ya cevremdeki herkes o-game'e takmıs durumda bende baslayım dedim metaller kristaller topladım baya filolar baya geliştirdim seviye 12 13 yaptım kristallerim 30 binlerde fln gezio ama birisi savas actı 2 3 saat sonra 30binlik 40binlik kristallerden 5bin fln kaldı nasıl durdurcam savas cıkarsa bilmiyorum bu konuda yardım edecek var mı?
Ogame bölümü var orada rehber var.
PC basında olmadıgın zamanlar filolarını yerde tutmıcaksın hammedleri filolara yükleyip kaldırcaksın seni o zaman vursalar bile hammaddelerin elinde kalır.
saçma bir oyun. yeterince açıklayıcı oldu mu
quote:
Orjinalden alıntı: kamiloglu
Sen anlamazsın boşver.
ben ogame oynamıştım sonra travian a baktım ogamenin ne kadar saçma bi oyun oldugunu anladım.
travian oynuyorum
bu tur oyunların bağımlılık yaptığını farkedınce bı daha oynamadım.sınaw oldugumuz gun saldırıyorlardı bana sınava calısacagıma oyundaydım.sınavdan zayıf almısdım karneme 1 gelmısdı. bende 200 kontore satdım hemen.
6-12 yaş grubuna hitap eden bir oyunla vaktimi kaybetmiyorum. sen oyununu oynamaya devam et...
quote:
Orjinalden alıntı: Angelus
quote:
Orjinalden alıntı: kamiloglu
Sen anlamazsın boşver.
quote:
Orjinalden alıntı: Angelus
PC basında olmadıgın zamanlar filolarını yerde tutmıcaksın hammedleri filolara yükleyip kaldırcaksın seni o zaman vursalar bile hammaddelerin elinde kalır.
tmm saol
6 tane sadece puanda 1. birçokta filo ve araştırma 1.'si hesabım oldu.Sana tavsiyem başlama.Hele bu subay muhabbeti felan çktıktan sonra oyunu iyice bozdular.Emek veren değil para veren öne geçiyor artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme