Şimdi Ara

BİRİ BANA YARDIM ETSİN YAAA:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu digital fotoğraf makinaları arasında kararsız kaldım biri yardım etsin lütfen aradığım özellikler?
    1-) yüksek optik zoom olsun en az 10x
    2-) video çekimide iyi olsun
    3-)video çekimi yaparken zoom olayını da kullanabilelim.
    başka bişi istemem. uzman biri çıkıp ahaa bu tam sana göre derse hemen alıcamm

• fuji s5700 uygun sana bu özellikleri istediğine göre
  • Panasonic TZ1 olabilir bu özelliklerde hemde daha taşınabilir.
  • Farkında olmadan CANON 'S' serisini tarif ediyorsun bence.
    CANON S3-S5 modellerini incelemeni tafsiye ederim.
  • Evet cebine koymuycaksan makinayı s3-s5 de yuksek video kalitesi ile öne çıkan model olur. TZ1 eski model ama 150 dolarlık yurtdısı fiyatı ile dısardan alıcaksan oda öne çıkabilir fiyat performans oranı olarak. Burda hala çok pahalı sanırım.
  • arkadaşlar dediklerinizi dikkatle inceliyorum fakat video çekerken zoom yapabilmem lazım
  • "Canon PowerShot S5 IS" mutlaka incele.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kodak z712 IS bildiğim kadarıyla videoda zoom yapabiliyor diye biliyorum...

taşınabilme problemi varsa panasonic in yüksek zoomlu kompak makinalarınıda videoda zoom yapabiliomu onu bi araştır...
  • Video çekiceksin sanırım sana video kamere öneririm fotoğrafla ilgili birşey istemiyorsun çünkü
  • Fotoğraf makinası ile video çekeceksen bence hiç alma, git güzel bir video kamera al daha iyi Çünkü ben Canon'dan biliyorum 3 dk video çekiyorsun, 200-300 megabyte yada herneyse 100'den fazla olduğunu hatırlıyorum, yer tutuyor. Bu durumda video çekse ne işine yarayacak ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haziran15

Fotoğraf makinası ile video çekeceksen bence hiç alma, git güzel bir video kamera al daha iyi Çünkü ben Canon'dan biliyorum 3 dk video çekiyorsun, 200-300 megabyte yada herneyse 100'den fazla olduğunu hatırlıyorum, yer tutuyor. Bu durumda video çekse ne işine yarayacak ki?

doğru canon larda 2gb lik kartla sadece 15 dk lık video çekilebiliyor

• arkadaşlar tabiki asıl amaç foto benim için sadece sıkıştığımız gerek duygumuz önemli anlarda da 3/5 dk güzel video çekimide yapayım istiyom tabiki kamera gibi bişi beklemiyom işimizi görsün işte. kodak z712 - panasonic TZ3 ve şu herkesin anlatıp bitiremediği fuji s5700 arasında dönüp duruyom. 20 günlük bebeğimiz var onun da bi iki gülüşünü kamera alayım diyom işte.
  • TZ3 Videoda zoom yapmıyor o yüzden TZ1 önerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.