Şimdi Ara

biri bana o-game'i acıklayabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya cevremdeki herkes o-game'e takmıs durumda bende baslayım dedim metaller kristaller topladım baya filolar baya geliştirdim seviye 12 13 yaptım kristallerim 30 binlerde fln gezio ama birisi savas actı 2 3 saat sonra 30binlik 40binlik kristallerden 5bin fln kaldı nasıl durdurcam savas cıkarsa bilmiyorum bu konuda yardım edecek var mı?

• Ogame bölümü var orada rehber var.
  • PC basında olmadıgın zamanlar filolarını yerde tutmıcaksın hammedleri filolara yükleyip kaldırcaksın seni o zaman vursalar bile hammaddelerin elinde kalır.
  • saçma bir oyun.
    yeterince açıklayıcı oldu mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

saçma bir oyun.

Sen anlamazsın boşver.
  • ben ogame oynamıştım sonra travian a baktım ogamenin ne kadar saçma bi oyun oldugunu anladım.

travian oynuyorum
  • bu tur oyunların bağımlılık yaptığını farkedınce bı daha oynamadım.sınaw oldugumuz gun saldırıyorlardı bana sınava calısacagıma oyundaydım.sınavdan zayıf almısdım karneme 1 gelmısdı. bende 200 kontore satdım hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6-12 yaş grubuna hitap eden bir oyunla vaktimi kaybetmiyorum. sen oyununu oynamaya devam et...

quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

saçma bir oyun.

Sen anlamazsın boşver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

PC basında olmadıgın zamanlar filolarını yerde tutmıcaksın hammedleri filolara yükleyip kaldırcaksın seni o zaman vursalar bile hammaddelerin elinde kalır.

tmm saol
  • 6 tane sadece puanda 1. birçokta filo ve araştırma 1.'si hesabım oldu.Sana tavsiyem başlama.Hele bu subay muhabbeti felan çktıktan sonra oyunu iyice bozdular.Emek veren değil para veren öne geçiyor artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.