Bireysel Emeklilik Sistemi Ve Emeklilik Yatırım Fonları (321. sayfa)

-
-
İnşallah hocam
_____________________________ Ihanet birini ne kadar sevdiğinle alakalı değildir.Ikilemin ne kadar zorlu olduğuna bağlıdır. -
hayırlı olsun ppf mi.altın mı?
_____________________________ vızzzzzt tokai. -
-
-
Ben henüz başlatamadım kartın gelmesini bekliyorum ancak fon seçimi yaparken orta risk deyip onlara mı bıraksam ben hiç anlamıyorum çünkü
_____________________________ Ihanet birini ne kadar sevdiğinle alakalı değildir.Ikilemin ne kadar zorlu olduğuna bağlıdır. -
_____________________________ -
Kartımı teslim aldım bes için başvuru yapıyorum şuanda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor.
Müşteri hizmetlerini arıyorum bilmiyoruz diyor
Hocam besi ilk kez açarken ödeme seçeneğini kredi kartı mı seçtiniz bende hata veriyor.
Bende ilk kez bes açtım hocam ve flexi kredi kartını seçtim herhangi bir sorun çıkmadı.
Kartım yeni geldi dediğıniz için, herhangi bir alisveris yapin (belki kartın aktif olması gerekiyordur) ve sifre belirleyin belki sorun çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Amazondan alışveriş yaptım yine hata verdi.
Bilgilendirme
Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Sanal kartla mı? Normal kartsa - internette işleme açmalısın.
Hocam hocam bonus flex kart aldım bugün garantiden.Şifre seçtim bankamatik tak çıkar yaptım az önce amazondan cuzi bir alışveriş yaptım sonra besi denedim yine kabul etmedi.
Başka yanıtları engellemeyeyim. Ancak internet şubesinde internet harcamalarına açmanız gerkebilir kartı.
-
Açık hocam olmasa amazondan alışveriş yapamam ki ayarlara baktım açık gözüküyor.
Tekrar müşteri hizmetlerini aradım bes başvurum için ilk ödeme olamaz demiş provizyondan çıkınca düzelebilir belki
Flexi kart sonradan duzeliyor,ben bankaya durumu yazdım,banka cevap vermedi ama düzeldi,isterseniz bankaya yazın bu durumu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sorun düzeldi.Kredi kartındaki ilk harcama provizyondan düştükten sonra kabul ediyor.
Hesabı açtım ilk ücreti çekti ama bese yansımadı henüz.
Fon olarakta anlamadığım için dengeli seçmişim
Ben de her defasında diyorum yani bes sistemine girmekle iyi ettim diye. Azar azar da olsa emekliliğe yatırım yapıyorum. ayrın öbür gün ne olacağı belli olmaz çünkü. Benim hesabım Türkiye hayat emeklilikte, her ay küçük bir tutar yatırıyorum ve üstüne de bir de devlet katkısı gelince fazlalaşıyo. Fonlarım birikimimi değerlendiriyor ve istersem yönünü değiştirebiliyorum.
Selamlar herkese. Örnek fonların yılbaşından beri getirilerini ve enflasyon verilerini buraya da ekliyorum. Umarım bir fikir verir. Bol kazançlar herkese.
HES vs. VEL vs. AGA vs. FFC (Yılbaşından bu yana)
+8,00%
+29,40%
+45,20%
+35,03%
HES > Yerli Hisse Senedi
VEL > Para Piyasası Fonu
AGA > Altın Faizsiz
FFC > Yerli Yabancı Teknoloji Hisse Senetleri
Enflasyon
TÜİK: +15,60%
ENAG: +26,70%
İTO: +20,60%