Şimdi Ara

Biri bana combo yapmayı öğretebilirmi :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben combo yapmayı bilmiyorum da biri bana combo yapmayı öğretebilirmi diezde 57 asassian kasıyorum

• Combo Maketlerinde Combo çalış
  • Neden kimse bişey yazmıyor ya
  • skill r+w+r skill + r+w+r+...
  • Basit Olarak Soyleyeyim chr sectikten sonra s+r+2 w+r+3 s+r+4 w+r+5 s+r+6 F2 ye gecip ayni seyleri tekrarla
    7 mana 8 mana 1 e lf 2mana(eger minor combo kullanıyorsan kullanmıyorsan hp) yani bunu calıs istersen yeni dumy lerde.
    Not:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenzen -- 18 Eylül 2007; 21:40:22 >
  • Git Moradona orda Korkuluklar var.En düşük seviyeden en yüksek seviyeye doğru combo eğitimi alıyorsun.Bir tane korkuluk var adı Iron ile başlıyorduda unuttum devamını onun üstünde combo çalışmalarını deniyebilirsin.
  • combo yapmayı sen kendi kendine öğrenebilirsin nasıl yapıldığı hakkında detaylı bilgi forumda var arama butonunu kullanırsan cok rahat bir şekilde istediğine ulasabilirsin ve bu arada kendi kendine ögrenebilirsin demiştim. yeni gelen pachle combo calısmak için gelen korkuluklar var biliosun onlarda combo calısabilirsin gayet iyi bence yeni baslayanlar için bu arada combo istemiştin sana asas combo
    w+r+skil hareket halindeyken cok iyi bir combo bence
    s+r+skil okculara karsı iyi bir kombo şekli s ye bastıgından 5 oktan hepsi sana isabet vermez ve son olarak
    r+r+skil bildigim kadarıyla hareket halinde olmadıgın zmanlarda kullanabilirsin vs ler için iyibir combo

not: yanlısım veya eksiğim varsa ltfn düzeldin. herkese iyi oyunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer diezde isen serhatyavas93@hotmail.com kaydet benim prem yok ve okulum tam gün ama bir zaman ayarlayabiliriz sana comboyu gösterebilirim ve bundan zevk duarım(lütfen gereksiz yere eklemeyelim arkadaşlar msni mi )
    quote:

Orjinalden alıntı: SiLeNt_StOrM

Ben combo yapmayı bilmiyorum da biri bana combo yapmayı öğretebilirmi diezde 57 asassian kasıyorum
  • Ekledim Herkeze teşekkürler öğrendikten sonra sizinle ws de yaparız ama itemlerim iyi değil kesemeyebilirim
  • sus çaktırma bende bilmiorum
  • Diesdeyim diosun combo öğretin diosun
    Senin yerinde olsa o serverden kaçarım çünkü combo yapıcaksın el yatkınlığı lasım her kez aşmış kendini o serverde
    Kısacası atı alan üsküdarı geçmiş
    ßu Senın kararın genede ama
    Senın yerınde olsam ronark ta gırakonda kasardım
    En azından itemler açısından dengeli olur
    GeneDe işiNe karışmak istemem ßu benden sana sadece dost tavsiYeSi

• korkuluklarda w+r combosu yapılmıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: elweda

korkuluklarda w+r combosu yapılmıo

Evet w+r olmuyo. Ne kadar saçma...
  • s+r oluo r+r oluoo bnde anlamadım w+r yapamıyorum?
  • yeni bi kişi için r+w+skill v.s zor olur sen seri seri r ye bas + skill yap 6 ya mavi pottu 7-8 e de minoru koy 1. sıraya hızlı kosma diğerlerine vurus skilli koy f2 yede minor mavi pot bide hızlı kosmayı aynı yerlere koy diğer yerlere vurus killerini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.