Şimdi Ara

Biri beni aydınlatabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DDR - DDR2 - DDR3 remlerin farkını açıklayabilirmisiniz birde timinglerini 5-5-5-15 4-4-4-14 gibi bunların farkı nedir ve neden ddr lar ddr3 e göre pahalı
    4 gb ddr 3 ram 40 lira iken 2 gb ddr2 80 lira?Üretilmesi zor olduğu içinmi ; daha uzun süreli ömüreri veya daha iyi performansları olduğu içinmi yoksa timingleri 6-6-6-16 olduğu içinmi?
    Biri beni eydınlatsın

Şimdiden teşekkürler...

• yanılmıyorsam intel p4 ün ilk versiyonlarında rambus dan sonra kullanılmaya başlayan ddr yani ingilizce açılımı Double Date Rate ( rastgele erişim ) ramdır , ddr ramlar arasında fiziksel olarak fark anakarttaki slot ve ramlerde pin sayı ve tırnaklarda olup teknoloji olarak hız , kapasite olarak ddr > ddr2> ddr3 olarak günümüze gelmiştir.
    http://en.wikipedia.org/wiki/DDR_SDRAM
    üretimi az olan , seri üretimi olmayan veya çoğu firma tarafından üretilmeyen donanımların fiyatları yüksek oluyor artı üretim teknolojisi açısından pahallı olan ddr ramın üretimi diğer dd2, ddr3 ramlerden zor değildir

• Peki performans açısından bi farkları varmı yani 2gb ddr2 de 50 fps ile oynarken 2 gb ddr3 te 55 fps ilemi oynanır?
  • yok Aşırı bir fark görmezsin de

ddr2 400-800 Mbps lik veri taşır ddr3 ise 800-1600 Mbps lik veri taşır . Anakartında Desteklemesi gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.