Şimdi Ara

Bireysel Emeklilik Sistemi Ve Emeklilik Yatırım Fonları (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.416
Cevap
333
Favori
410.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun dışında ziraat bankası sigorta ürünlerine 4 taksit yapıyor beş dahil buna 100 bin TL'ye kadar 4 taksit ile yükleme yapabilirsiniz. Ben 50 bin TL limitim ile bes'e ara ödeme yapacağım. (sadece ara ödeme de sonradan taksit yapabiliyorsunuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirnova -- 18 Mayıs 2025; 18:39:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bes yapalım d,ye türlü kampanyalar yapıyorlar 10 yıl baglamak ıcın erken cıksanda bı dunya kesıntı ve ayrıca yenı gırecekler sureklı planların sartlarını degıstırıyorlar

dıgıbes yonetım gıder kesıntısız dı sımdı sarta baglamıslar yılda 60000 yatırırsan almam dıye yok oyle olursa boyle yok soyleyse boyle dıye bes e uyuz oldum gırecegım varsa da gırmıyorum bela bı sıstem

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

Ziraat süper şubeye geçerseniz 681 TL'ye yönetim ücreti yok, kaldı ki pireye kızıp yorgan yakılmaz burada bes ile kendinize yaşlanınca kullanmak üzere bir birikim yapıyorsunuz benim qnb de aylık 500 tl ve garanti de annemin üzerine 8000 tl beslerim var. Keşke geçmişte daha önce başlasaydım şuan 3-5 yıl ilerlemiş olurdum diyorum.

• sirnova S kullanıcısına yanıt
    Ziraat super şube yönetim gider kesintisiz bes minimum 3.000 TL artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 18 Mayıs 2025; 22:15:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kacanga kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam bilmiyordum, ancak bir açıdan da mantıklı zira şuanın 3000 TL'si geçmişteki zamanın 200-250 TL'sine yakın bir miktara tekabül ediyor ve emeklilik anında elle tutulur bir miktar da para almak için birazcık ödemeleri arttırmak lazım.

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Bu kötü oldu, tam Ziraat'ten bes açtıralım dedik, minimum tutarı artmış.

Yönetim gider kesintisi olmayan ve minimum ödeme tutarı 1000 TL veya altı olan bir Beş planı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 22 Mayıs 2025; 18:28:16 >
  • Arkadaşlar selam,
    Yaşım 30. BES e başlamayı planlıyorum. Ama 26 yıl ihtiyaç anında paranın hepsini. ulaşılabilir olmaması biraz düşündürüyor. Annem 48 yaşında ev hanımı. Ona Bes açıp 58 yaşında ihtiyaç olursa paranın tamamını hak edeceği için ona Bes açtırıp ödemek mantıklı mı? Önünde bir engel var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • solukdenizli kullanıcısına yanıt

Merhaba mantıklı ben öyle yaptım

• A fine day to die kullanıcısına yanıt

galiba başka şartı olmayan ve 1000 tl altı olan sadece osmanlı yatırım kaldı . minimum ödemesi 500 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 23 Mayıs 2025; 8:28:28 >
  • Arkadaşlar agesa da 500k civarında bi bes im var. En mantıklı fon dağılımını nasıl yaparım?
    Fikir verebilecek varmı. Yakın zamanda bozdurulmayacak en az 2-3 yıl daha devam eder

• oozgurel kullanıcısına yanıt

Doğrusu hocam ben faiz indirimleri ne kadar 50-50 Oranında hem faiz hemde altındayım temmuzda faiz indirimi haberleri artacak olursa karardan bir hafta önce %70 hes axa fonuna ve %30 altın fonuna (cfa veya aga/) geçer bırakırım diye düşünüyorum sizde isterseniz bu şekilde yapabilirsiniz. Ancak agresif fon axa almak oldukça riskli son yıllarınızda risk almak istemezseniz en mantıklısı borçlanma araçları ve faiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirnova -- 23 Mayıs 2025; 17:44:38 >
    Faiz dediğiniz ppf değilmi

• oozgurel kullanıcısına yanıt

evet hocam, risk iştahınıza göre mutlaka faiz indirimlerine göre pozisyon alın 3 yıl kaldı riske girmek istemiyorum diyorsanız faiz indirimleri öncesi borçlanma araçları almak karlı olabilir ve düşük risklidir ancak burası Türkiye bunu da unutmamak gerekiyor.

Qnb den memnun musunuz, pek fazla qnb den açana denk gelmedim çoğunluk ya garanti ya da türkiye sigortadan bes açmış. Qnb de düşük tutarla yönetim gider kesintisi olmadan açıldığından orayı düşünüyorum.

Birde Garanti bankası yılda toplam 60.000 ödeme olursa yönetim gider kesintisi almıyor, ben bugün bu sisteme girsem ileride şartlar değişirse beni etkiler mi yoksa ben yine toplam 60.000 e göre mi sistemim ilerler.

• ilkay951 İ kullanıcısına yanıt

Değilim hocam uygulaması vs vs çok boktan kayıt olmak için şubeye gitmek orada temsilciyi kovalamak vb lazım ancak artık açtım geçmişte yönetim gider kesintisi yoktu ve orada devam etsin istedim yılı işlesin zaten aylık 500 tl ödüyorum. Bence en iyisi garanti bankası 60k+tüfe artışı gibi düşünebilirsiniz.

• bes acmayın devlet katkısı falan cazıp gelır neyın ne olacagı bellı olmaz burası tr tefas fonlarından devam

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

Hocam aynı şey zaten altın ve ppf fonları dahi var paranı duruma göre hareket ettirirsin en önemlisi katkıdan ziyada belli bir süre dokunamayacak olmanın verdiği avantaj ile küçük küçük birikim yapmak

• hupelka kullanıcısına yanıt
    Garantiden esiniz adina nasil baslattiniz,kendi adima baslatmistim odul de yatti fakat esim adina secenek cikmiyor yine kendi adima baslatiyor ve dolayisiyla tekrar odul vermeyecek,cocuklar adina secenek var ama es adina yada anne baba adina baslatamiyorum,
    Siz hatirliyormusunuz esiniz adina nasil baslattiginiz,teşekkürler

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Eşimin garanti hesabından başlattım. Ödeyen kısmını kendim yapmıştım.

• hupelka kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam ,odeme kismi kendi kredi kartimizi secebiliyormuyuz

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.