7 sana ne yaptı? Sorunun ne? Absürdçe yazmasan birsürü cevap alırdın.

Windows kullanmayı bilmiyorsan, Linux'a geç bence veya internet olarak Firefox kullan veya opera... vs. vs.

• Your Uninstaller! 2008 bu programı denesene.ben kaldırmadım ama bu programın su ana kadar kaldıramadıgı bısey gormedm:=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: caxe

Your Uninstaller! 2008 bu programı denesene.ben kaldırmadım ama bu programın su ana kadar kaldıramadıgı bısey gormedm:=)

Eyvallah kardeş umarım kurtulurum

+++++

İşe yaramıyor arkadaşlar.Bu internet explorer 7 bir tür trojan gibi...Format atmadan silemeyeceğim galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 16 Mart 2008; 10:20:08 >
  • kardesım suna bakmayı denesene sorunun cozulmezse yıne bıldır

http://support.microsoft.com/kb/927177/tr
  • Bu sitedeki komutu uyguladım.Bişiyleri siliyor gibi gözüküyor. Sonra res istiyor.Atıyorum. win açıldığında internet explorer 6 sp1 i kurmak istediğimde " daha güncel sürüm zaten var " deyip kur iptal ediliyor. 7 silinince direk i.e v6 ye döner gibi yazılar okudum ama internet i açınca direk kilitleniyor.Hatayı gönder - gönderme diyor. Bişiyleri parçalıcam sonunda o olacak
  • pekı explorer kullanmak yerıne operayı densen ben mesela opera kullanıyorum ve hıc sorun yasamadım tavsıye ederım.....ben bıraz daha arastırıyım bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pardon ama sunu denedın mı program ekle/kaldırdan en üstte "güncellemeleri göster" re tıkla ordan ie 7 yi kaldırabilirsin
  • bu da alternatıf bır yol bunuda deneyebılırsın

1.yol: kurulum yaptıgınız WindowsXP vs. cd sini takın.
    2.Start/Run. (başlat/çalıştır)
    Deyip komut satirina asagidakini aynen yazin. Not: copy paste yapın…
    komut:
    ‘ rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf ’
    ‘en etkili yöntemlerden birisi budur.’ Şimdi yaptıgımız şey sadece explorerin üzerine yeniden kurmaktı.
    2. şimdi yapacağımız iş ise komple internet explorerimizi kaldırıp yeniden kuracağız.
    Start > Run > regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ Microsoft\Active Setup\Installed Components\
    {89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}
    bu kayıt anahtarını buluyoruz ve
    IsInstalled ,i arayip ve 0 (Null). degerini veriyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caxe

bu da alternatıf bır yol bunuda deneyebılırsın

1.yol: kurulum yaptıgınız WindowsXP vs. cd sini takın.
    2.Start/Run. (başlat/çalıştır)
    Deyip komut satirina asagidakini aynen yazin. Not: copy paste yapın…
    komut:
    ‘ rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf ’
    ‘en etkili yöntemlerden birisi budur.’ Şimdi yaptıgımız şey sadece explorerin üzerine yeniden kurmaktı.
    2. şimdi yapacağımız iş ise komple internet explorerimizi kaldırıp yeniden kuracağız.
    Start > Run > regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ Microsoft\Active Setup\Installed Components\
    {89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}
    bu kayıt anahtarını buluyoruz ve
    IsInstalled ,i arayip ve 0 (Null). degerini veriyoruz.

1.işlemde " rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf " komutunda win cd sini koyuyorum.Bir dosyadan bahsediyor.Buluyorum. Gösteriyorum.Bulunamadı diyor :S

• Hocam boşverin uğraşmayın. İnternet Explorer 8.1 Beta kurun

BAKINN!!
  • Gerekli düzenlemeler yapılmıştır.
    Lütfen Sevgi Saygı çerçevesi içerisinde yardım isteyelim.
  • valla benım bılgım buraya kadar :D baska arkadaslar yardımcı olsunlar kusura bakma :)
  • Bakım gerçekten kaldırılamıyormu diye bir deneme yaptım. Önce Ie7 yi kurdum sonra pc yi yeniden başlattım.
    Program ekle kaldıra gittim. Ordan İe7 sorunsuzca kalktı. Siz niye sorun yaşıyorsunuz anlamadım. Belki dosyalarının bazıları bozulmuş olabilir ve bu yüzden kalkmıyordur. Tekrar İe7 kurup sonra kaldırmayı dene.
    Yine olmazsa İe7 eski sürümün bekabını alır sonra yükler. Heralde bu bekapta bir arıza olmuş olabilir.

Smarty Uninstaller programıda bu konuda gayet başarılı. Birde onunla denemeni tavsiye ederim. Sonuçları yazmayı unutma.
  • Yaptım abi yeniden kurup sildim. En azından sildiğimi sandım. ( res attı çünkü ) Sonra baktım gene var. En iyisi 8.1 beta kurucam yeter ki artık hata vermesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_life

Bakım gerçekten kaldırılamıyormu diye bir deneme yaptım. Önce Ie7 yi kurdum sonra pc yi yeniden başlattım.
    Program ekle kaldıra gittim. Ordan İe7 sorunsuzca kalktı. Siz niye sorun yaşıyorsunuz anlamadım. Belki dosyalarının bazıları bozulmuş olabilir ve bu yüzden kalkmıyordur. Tekrar İe7 kurup sonra kaldırmayı dene.
    Yine olmazsa İe7 eski sürümün bekabını alır sonra yükler. Heralde bu bekapta bir arıza olmuş olabilir.

Smarty Uninstaller programıda bu konuda gayet başarılı. Birde onunla denemeni tavsiye ederim. Sonuçları yazmayı unutma.

Evet İe7 sorunsuzca yükleniyor ve sorunsuzca kaldırılıyor. Arkadaşlar nasıl böyle sorunlar yaşyor anlamadım.

1) bkz. blue_life arkadaşın verdiği programları deneyin.
    2) Sistem geri yükleme yapın ve bilgisayarınızı ie7 nin olmadığı zamana alın ..
    3) Hiçbiri olmazsa girin Regedite uninstaldan ie7 anahtarlarını silin

• İşte bu yüzden insanın siniri bozuluyor ya.İnternet explorer i nasıl silerim diye sormak bile ağır geliyor ama napayım abi silinmiyor işte. İ.E. 8 i kuruyorum.Umarım hata vermez artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

İşte bu yüzden insanın siniri bozuluyor ya.İnternet explorer i nasıl silerim diye sormak bile ağır geliyor ama napayım abi silinmiyor işte. İ.E. 8 i kuruyorum.Umarım hata vermez artık

Kurun kurun. Yukarıda veridğim linkte işletim sistemlerine göre ayrılıyor. Ayrıca yardım istemenin hiçbir küçümsenicek birşeyi yok. Unutmayalım " bilmemek değil öğrenmemek ayıp "
  • 8.1 i kurdum. i.e ye tıkladığım zaman gönder gönderme hatası çıkıyor gene. Ulan kim daha inatçı bakalım Görürsün sen
  • hala ie diye bi program kullanıyorsunuz opera tek geçerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.