Şimdi Ara

biri bana geveyli cihazımı baseband koruyarak ios5 e geçirsin : )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar dostlar, 4.3.3 sürüme sahip daha öncesinde 1.59 bb sahip cihazımı arkadaşın yanlıslıkla güncellemesi sonucu 4.10.1 bb sürümüne geçmiş olup geveyle kullanmaktayım.

ios 5 e geçmek istiyorum malum bb korumak ve snowbreze ile ipsw 5.0 atılması gerekiyor, yapamamamın sebebi, ( yurtta kalıyor olmam) internetin sağlıklı bir şekilde olmayışı yüzünden cihazı kendim yapmak istemiyorum yarıda falan kesilir muhabbetinden .

bu işte işinin ehli bir arkadaştan yardım istiyorum , ankara / istanbul / olursa sivas çok canlı olur : ) cihazıma ios5 yükletmek istiyorum .

yardımlarınız için teşekkür ederim..

• sivas yokta tokatta öğrenciyim,ankarada evim aslında çok kolay yahu.redsnow da sadece custom ipsw diyorsun.sonra yükleyeceğin versiyonun ipsw sini gösteriyorsun.başında no_bb yazan ipsw oluşuyor.onu itunes ile gösteriyorsun
  • müdür gelecek hafta sonu tokata geleyim halledek gözünü seveyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: miralay__

müdür gelecek hafta sonu tokata geleyim halledek gözünü seveyim :)

dostum gel diyeceğim de evde kız arkadaşımla kalıyoruz.bu hafta full vize var,pazar öss var sen dediğim şekilde yapamaz mısın hem boşuna bu kadar uğraşmamış olursun.çok kolay bir işlem zaten
  • vallahi joe yapmak elbetteki isterim ancak dediğim gibi burda bir internet var girebilene aşk olsun bir modeme 80 kişi abanırsa anca bu kadar olur malum ben 2. öğretimim , akşam 23 te interneti kesiyorlar komple zaten gündüzleride nominal manada hiçbiryere girilmiyor, cihaz at&t nin simkilitli , elimde kalır falan şimdi o yüzden daha öncesinde tecrübeli birisinden yardım bekliyorum sadece
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48030289/mpage_1/key_baseband%2Ckoruyarak/tm.htm

indirmeleri yaptıktan sonra asıl işlemleri yaparken internete ihtiyacınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 26 Mart 2012; 0:26:12 >
  • şimdi bu arkadaşın verdiği cfw yi direk itunes ten telefona mı atacağım yani ?
  • Bildigim kadariyla ifaith ile shsh blobu icine gommen gerekecek. 5.0.1 jb yapman icin bu gerekli
  • Snowbreze ile arkadasın hazırladığı ipsw yi dfu moda alıp iTunes ten shift+restore yapicam sonra jbli olacağından ultrasnow U yukleyip geveyle devam edicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.